Clubul "babelor" FIV-oase 44
Raspunsuri - Pagina 11
aristica spune:
ei, uite ca la blasto, Unica (asa-mi ramasesin cap, da' nu mai stiu pe unde-am citit) parca subtia usor membrana. Iar eu vreau procedeul asta. Am fost in lab la turci cand au facut asta pentru cei doi embrio de zi 3 si pe ecran, membrana aia parea atat de groasaaaa (parea, ca-ti dai seama c-o vedeam cat un desht de la picior). Iar cu perioada...hm, pana-n iarna, deci se vor incadra ambele clinici. Acum vazui o alta clinica, deci mai trimit un mail.
Cat despre 4 prunci: sa vinaaaaa, ca tot ai mei vor fi...poate-mi cresc si mie sanii
Dap, ajungem si-n Viena, stiam de festival, a fost unul dintre criterii: eu am vrut Viena, sotul Germania - le-am imbinat.
Iti poti da seama ce reprezinta un om, nu dupa ce realizeaza, ci dupa ceea ce tanjeste sa realizeze.
adrianaady spune:
Qiao eu pe timpul stimulari am facut analizele si la prinz pe undeva si eram mancata
Lara27 spune:
Ari, te mananc ->> ma disperi, soro
la tayfunas embrionul era de ziua 3, iar tu, cu 3 fiv-uri la activ, calificata pt procedura! d-aia a incercat omu'..lasa-i pe blasto in pace!! io inteleg ca tie iti place procedeul, dar asta-i caz clar de less is more, da? zona pellucida aia e atat de subtire in caz de blasto, incat sunt mai mari sansele sa distruga embrionul, decat sa-l ajute..si nu rezolvi chiar nimic, pentru ca nu e nevoie..eclozarea se face lesne si in mod natural, avand in vedere donatorii de 22 de ani fara probleme reproductive...uuuoofff, nush in ce fel sa-ti mai explic ca, tre' sa regandesti..aici materia prima e optima, deci nu tre' sa aplici toate procedeele din carte, asupra ceva ce din start e ok..acum nah, io insist din convingere, nu ca sa te bat la cap..desi, imi dau seama ca deja sunt pe capul tau, stil sabi..acum, intentia e laudabila, tre' sa stii
to be continued..
Brigit spune:
Sustin si eu tot ce a scris Lara despre AH, e un procedeu invaziv si nu trebuie facut decat daca e absolut necesar, cu cat interventiile asupra embrionului sunt mai putine cu atat cresc sansele sa fie un copil sanatos. Eu nu sustin nici ideea de PGD, tot din cauza asta.
Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg
aristica spune:
Brigit, Lara va scriu ce-mi raspund si cehii, cand o vor face...da' eu chiar vreau tot ce se poate, ca-s "arsa" de prea multe ori...
Iti poti da seama ce reprezinta un om, nu dupa ce realizeaza, ci dupa ceea ce tanjeste sa realizeze.
irilac31 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aristica Brigit, Lara va scriu ce-mi raspund si cehii, cand o vor face...da' eu chiar vreau tot ce se poate, ca-s "arsa" de prea multe ori... Iti poti da seama ce reprezinta un om, nu dupa ce realizeaza, ci dupa ceea ce tanjeste sa realizeze. |
Ari...daca ai stii ce ma regasesc in tot ce scrii...si eu vroiam sa fac tot ce se poate, era ultima sansa pe care ne-o mai putea permite, chiar vroiam sa fac IMSI, dar acum privind in urma si intelegand intr-un final cum sta treaba cu blasto....sustin si eu parerile Larei si a lui Brigit. La Reprofit au o clasificare a blastocistilor....s-a scris prin martie pe topic si s-a explicat ce e cu ea....
Iti doresc din tot sufletul sa iei decizia cea mai buna pt voi
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
13+
aristica spune:
brigit, lara, irilac a venit si primul raspuns, de la reprofit: fac AH, inclus in pret, desi garanteaza ca ambii blasto sunt A. Dureaza maxim 3 luni asteptarea asta "pe lista" si circa 20 zile pregatirea endometrului. Reprofit e in carti
irilac e greeeuuu, e atat de greu sa aleg. Dar cand primesc toate raspunsurile, ii fac un excel sotului si-l las pe el sa aleaga, ca doar is si copiii lui.
sami citesti din urma?