Clubul "babelor" FIV-oase 44
Raspunsuri - Pagina 19
QiaoBing spune:
ari multam. la 8 il fac sigur, ca ma trezesc de la 6 si titirezesc prin casa. maine oricum o sa fie dimineata aglomerata ca azi vin sa ne inlocuiasca coloana de apa rece la bucatarie si am vazut aseara la o vecina ce i-au spart de m-a apucat ameteala, ca bucataria mea e giugiuc
Lara27 spune:
ari, da, da, se pune, se pune..ce tot zic io p-aci, mai??
ana, NK?? a zis cineva NK??? senkiu, madame
ma apuc sa cetesc..deocamdata si eu, cetesc din urma de la donate..he, he, toata lumea ceteste la donate si mai navighez pe fertilityzone, sa vad ce idei mai au Uk-istele..ca au, nu neaparat idei, da docsi cu idei..
miky, am zis, am zis..infectie urinara, puiule
eu astept vesti de la maria, par example si contzed-ul din Turkye, apoi de la elenush si activitatea ei plina de mister si de la oricine mai face ceva pe neve..
ana, btw, venit ciclosul?? aha, info PK: pleaca in contzed-contzed (pe lg faza cu 30.06-05.07) de la jumatatea lui iulie pana la jumatatea lui august..
to be continued..
anaasta spune:
Pai, da, Lara, crezi ca nu ma gandesc si la voi?! Cand am vazut NK si endometru si endometrioza... am zis wow! Uite, chestii de implantare si vascularizare si etc... Oricum, ma tenteaza si pe mine daca e asa de puternic antioxidant.
Nu mi-a venit si vad ca merg din veste proasta in veste proasta. Inseamna ca nu voi apuca probabil un FIV decat prin septembrie... In fine, de azi iau progesteron sa grabesc lucrurile, poate reusesc histerosonograma sa o fac totusi cu el dupa 5 iulie, sper sa imi iasa socotelile.
adrianaady spune:
Va multumesc mult fetelor
Lara sa stii ca gandul si sentimentul nereusitei l-am avut si eu mereu, nu era ora sa nu ma gandesc cum il anunt pe sot ca nu am reusit sau alte faze de gen. E greu dupa atita amar de vreme sa nu simtim asa ceva, nu exista acea asteptare linistita, relaxare sau ZEN..... e doar o lupta cu tine si cu corpul tau, sa simti ca faci ceea ce tine de tine si noaptea cand inchizi ochi sa ai acea mica speranta ca de data aia va fi altfel. O sa fie bine
Samira sper sa ai gura aurita si sa fie si o fetita. Azi cum te mai simti? Trec asa repede cele doua luni si cit ai clipi vine el si momentul tau. De data asta nu are ce sa mai mearga rau, ai sa vezi
Aristicule e timp bereghet de toate greturile si toate cele; sa te tii cand or incepe, vei fi prima pe care o sun dimineatza tare curioasa sunt ce va alege sotul , sigur va lua alegerea norocoasa
Anaasta tu esti o draga ca de obicei Tu cum mai esti, veni uratul ala ?
Sabina cred ca da, te-ai putea incadra si la acest mini fiv; cred ca totul depinde daca iti doresti tu sau nu
Qiao sa sti ca nimic nu e prea mult in momentul asta pt endometru asa micut....Totusi poate cu putin ajutor creste in timp. Hai sa fie cu noroc
Many pup mamica de voinic Vladut
Aadina tu ce mai faci? parca vroiai sa faci o vizita dr tayfun?
Micky ceva vesti cu dosarelul?
Smaick mult noroc de data asta sa fie totul perfect
alina_alba spune:
Salutare, fete! Ma bag si eu in seama pe la voi, ca o floricica delicata
Ari, am vazut ca te tot gandesti cu ce clinica sa faci Fet-ul (inteles-am bine? Faci cu embrio donati?). Sa iti spun eu de fet-ul meu la reprofit. Cand i-am contactat, mi-au dat termen de asteptare. nu mai situ cate luni. Asta a fost coordonatoarea. Apoi, dupa cateva zile, mi-a scris medicul direct ca mi-a gasit embrionasii, mi-a dat caracteristicile donatorilor si m-a intrebat daca ii accept. Le-am mai pus eu o gramada de intrebari, ca asa sunt eu stresata, iar apoi am acceptat, ca totul parea ok. Embrionii pe care ei ii ofera la Embri-adoptie sunt doar de calitate foarte buna. Pe cei de calitate mai putin buna, dar nu rea, nici macar nu ii baga la oferta. Daca nu aveti ceva chestii greu de matchuit, nu o sa ai perioada de asteptare, iti garantez. Eu cu sotul meu suntem foarte comuni dpv al grupei sanguine, Rh-ului si alte chestii care se matchuiesc. Asa ca ne-au gasit embrioni un-doi.
Embrionii nostri au fost ambii de gradul 1 HB... Acum, sincer, nu stiu sa iti spun daca s-a facut pe ei AH, dar medicul nu mi-a spus ca ar fi facut si am observat ca la cine a facut, a spus. Deci, presupun ca au hatchuit ei, de la ei putere, natural...
Si, inca o chestie ce mi-a placut la medicul meu de la Reprofit a fost faptul ca, odata ajunsi la el in birou, chiar inainte de ET, a mai incercat o data sa ne convinga sa nu facem Embrio-adoptie, ci sa mergem acasa sa ne facem copilul "the old fashion way" (noi nu avem probleme de infertilitate, ci alte chestii pe care le banuim... in fine, e mai complicat). Ne-a spus ca a studiat dosarul nostru impreuna cu niste colegi de-ai lui geneticini si ca nu crede ca ar fi necesara operatiunea asta. Mi s-a parut extrem de uman si total bussiness unrelated. Putea sa nu zica nimic si sa bage banul la buzunar.
Oricum, nu ne-a convins, ca noi a fost extrem de hotarati, dar ne-a zic ca la al doilea copil nu vrea sa ne mai vada pe acolo. A fost tare dragut.
Asa ca, Ari draga, eu pledez sicer pentru reprofit. Cand eram in cautari, am scris si eu la o gramada de clinici, dar, sincer, nu m-a convins nici una. Unde mai pui ca la Unica am trimis 4(patru) mailuri si nu am primit nici in ziua de azi raspuns... poate li s-a parut cam incurcat cazul nostru, nu stiu...
Orisicum, iti doresc sa fie cu reusita oriunde vei ajunge. Ca dupa atata amar de vreme in care ati incercat, trebuie sa reusit, intr-un final.
va pup pe toate si le felicit pe fetele cu inimioare
QiaoBing spune:
adriana tu ai luat aspirina pana la punctie sau ai oprit-o si pe ea ? stiu ca oricum aspirina ramane in organism 10 zile, asa ca ar fi tardiv sa o opresc acum. am uitat sa il intreb pe Albu cu toate ca tot drumul imi repetasem lista cu ce am de zis.
fetelor, credeti ca la un singur foli imi mai face anestezie generala la punctie ? eu cred ca o sa fie "live".