Pufi de 2010 (79) - Bine ai venit bebe Alexandru!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Fetelor, va mai aduceti aminte din ce motive se faceau carcei nopatea la picioare cand erati insarcinate? Din lipsa de magneziu cumva?

Ca de la o vreme, nopatea mi se pun niste carcei la picioare de ma trezesc urland de durere si il pun pe sotz sa-mi indrepte picioare. Practic intind piciorul in somn si mi se contracta tot muschiul intr-un hal de durere de nu-l pot suporta. Si a doua zi simt muschiul contractat. Cred ca e o carenta de ceva, dar nu mai stiu de ce anume.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

da, e o lipsa sau de magneziu sau de calciu sau....nu stiu exact, dr pot fi mai multe variante. ideea e sa faci tot posibilul sa misti piciorul respectiv, sa bati zona respectiva cu pumnul, serios. e groaznic, stiu cum e, m-au mai lasat, faceam si in talpa piciorului...

simply, sa veniti cu vesti bune de la eco.

uf...morrr.....cald ca la balamuc, am picioarele cat butucul, nu mai incap in papucii de casa care-s niste crox fake....cu ajutotul lui Dumnezeu am trecut de 35 de saptamani, nu mai e mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Hello hello,

Ana yupii ca ai trecut de 35 de sapt cu bine,nu mai este mult.Doamne ajuta!

Dece,Nyny va inteleg perfect sentimentul de a nu lasa copii in alta parte;nici eu nu pot sta linistita,nu inca cel putin.

Dece poate reusiti sa ajungeti la mare sau unde va doriti sa va mai relaxati/odihniti un pic. Nici noi nu am avut concediu de anul trecut din iunie si parca se resimte

Am avut si noi ieri vreme frumoasa si am tras o fuga pana la malul marii pt cateva ore;ce bine s-a distrat pufulina noastra ...astazi ploua de numa :))) (deja e de ras)

Ariana inca nu vb in propozitii dar e asa dulce cum incearca ne cam pune ea parul pe bigudiuri uneori dar e asa o scumpa; vb Mirelei ma uimeste pe zi ce trece;

Va pup si va doresc sa fiti fericite si sa va odihniti cat puteti

Simply,mami de fetita frumusica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Hello fetelor!

Toata lumea este in vacanta, sau macar se relaxeaza. Va pup, sa aveti un weekend superb!

Mergi la inceput

Buna ziua :)

O cafeluta intarziata doriti?

O zi frumoasa sa aveti!

Mergi la inceput

Astazi vreau sa ma uit cu Ariana la filmul <Veronica>,sunt curioasa daca ii va placea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Neaparat sane spui... Eu le-am pus gemanutzelor sa asculte melodia si nu prea s-au dat in vant dupa ea.

Mergi la inceput

Ariana la fiecare fel de mancare(cu putine exceptii) imi spune ca nu ii place,nu vrea sa imi manance...am 2 feluri de ciorba plus felul 2 si nu mi-a acceptat nici una

Mergi la inceput

Cu ce se hranesc copii astia nu inteleg si culmea ca mi-a luat f bine in greutate,are aproape 11 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evelinemarie spune:

Buna seara

Sunt o mami noua pe aici...noua pe forum..ca si mami am o vasta experienta de 2 ani si ceva..:)Am si eu o domnisoara nascuta intr-o zi geroasa de ianuarie 2010 (4 ianuarie) si as dori sa ma alatur voua, daca ma primiti

vad ca sunteti inca active si ma bucur...eu mi-am petrecut sarcina si si primele luni alaturi de alte mamici pe un forum insa...ne-am cam "lasat de meserie" si e pustiu...si imi e dor sa mai vorbesc cu mamici si sa ma mai sfatuiesc, sa aud pareri...sa comunic...

va doresc o seara placuta si mai intru cu mare drag sa va citesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

buna seara...
eu am aj in bucuresti...singura...
nu pot sa adorm desi sunt franta...
pe drum jiji a fost deosebit de cuminte cu bona, la bunici se simte minunat...ieri si azi n-a dormit la amiaza...si am sperat k va fi neintors noapte...de unde mi-a urlat juma de noapte...
eu am fost leguma...daca ma atingi cu un deget ^plang...
am plecat cand el nu era acasa...
se pare ca nu i-a priit...
ma tot imbarbattez spunandu-mi cate chestii o sa fac acu ca nu e el...
pe de alta parte fiecare centimetru din casa asta imi aminteste de el...e cam greu...ma simt pustiita...
va fi si mai greu maine cand n-am sa-i mai aud vocea de clopotel si fatuca lui senina si fericita la venirea...
e trist...fff trist...
nu eram pregatita sa-l abandonez asa...
pe de alta parte pt el va fi f bine acolo, cel putin asa sper.
nici nu pot fi coerenta
cert e ca simt un gol imens in suflet si...n-au trecut decat cateva ore....
offffffffff

sa aveti o noapte linistita

Mergi la inceput