Ghiocei de Martie-Aprilie2009**431**
Raspunsuri - Pagina 2

inapreda spune:
Hola,
E bestiala Pisilinca! Si mie imi vine sa o maninc Asa ma bucur sa vad ca lucrurile se aranjeaza frumos. Veti fi o familie si mai minunata!
Pisigri, nu te-am intrebat: iti doresti fetita sau baietel? Stiu ca "orice e bine-venit, sa fie sanatos" dar ai/aveti vreo preferinta cit de mica? Sint convinsa ca Pisilinca vrea fetita.
Georgiana, pozi comanda un costum de pe net. Cu curierul iti ajunge garantat pina miine.

inapreda spune:
Simona, nici eu nu stiu la ce fel de afacere te-ai gindit; mult succes si determinare iti doresc. Cum a fost primita demisia? Sper ca te simti usoara si increzatoare!
Roro, am uitat ieri sa spun, o data in plus, ca ai niste copii incredibili Tare mi-er placea sa ma aflu in preajma lor (si a ta
) cit de curind.

georgiana310 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Hola, Georgiana, pozi comanda un costum de pe net. Cu curierul iti ajunge garantat pina miine. "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Stii care-i problema?! Bris e un copil foarte serios!

Deci, ca s-o bag eu pe Bris in costumul de io-stiu-ce, imi trebuie macar de azi, de cand o iau de la gradi, pregatire. Si sper sa fim mai costumate decat niste mustati de pisica, cu creionul dermatograf!

La faze de-asta, e exact opusul meu. Si eu tare o admir pentru asta

inapreda spune:
Nu i-ar placea sa fie fluturas? Am vazut in oras aripioare foarte frumoase; cu siguranta, gasesti si in Cluj.
Stiu sigur ca sint costume pentru copii in Iulius Mall la centrul de joaca (pentru ca stiu cine le-a facut); nu stiu daca ei inchiriaza (nu cred) dar, daca ai cunoaste pe cine...trebuie...

georgiana310 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Nu i-ar placea sa fie fluturas? Am vazut in oras aripioare foarte frumoase; cu siguranta, gasesti si in Cluj. Stiu sigur ca sint costume pentru copii in Iulius Mall la centrul de joaca (pentru ca stiu cine le-a facut); nu stiu daca ei inchiriaza (nu cred) dar, daca ai cunoaste pe cine...trebuie... "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Radea duminica soacra-mea de mine ca zicea ca desi sunt numai de 4 ani in Cluj, cunosc pe cine "trebuie". Dar, uite ca la costumele din Iulius, nu cunosc

Mersi mult!

Gianina34 spune:
buna dimineata dragelor,
pisicoanto- pune mana si cumpara un body bebelusului
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 3 anisori

Monnvas spune:
MATZOGRI pai sa nu nasti copilul in kuru gol
(ti-am zis ca mi-e tare draga Pisilinca? Mi se pare un copil... fenomenal si am sentimentul ca temperamental seamana cu fiu-meu)
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
Every saint has a past. Every sinner has a future.

olishka spune:
Eu plina de nervi in dimineata asta. Cristi a plecat la pescuit - cica sa-i distreze pe baieti ca au muncit f mult in ultima vreme (asta e scuza ...) si il rog sa mai stea 10 min sa-l trezesc pe David si sa-l lase el la gradi sa nu ma mai car eu cu 2 copii ca pana plec din casa trece juma de ora. In 2 min vine Cristi sus si-mi zice ca a gasit solutia: a pus el si landoul la mine in masina si pot sa plec cu ambii Imi venea sa-l bat. Bineinteles ca a si plecat imediat. Nu mai zic ca am pana la masina si noroc ca trecusera nasii pe la noi si am lasat-o pe nasa cu bebelul si eu cu nasu l-am dus pe David. Iar scandal la gradi. Sper sa nu o luam de la capat cu bolile ca o sa turbez.
Gata, ma apuc de treaba!

Monnvas spune:
OLGA - ce shef bun e barbat-tau! Si imi place ca are solutie la orice problema
Succes la gradi, sa va adaptati repede si sa nu se mai lipeasca bolile de voi!
Cat despre nunta aia de fitze:
Rochia ta de nasa e super, dar daca ti se pare prea mult, poti sa mergi tot aia neagra cu umarul gol (pe care ai luat-o la nush ce botez). E faina si e de "simplu invitat", zic io.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
Every saint has a past. Every sinner has a future.

Bianca2503 spune:
Neata,
Noi am fost de dimineata la dentist. Cu tot cu Vladimir. Trebuia sa merg eu si a zis ca vrea si el sa mearga sa ii faca dintii de dinozaur. Am zis sa nu pierd momentul si am mers impreuna, i-a facut un control si e totul in regula. trebuie sa ne spalam pe dinti, sa luam o apa de gura de copii, i-a pus un pansament ca avea o masea nu-stiu-cum.
In alta ordine de idei, sotia varului a fost operata, fetita are 1700 grame, a tipat, s-a agitat, respira singura. sunt bine amandoua zic medicii!