Despre Japonia, pe amestecatelea(2)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saskia spune:

Citat:
citat din mesajul lui nelia

Mi-ar placea ca Julie, Hannen, Mackaroo, Nati si alte fete care traiesc in Japonia sau au trait sau o cunosc foarte bine si care au experiente placute sau mai putin placute, asemanatoare si mai putin asemanatoare sa continue totusi, facind abstractie daca se poate de ultimele doua pagini... Sint tatit de multe intrebari puse in urma, incit chiar ar fi pacat sa se incheie acest subiect fara a se da raspunsuri.

Cornelia

Ce n'est pas en regardant la lumière qu'on devient lumineux, mais en plongeant dans son obscurité.
Mais ce travail est souvent désagréable, donc impopulaire. (Carl Gustav Jung)

Draga Nelia, este ultimul off topic, daca asta e forumul tau, eu ma retrag, da-te jos de la tribuna ca nu esti profesoara mea sau ierarhic superioara.

Combate la subiect si lasa parerile personale, cum ca tu nu inghiti niste useri. Si d-aia nu mai ploua in Canada.

Oricum te raportez pentru atac la persoana, daca vrei sa combati ideile mele cu placere, altceva nu ma intereseaza si banuiesc ca nici pe userii forumului DC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Esti libera sa o faci! Dar as scrie mic si as merge pe virfuri cind as vorbi despre atac la persoana.

Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saskia spune:

Citat:
citat din mesajul lui P&ANA

Citat:
citat din mesajul lui cipcipcip

Si mie imi place mult cum povesteste Julie, chiar are talent, dar asta e totusi un forum de discutii si orice pareri ar trebui sa fie binevenite. Ba mai mult, daca nu e de aceeasi parere, ar putea sa le combata politicos si cu argumente. Daca Coracora vrea sa discute pe marginea problemelor care exista, de ce nu? Eu asa vad un subiect de discutii, nu e nici jurnal, nici blog, si nici carte, asa cum scria cineva mai sus. Dar poate ca scopul subiectului a fost altul si Julie a uitat sa specifice, nu stiu.

Cipcipcip si Julia (4 august 2005) + Erik (16 mai 2010)

Pai , cum s-o combata pe X sau Y cand , Julia povesteste experienta ei pesronala , vazuta prin ochii ei !!

Mi-as dori un sfert din toleranta si umorul lu' Julie :)

Toleranta zici. Care? Aia cu "din moment ce toate contributiile tale la acest subiect au constat in a spune agresiv si nepoliticos fata de cei care locuiesc aici - cat de putin iti plac japonezii, cum arata, cum vorbesc, cum zambesc, cat sunt de falsi, cum si de ce se sacrifica, cum ii discrimineaza pe straini, cum nu se pupa si nu se ating si cat de inumani ti se par si cat e de trist aici, de fapt (fara sa fi vizitat aceasta tara nici macar o data, din cate am dedus), cat e de gresit totul etc etc .... ce mai cauti de fapt aici?
."

Aia nu se cheama toleranta!

Mergi la inceput

Stai ca ne da Saskia lectii despre toleranta!

Cornelia

Ce n'est pas en regardant la lumière qu'on devient lumineux, mais en plongeant dans son obscurité.

Mergi la inceput

Si acum, putem sa ne intoarcem la Japonia?

Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcipcip spune:

Citat:

Citat:

Si mie imi place mult cum povesteste Julie, chiar are talent, dar asta e totusi un forum de discutii si orice pareri ar trebui sa fie binevenite. Ba mai mult, daca nu e de aceeasi parere, ar putea sa le combata politicos si cu argumente. Daca Coracora vrea sa discute pe marginea problemelor care exista, de ce nu? Eu asa vad un subiect de discutii, nu e nici jurnal, nici blog, si nici carte, asa cum scria cineva mai sus. Dar poate ca scopul subiectului a fost altul si Julie a uitat sa specifice, nu stiu.

Pai , cum s-o combata pe X sau Y cand , Julia povesteste experienta ei pesronala , vazuta prin ochii ei !!

Umor, da, toleranta nu stiu, si Mackaroo si Coracora au fost puse la punct destul de agresiv de Julie, pentru ca au avut opinii in discordanta cu ale ei. Pacat, mie imi placea cum scriau toate, ba chiar dadeau adincime subiectului scriind din unghiuri diferite.

Mergi la inceput

Cipcipcip, Mackaroo dadea adincime, si eu cred ca s-au pus la punct reciproc, ele doua, Julie si Mackaroo.

Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Nu stiu cum reusim sa ne luam mereu de gulere.Julie a postat dintr-un jurnal pe care cred eu,l-a inceputul aventurii japoneze.A ales sa imparta cu noi felul nostim in care a ales sa descrie aceste peripetii.Insa asta nu inseamna ca ea impartaseste absolut toate idologiile japoneze,sau ca e de acord cu absolut tot din mentalitatea si societatea japoneza si ca automat asteapta osanale.Nu ar avea de ce .La fel cum daca am zis ceva nu prea dragut asta inseamna ca nu ne-am adaptat ...sau ca automat totul e naspa pt. ca asa a scris hannen sau alt membru.Personal iubesc Japonia .Nu am avut nicio problema de adaptare,si daca zic ceva nu prea dragut asta nu inseamna ca nu-mi place Japonia sau ca automat totul e asa nasol aici .

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns P&ANA spune:

Citat:
citat din mesajul lui saskia

Citat:

Citat:

Cipcipcip si Julia (4 august 2005) + Erik (16 mai 2010)

Toleranta zici. Care? Aia cu "din moment ce toate contributiile tale la acest subiect au constat in a spune agresiv si nepoliticos fata de cei care locuiesc aici - cat de putin iti plac japonezii, cum arata, cum vorbesc, cum zambesc, cat sunt de falsi, cum si de ce se sacrifica, cum ii discrimineaza pe straini, cum nu se pupa si nu se ating si cat de inumani ti se par si cat e de trist aici, de fapt (fara sa fi vizitat aceasta tara nici macar o data, din cate am dedus), cat e de gresit totul etc etc .... ce mai cauti de fapt aici?
."

Aia nu se cheama toleranta!

Oare trebuie sa discutam numai ce este urat ? Sau "uratul" anuleaza din start "frumosul" ? Trebuie sa disecam firu-n-patru ?

Da , Julia este toleranta ! Prietena mea cea mai buna , este toleranta . Si toleranta vine odata cu educatia !

Si a fi tolerant , nu inseamna ca trebuie sa-ti dea tie , mie , explicatii , ca nu-i la interviu .

Ce rost are sa fii gica-contra ? Imi amintesc bine ca erai deranjata rau , la un subiect pe la jurnal , ca ideie ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Acest subiect a luat-o razna de tot. Sorry!
Cine doreste, poate sa deschida subiect similar dar... primul care o ia razna va sta pe tusa sa se racoreasca o perioada suficient de lunga incat sa isi potoleasca bataile prea iuti ale inimii.

Si pentru ca am fost interpelat si privat si pentru ca a fost o avalansa de reclamatii ridicate la acest subiect de "ambele parti" am sa raspund aici acest raspuns reprezentand si decizia mea.

1.Nu voi lua nici o masura administrativa in acest caz pentru nici o "combatanta" din urmatoarele considerente:
a. Toate cele care au reclamat nerespectarea Regulamentului au la randul lor o partee din aceasta vina.
b. Acest forum si subiectele din cadrul acestui forum nu sunt proprietatea niciunui utilizator care participa sau initiaza un topic
c. Toti utilizatorii acestui forum au drepturi absolut egale de a participa la oricare din subiectele deschise fara nici o rezerva indiferent de opinia pe care o au, indiferenet daca au initiat ei sau altcineva subiectul la care participa.
d. Desi la prima citire anumite expresii utilizate pot sa para o contradictie la regulamentul de utilizare, daca nu sunt scoase din context si daca sunt corect interpretate sau corect intelese ca si sens, nu reprezinta decat forme de exprimare poate de tip jargon dar raman in esenta doar forme de exprimare a unei idei.
e. Discutiile de pe acest forum nu se doresc a fi doar liniare, fara variatii, si este firesc sa existe opinii diferite, viziuni diferite uneori exprimate mai liniar, alteori mai "fara perdea" ca sa exprim cumva ideea, insa atata vreme cat opinia nu este indreptata asupra unui utilizator ci asupra unei idei este respectat principiu de baza al unei discutii.
f. Noi nu suntem toti la fel. Unii suntem mai toleranti, altii mai furtunosi, altii mai incisivi, altii zeflemitori. Este bine insa pentru fiecare dintre noi sa incercam sa acceptam pe celalalt asa cum este de la natura venit pentru ca noi insine suntem la randul nostru un aluat tot la fel de particular uneori pe placul altora alteori mai putin, dar aici consta maturitatea fiecaruia dintre noi daca avem aceasta capacitate de a-l accepta pe cel de langa noi.

Acestea fiind spuse am inchis toate reclamatiile ridicate de cei care le-au trimis respectiv am raspuns tuturor intrebarilor ridicate de catre cei care le-au ridicat.
Subiectul asa cum am decis mai sus, ramane inchis in aceleasi conditii pe care le-am precizat.

Daca sunt utilizatori care au, sau mai au alte semne de intrebare, nedumeriri, obiectii, sugestii, sunt bine venite la sectiunea dedicata acestora.

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput