Colectia de toamna-iarna 2005 (37)
Raspunsuri - Pagina 8
ilenutza spune:
Miri noi am apelat la un arhitect sa ne dea cateva idei de amenajare, este tanar si f ok, daca ai vb serios cu asta.
Lavi cum te descurci singura cu fetele? Banuiesc ca le ai acasa acum, plus gospodaria
Bea de Crissy
Sa stiti ca si eu stau cu inima puricel puricel ...
Mai avem de luat scoica, carutul si patutul...Plus cativa pantalonasi subtiri.
Meems m-ai prins
Xandra de ce s-o inghesui lumea la 197 zau daca inteleg
E o sc. comunista, 10% amenajata, personal naspa la secretariat, toti parca sufera de secreto-manie, nu au sala de sport.
Poate gresesc eu si sunt in afara problemei...Tu de ce vroiai aici?
Maine ma duc la control..
Ile 36+5z , mami de V si A ,
lavi02 spune:
Ile nu ma intreba. Seara-s terminata, dimineata-s optimista si binedispusa..
Problema mea sunt fetele, ca ba se cearta, ba o piscalesc pe asta mica, ba se uita la TV prea mult, ba n-au chef sa iasa in parc (nati, ca silvia iese cu placere din casa).
Cu asta mica e siiiiimplu, ai sa vezi, de parca ieri ai fi avut ultimul bebe, te simti in mana, n-ai treaba. Problema cu ea e ca mananca ceva timp cu alaptatul si ca in oras tbuie sa faci pauze si sa gasesti loc de alaptat cand urla. In rest e siiiiimplu si frumooooos. Ah si alta problema cu micuta e ca daca e treaza trebuie sa o tin in brate si nu pot sa fac treburi casnice. Le fac si eu cand si cum apuc, importanta e mai ales mancarea si fac zilnic altceva pt mofturoasele de noi 3, dar barem m-am specializar pe feluri rapide care necesita manopera putina si rapida.
Ma intreb si eu cum naiba a fost asa greu la bb1 ca acum am inca doua si mi se pare per ansamblu mai usor
Infirmiera soacra-mii are 9 copii, toti sunt adulti acum. Zice ca ei nu i se par multi 3, ce-s trei copii?
Pantalonasi subtiri am gasit la debenhams. Colantei simpatici la set de 2 parca 50 ron setul. Mai aveau si unii mai larguti cu in.. Bbc 100%. au si la Z colantei cu 5% elastan, f draguti.
Acusi faci 37 de saptamani, nu?
maria_alexia spune:
Ile, bravo, tine-o tot asa inca 2 sapt!
Lavi, yep, stiu bine cum e cu etajele si plimbatul lucrurilor intre ele . Reusiti si program de plimbare si relache printre ele? Cum mai distrezi fetele in vacanta?
A fost mortala Anuca la serbare, m-am bucurat s-o vad atat de bine integrata si fericita. Iar poezia ei intr-adevar incepea cu 'i' !!! ("ich..." - n-am mai inteles nimic, trebuie sa revad filmuletul ).
lavi02 spune:
Maria, bravo Anucai! Bine ca nu ti-a dat mai multe detalii ca oricum nu pricepeai :)
De iesit cu ele doar dupa masa, dimineata nu am timp. Ieri si alaltaieri am fost cu ele la shopping, ieri nati n-a vrut sa vina. Azi mergem in parc. Distractii - o sa mai iesim in week-enduri. Asta intra la distractii pt tot familionul.
La smile aqa park in brasov a fost cineva?
ilenutza spune:
Singure acasa le-ai lasat?
Chiar de la ce varsta se lasa singuri acasa???
Pantaloni - o sa ia soata 2 perechi sa am in spital si pe urma ii iau eu...
Pe A il tineam in wrap, ce bine era, faceam mancare, de toate cu el in wrap pt ca aveam mainile libere.Si la bambina o sa fac la fel pt ca l-am pastrat...
Ile , mami de V si A ,
lavi02 spune:
Ile, de pe la 6 ani pe Nati singura. Amandoua singure de mai devreme, Silvia deja e mare, are 10 ani. Nati nu sta mai mult de 2-3 ore singura, impreuna le-am lasat si cand am fost la nunti.
Daca mergem la pediatra sau la alti medici cu Amisor pe fete le lasam acasa ca sa nu se plictiseasca pe acolo degeaba.
Am vorbit oeri cu pacat, azi au fost tare cuminti fetele si s-au jucat f frumos. Cu exceptia unor toane ale Natalei care n-a vrut initial de pranz decat piersici dar pana la urma a mancat si ea cate ceva.
Buna treaba cu wrap-ul, eu n-am si nu cred ca sunt suficient de robusta pt asa ceva. Eu nici in port bebe-ul clasic nu am fost in stare sa le duc pe fete, le-a mai dus Virgil rar. Pe Ami acum o pot tine multisor in brate dar cand va mai creste nu voi mai putea.
ilenutza spune:
Nu am nascut inca
am fost la control si toate cum au fost, acum asteptam
la intoarcere de la spital m-am oprit la un magazin langa mine si am luat cateva lucrusoare pt bambina, ROZ , de fete yupiii, incep sa intru in the mood pt fete
pt wrap nu trebuie sa ai constitutie robusta , el se sprijina pe umeri si solduri, e muuult mai comod decat sa tii copilul in brate.daca vrei sa incerci iti imprumut unul
intre timp am aflat ca la bunici a venit o vecina cu o fata de 7 ani in vizita si ai mei au facut ca trenul ca lor nu le plac fetele, sa plece, au reactionat f urat, noroc ca vecina e cumsecade si nu s-a suparat. mai ales A a fost foarte vehement
Ile , mami de V si A ,
xandra28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ilenutza Xandra de ce s-o inghesui lumea la 197 zau daca inteleg E o sc. comunista, 10% amenajata, personal naspa la secretariat, toti parca sufera de secreto-manie, nu au sala de sport. Poate gresesc eu si sunt in afara problemei...Tu de ce vroiai aici? |
aveam o recomandare pt o anumita invatatoare. doar de-asta.
in rest, toate cum le descrii. plus o directoare spagara, promitatoare si nesimtita