Ce ati alege Stan si Bran sau Mister Bean ?
Raspunsuri - Pagina 3
Raza de soare spune:
Stan si Bran
Mr. Bean, desenele. (sunt un copil mare si ma uit zilnic la desene...acum sunt indragostita de "O poveste incalcita" )
Charlie Chaplin - doar dansul painicilor
capra cu trei iezi spune:
stan si bran.
am cumparat o parte din dvd-urile aparute pe piata cu ei, pe care le-am urmarit impreuna cu copiii mei (14, 8 si 6 ani) si vreau sa spun ca s-au amuzat f tare.
am ras si eu si m-am detensionat dupa o zi naspa...
b.nica spune:
Ar fi multe de spus in legatura cu cele 2 comedii.
In primul rand ce au in comun pt. mine: sunt de buna calitate si le plac in aceeasi masura.
Stan si Bran are inocenta comediei de situatie dar si o anume duiosie. Eu uneori ma regasesc in situatii comice cu sotul meu si aratam cu degetul unul spre celalalt pufnind in ras gandind amandoi instant ca parca suntem Stan si Bran!
Mr. Bean are o anume parsivenie si meschinarie carora le cade victima, de unde vine si comicaria.Este identic(chiar si fizic!) cu un prieten de-al nostru si de aici alta sursa de amuzament.
Pt. ca s-a amintit de Tom si Jerry, eu nu vad asemanari.
Am pomenit de inocenta, duiosie, parsivenie si meschinarie ei bine pt. Tom si Jerry as spune :rautate si lupta pt. ...cascaval,.
viviana spune:
Stan si Bran. Sunt niste copii mari cu tot ce deriva de aici: inocenta, de ce nu duiosie (cum a zis b.nica), suflete micute in corpuri mari ce ne coloreaza viata cu tot felul de zambete.
Par atat de nevinovati si sinceri!
Mr. Bean este ca un adult tamp ce se prosteste si devine dizgratios.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
Raza de soare spune:
Citat: |
citat din mesajul lui deya Imi scriu (sau cel putin incerc) lucrarea de disertatie pe tipuri de comedie vechi si noi.Stan si Bran sau Mister Bean? |
In final, ce ai ales?