Ghiocei de Martie-Aprilie2009**431**

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

buna dimineata dragelor,

pentru ca (si nu numai) astazi implinim 3 ani si 2 luni asa ca va astept la frappeuri cu inghetata, mousuri cu cioco la greu si eventual ceva sangria ca eu una deja as bea la ora asta

ramona - desigur ca totul va fi bine la eco
dyana - foarte tare mutzu cu ciorbita lui
asteptam poze cu freza de revista

racorosi pentru toata lumea mare si mica

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 3 anisori

Mergi la inceput

bianca - nu ma persifla sistematic si da-mi si mie pozele sa le vad

edit:
avem 3 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Neatza!
va servesc cu o cafea cu lapte, zahar brun si apa plata rece.

Bianca-sanatate si felicitari pentru bebelusul verisoarei tale.

Dodo- ti-a trecut suparaciunea?

Olga- ce bine ca n-a rasp croitoreasa la fonTotul se intampla cu un motiv.
mie cam mereu mi se intampla d-astea, si vad apoi ca de fapt era alta rezolvare, mai buna decat a mea

Dyana- am ras de numa' la ciorbita lui Mutzu tauasta da raspuns.ce-or fi in capsorul lor, adevarul e ca si informatiile sunt fresh, putine, d-aia sunt asa pe faza.

pUp si Injineru dotat

Eu vreau bebe(surior/ fratioara pt Ari)apoi imi psune ca ea e nasa) si Ari mereu zice ca a sunat "varza"

Aseara de exemplu o pusesem pe olita dupa ce-si bause laptele si zic sa faca pipi si ea:"nu vine, pipi asta, e la mama si tata lui!nu vezi?"

Iar de dimi a zis ca vrea sa doarma la gradi, sa n-o mai ia nicio mamaie. a apucat-o dorul si dragul de gradi acum cand mai e o saptamana dar maine ii respect dorinta si-i las pijamalele cu printese clar, verzi, nu mov

Ina- stii cum ne-am distrat aseara in curte? am asezat pietre mari si Ari cu alti copilasi le-au pictat
tu ce faci? esti in sesiune?

va place ultimul single al lui Vank? bine cel mai recent

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Gata! Am pus pozele pe mailul comun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Neata tufete :)

Ramona, nu cred ca este rezonabil sa pleci in vacanta la cort la 7 luni de gravidie. Conditiile nu-s confortabile cum ii trebuie unei gravi avansata

Oli, imi pare bine ca nu tai rochia, e prea frumoasa

Novus, concediu placut in continuare!

Gaza, petrecere placuta pe ultima suta de metri de vacanta

Pisigrix, Ilink e de coma

Monn, sper ca inji e mai bine

Anamariame, nu mi-ai scris PM

Dodo, nu-ti mai face atita singe rau, uneori chiar nu se merita

Anca, pe unde esti?

Ilink, felicitari pentru artistul casei

Io-s ok, calaresc cartile si netul, dar nu prea am kef de vorba , asa ca Va pup pe toate, asa, grupate

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

asa da, sa admire si muritorii de rand

avem 3 anisori

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

cool
ce cuminte sta el la dintar!!!!!!!!si apoi vopsit pe fata

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

hai sa va zic un banc, apropo de cortul Ramonei, te mananca-n pasarica?stai cuminte.
poate-l stiti, in fine..........
I:- ce pasarica zboara cel mai sus?
R:- cea a stewardesei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

O sa vad cum ma simt peste o luna, noi nu vrem sa ne montam cortul si sa stam mai mult intr-un loc, nu sa ne plimbam de colo-colo.

Am absentat mult de pe net, nu m-am simtit in apele mele datorita unei tragedii din familia bunului meu verisor, a nascut sotia la 8 luni iar bebele f.mult asteptat a decedat dupa 24 de ore pe motiv de "malformatii pulmonare". Durerea a fost /este imensa, nu s-a inventat un cuvant de alinare si m-am simtit ingrozitor in convorbirile telefonice tinute cu "mama".

A nascut la Tecuci dar ea era vazuta si de un alt medic la Focsani, dupa ce a nascut a aflata ca avea uter infantil si de asta nu a dus sarcina pana la sfarsit dar in acelasi timp le-s spus ca baietelul avea malformatii pulmonare... Pai stau si ma intreb, cum pana mea sa nu aibe plamanii dezvoltati daca s-a nascut la 8 luni? Oare ei, idiotii nu si-au dat seama ca gravida nu poate duce sarcina pana la sf.daca avea uter infantil? In sufletul meu cred ca el ar fi trait daca il scoteau la 7 luni. Pana si dexametazona a fost administrata tarziu.
Din fericire au apucat sa-l boteze (verisorul meu este preot), l-au adus acasa iar in durerea lor nici nu l-au putut tine pe copil in sicriu pe timp de noapte, l-au asezat intre ei ...

Acum asteapta sa treaca timpul iar peste 5 luni sa incerce sa faca un alt bb desi eu le=am zis ca-i devreme tinand cont ca a nascut cu cezariana. Parca dupa un an, nu ? Se vor duce la Bucuresti pentru mai multe investigatii...

In ultima perioada m-am gandit foarte des cat de norocoasa sunt in ciuda faptului ca tati nu e langa noi tot timpul... imi e groaza cand vorbesc cu biata mama si ma intreaba ce faca bebe din burtica

Ramona - mami de Stefan - 27 aprilie 2009
+ 22

Mergi la inceput