Despre FTK
Raspunsuri - Pagina 2
Elena_2012 spune:
poate sunt pe langa topic, dar doream de mult sa impartasesc experienta mea cu privire la FTK. Copilul meu a facut intre 4 si 6 ani cursurile de la FTK pe Lanariei. Atunci cand a inceput, era un copil timid, abia venit din provincie, iar atunci cand a terminat era un copil extraordinar de sociabil, fara nici o retinere sa vorbeasca in fata unei clase intregi. In plus, ii place sa faca din orice experimente, sa construiasca cu manutele lui si- in general- este foarte dezinvolt.
Nu se datoreaza toate aceste lucruri lor, dar o mare parte din ele, sigur. Nu am apreciat foarte mult personalul administrativ de acolo, dar doamnele invatatoare/ profesoare au fost minunate. Cornel a fost la doamnele Catalina si Otilia. Nu stiu daca dumnealor mai sunt acolo, dar le-as recomanda oricand.
lara_c spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui capcaunul
De pe blog: Deci, din nou: De ce nu am fost sunati si copilul a fost lasat cu pantalonasii fleasca pe el pana s-a terminat atelierul?!?! Am mai fost si intrebati: Nu aveti nimic sa-l schimbati?? Pai, nu, n-avem, ca are 4 ani si am venit la un atelier de copt biscuiti nu sa vedem o tornada... Whatever, vazand ca am dezbracat baietelul si suntem pregatiti sa plecam asa cu el ingrijitoarea a adus o pereche de pantalonasi... |
Fiica mea implineste 4 ani in Septembrie. La scoala are in rucsac schimb de haine si sticala cu apa in permanenta.
Copiii sunt incurajati sa se schimbe singuri daca e nevoie
accident gen pipi - ff rar, pete de acuarele, pete de mancare, praf de la locul de joaca / transpiratie etc). Daca e nevoie teacher's assistant ii ajuta.
Cand merge la balet, la innot, in parc,la zoo etc la fel.
Ce daca are 4 ani nu se poate uda murdari?? Nu poate transpira?
Tu ce ii pui fiului tau in rucsac? Sau pleaca cu mainile in buzunar?
Din punctul meu de vedere FTK ( despre care nu stiu nimic - nu locuiesc in Ro) sunt vinovati de un singur lucru :pt ca la inceputul cursurilor nu spun parintilor ce sa aibe copii la ei. Desi..
mihavesa spune:
Roxxy80,
as vrea si eu sa aflu cateva detalii despre programul core din floreasca pt ca si eu l-am inscris de curand pe baietelul meu acolo ....
mersi mult, poti folosi si adresa de mail mihavesa@yahoo.com