Ghiocei de Martie-Aprilie2009**431**

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Pisigri, sint unele -ghete- faine pe site-ul pe care tu ni l-ai sugerat: gotica Dar sint scumpe

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

lasa INA, nu mai fii suparata! O sa aduc eu toale "de firma" (cum se spune) NOI, inclusiv incaltaminte. Nu o sa fie nimic mai scump de 30 de euro.

va tin la curent

Te apuci de business? Nu deschizi o franciza si la Iasi?

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Da, ma apuc!
Sper sa mearga

Doamne-ajuta !
Tre sa te sun recunosc ca "haine" imi suride mai mult decit sa continui ce fac acuma

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Pai strategia mea de business e sa fac site prima data si daca un lucru nu ii vine omului sa il primesc inapoi si sa ii dau altceva la schimb.

Apoi, usor usor, dupa ce strang bani sa imi fac garsoniera spatiu de expunere si cabina de proba si sa vina lumea sa isi si aleaga de pe umeras (vise taica).

singura mare problema este ca nu ama cum banii de investitie. dar sper sa ii fac curand (alte vise)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Ina - nu stiu ce fel de ghete vrei, poate atasezi un link.
Bianca - vrei sa deschzi un magazin outlet ? Bafta !!! Azi mi-am cumparat si eu o roachie de gravidoasa, am dat pe ea 35 ron si e tare faina. Are produse de calitate chiar daca unele sunt scumpe, sunt de firma si merita. Am vazut o pereche de slapi piele faine si comode la 40 ron , m-am codit sa le iau dar pana diseara mai trag o fuga si le iau

Azi am fost la spital, mi-am ridicat buletinul si am dus o sacosa cu haine lui Matei, un baiatel de 2 luni ce l-a lasat ma-sa in spital pe motiv ca mai are 4 copii acasa (si sa mai traga un f--- cu sotul daca tot nu o urla asta mic la ureche, poate se mai prinde un plod, jegoasa ordinara) . Un copil tare cuminte si bun, avea grija diversele persoane ce se perindau in salaon cu el... oricum, o duce mult mai bine ca acasa, pampers din spital, spalat cu servetzele umede si lapticul i l-a marit la 150 ml.pt.ca am facut galagie mamicile pt.ca plangea de foame .
Ma duc la un somn mic

Ramona - mami de Stefan - 27 aprilie 2009
+ 22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Citat:

Pai strategia mea de business e sa fac site prima data si daca un lucru nu ii vine omului sa il primesc inapoi si sa ii dau altceva la schimb.

Apoi, usor usor, dupa ce strang bani sa imi fac garsoniera spatiu de expunere si cabina de proba si sa vina lumea sa isi si aleaga de pe umeras (vise taica).

singura mare problema este ca nu ama cum banii de investitie. dar sper sa ii fac curand (alte vise)

Bianca, e simplu: ia un asociat! Daca business*ul e bun, iti rascumperi partea. Daca nu, macar sunteti 2 la recuperat pierderi. Oricum, cand vrei ceva... banii nu sunt decat un mic obstacol.

So, zi cu ce sa te ajutam! Si promit, ca de data asta nu ma mai trag pe - si*anume - kur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Ce faceti fetelor?
Ce-i cu linistea asta?
Noi acum am venit de afara. Voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

INA, poate ne-o fi apucat cheful de politica...

http://www.nature.com/news/romanian-prime-minister-accused-of-plagiarism-1.10845

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Every saint has a past. Every sinner has a future.

Mergi la inceput

Citat:

Ce faceti fetelor?
Ce-i cu linistea asta?
Noi acum am venit de afara. Voi?

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.

Ina, eu mi-am facut un frappe dupa ce am bagat-o pe Bris in pat, asadar... pazesc forumul in noaptea asta!

In rest, ma pregatesc de o saptamana taaare aglomerata la birou. Dar cred ca imi iau revansa saptamana viitoare. Ne-a venit ideea sa plecam in italia cateva zile la mare, daca ii iese noul pasaport Brisucii. Daca nu, la munca!

Tu mergi des cu Ian in parc? Ca am inteles ca aveti curte... Eu ma simt cam vinovata ca nu o prea duc pe Bris in parc. Cam are alte activitati 3 zile pe saptamana si cand nu are... imi aduce acasa minim 2 copii de la gradi deci... cand sa mai ajung in parc?! In plus, ma bazez ca isi petrece multa vreme in parcul de la gradi. In plus, ma si tem de capuse si alte prostii de-astea.

Mergi la inceput

Giorgiana, noi locuim in...parc. Parcul municipal. Dar, acum, este in renovari majore. Am inteles ca va fi gata in 2 ani
Mai mergem intr-un parculetz "de cartier", in apropiere de casa noastra dar nu-mi prea place; in rest, mergem pe pietonal care e la 2 minute (la propriu) de casa sau, in zona de centura unde este o terasa faina cu spatiu de joaca si trambulina. Sau la o alta terasa in parc cu spatiu de joaca.
In curte Ian se plictiseste; are groapa de nisip, balansoar, topogan, triciclete, biciclete, trotinete si boby-car-uri cu duiumul. Casuta nu are.
Azi i-am scos si piscinuta. Asta s-a bucurat de succes pentru ca Ian e innebunit dupa apa. Mi-ar placea un sopron in genul celui imaginat de Simply
Inca n-am incercat pictat, desenat in curte (cu creta, da ) pentru ca astea sint activitati pe care le desfasuram in casa.

O saptamina inteligent si cu spor organizata iti doresc.

PS. Monn, inca n-am deschis linkul; il las pentru miine cind doarme Ian si iar voi bintui singura pe aici

Mergi la inceput

Citat:

O saptamina inteligent si cu spor organizata iti doresc.

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.

Ei, vezi tu... aici e problema: inteligenta organizarii lasa de dorit!!!

Mergi la inceput

Giorgiana, unde in Italia vreti sa mergeti? Cu masina, da?
Si noi vom merge in saptamina 25august - 1 septembrie (e perioada agreata de noi in fiecare an pentru ca temperaturile sint foarte ok si pentru Ian si pentru tata care ne insoteste) inclusiv la orele amiezii.
Te intreb unde mergeti pentru ca noi nu ne putem hotari: ne-au placut mai mult Riccione si Rimini decit Lido de Jesolo dar ultima este mai aproape (vom merge cu masina. Jambo mi-a spus azi sa fac rezervare unde vreau; optiunile ar fi Rimini sau Bibione/Lignano

Mergi la inceput