Bv Alma,stefulici! Hai aever,addya,CRYSSAaa!(59)
Raspunsuri - Pagina 16
BelissimaEva spune:
FELICITARI ALMA, STEFULICI SI CRYSSAA !!!
Sa va creasca comorile mari, sanatoase si papacioase si bineinteles necolicoase
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mamica super fericita si norocoasa de Dorian Andrei ~ 19.05.2012 ~
BelissimaEva spune:
Puiucul meu a implinit astazi o luna de la nastere si se cunoaste : este mai atent , a inceput sa intoarca privirea dupa noi si doarme mai bine noaptea.. ziua ne cam da de lucru
Am sa pun cateva poze pe Picasa
burticile , mamicile si picii
addya_21 spune:
sa iti traiasca !sa fie sanatos,sa creasca mare si frumos si sa va aduca numai bucurii!!!
andreea 40+ KARINNA-MARIA
BelissimaEva spune:
Multumesc mult Addya!
Ma uitam ca ati ramas o pereche .. un fluturas si o floricica si nu se grabeste nici unul
Tare le mai place sa ne tina pe jar
elena_gd spune:
FELICITARI Cryssaa, Stefulici, sa va traiasca micutii sanatosi Si norocosi!!!
La multe multe lunite frumoase, Dorian !
Curaj Andreelor, asteptam cu drag minunile voastre!
Pupici!
Elena, mamica fericita si implinita de BebstERIC
YLARI spune:
Eva, la multe lunite scumpo! Abia astept sa il vad si eu mai maricel, am mai zis parca prea e piticot!
Felicitari Cryssa si Stefulici!
De dimineata am fost si noi afara vreo ora, mai greu cu Ev ca se trezestd greu.
Pup!
YLARI spune:
Pfffoooaaa ce e cu linistea asta fetelor aici, nicio barfa, nimic? Noi suntem in parc ;) am mai fost o data si de dimi. De maine incepe sa se duca iuby la sv asa cu pauze. Vine mama pe la mine sa ma ajute cat ma mai jeneaza operatia. Eu nu prea am pofta de mancare fetelor, voi? Va pup incerc sa va mai scriu azi, pak pak!
josefine spune:
Ylari, te invidiez, eu am ditamai pofta de mancare. Si am ramas tot pofticioasa, exact cum eram in sarcina. Si as baga o gramada de dulciuri. Ma abtin, cu greu, ma pacalesc cu ciocolata neagra, lool. Am scapat de 10kg, mai am 10 de dat jos.
asteropipan spune:
salutare fetelor!!!!!
hai ca am gasit si eu in sfarsit 2 min sa va scriu..
am avut niste zile sexy rau...cu colici incepand de la ora 22 pana la 4-5 dimineata de nu mai stiam ce sa facem...am inceput cu infacol..deja se vad imbunatatiri,dar inca avem dureri de burtica din cand in cand..
pe 14 iunie am facut si noi o lunita..deja suntem fetita mare..are mami acum o slabatura mare(ASTEROPI care e cam slabuta ) si o grasana mica(RAFAELLA,care papa non stop)..are deja 4 kg...de la iesirea din spital pana la implinirea primei luni a luat 1200kg...nu credeam ca se poate asa ceva,ca Asteropi mai mult de 800gr si ceva nu imi lua..
cu operatia sunt mult mai bine..abia astept sapt viitoare sa merg la dr sa vedem cum sta treaba...lohiile au inceput sa se cam termine,lucru ce ma bucura ca deja nu le mai suport,kg se duc si ele incet incet..mai am inca 6kg ramase din 17 puse
sunt mult mai relaxata..am gasit femeie...am adus din tara...si e al naibii de bine cu ajutor...ca sa nu mai zic ca nu facem nici noi 2 cateodata fata:)))
sper ca sunteti cu toatele si totii ok...multa multa sanatate si pupici la toate
cu cititul sunt in urma rau rau
joana2672001 spune:
Buna seara, fetele mele dragi! Felicitari Alma, Stefulici si Cryssa !!! Sa va bucurati de minunile voastre!!! Hai Aever si Addya , hai cu bebelusii!!!
Dragelor am citit tot ce ati scris insa credeti ma ca parca mi a luat Cristian dragul de el toti neuronii, am uitat tot.
Miha tu spunem ca pleci la mare, eu sa stii ca sunt in Cta de 3 zile insa nu l am dat cu nici o crema de protectie. il duc pe faleza de la 6 dim pana pe la 8-8.30 si apoi seara dupa 7. tare bine doarmeeee
Eu suntem bine, eu ma simt tare bine dupa operatie acum la aporpe 2 luni si deja pot face sport- usor ce i drept, insa merg mai alert si fac si putina bicicleta. peste 2 saptamani am liber si la abdomene. Incepand de saptamana trecuta iau si cerazatte sunt anticonceptionale e baza de progesteron pt ca urmatorul bebe il facem peste 4 ani :)).
Cristian este bine, ii dau bonnisan pt colici, de fapt mai mult ca sa elibereze gazele mai usor, pt ca el nu plange de dureri de burtica decat rar. Una peste alta are acum 5.500 kg si este un lungan, aproape 62-63 cm :). Sunt foarte multumita ca se dezvolta bine, si este un copil cuminte si vesel. ma incanta si incep sa plang de fecare data can zambeste si gangureste.
dragelor nu am crezut vreodata in viata mea ca pot sa iubesc atat de tare pe cineva. este lumina ochilor mei si fiecare zi este cea mai frumoasa din viata mea :).
va pup cu drag
ps va citesc zilnic insa uc scrisul mai greu insa haideti ca ne apripiem de sfarsitul calatoriei si incepem un nou capitotl la bebelusi!!! sincer...nici acum nu mi vine sa cred...