Colectia de toamna-iarna 2005 (37)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

wow, corapina, ce poze faine si ce poveste... o sa am mult de plimbat alaturi de voi

umbrelutele dantelate sunt de mare senzatie, iar culorile din Burano de vis..

si cum e povestea cu lacatele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

umbrelutele dantelate sunt "made in china"
si lacatele asijderea

(faza cu lacatele a fost cam oripilanta - ca si excursia la verona, daca e s-o luam pe-asa. am fost numai cu anais, ca andrei n-avea chef.
verona e un oras tare murdar si plin de turisti - am vizitat "castelul vechi" plin de picturi si statuete medievale reprezentand realist faze cu torturi - horor, cate un isus rastignit din care curgea sange era de vis pe langa restul reprezentarilor. fi-mea se pare ca n-a ramas cu sechele. eu da. gabi s-a uitat pe fereastra.
si dup-aia "hai sa mergem la balconul julietei" (ca ma fascineaza chestiile concrete apartinand personajelor imaginare). am ajuns intr-o curticica pietruita de 100 mp cu 100 de oameni in ea, in balconul julietei se garase un nene barbos de 150 de kile, dupa 10 minute a venit o blonda cu aere care l-a detronat pe barbos si s-a postat ea acolo pana la ora inchiderii.
jos, in curte, peretii erau tapetati cu gume de mestecat mestecate () care pp ca tineau lipite belete de amor care s-au desprins cu timpul si cu ploaia (guma de mestecat nu e asa biodegradabila precum credeam). apoi inscriptii peste inscriptii cu marker permanent si pe fiecare coltisor posibil lacatele de-astea de amor. (cred ca schimba astia lunar gardurile). bineinteles c-a inceput sa urle fi-mea ca vrea si ea sa puna lacatel, asa ca am cedat si i-am luat unul - nu de alta, dar eram asa de oripilata ca voiam sa scap mai repede din acel cumplit loc.
tot la verona si-a facut poza fi-mea la poseta visurilor ei :)) (nu era decat vreo 3.500 de euro)

Mergi la inceput

ic, pozele se pare ca decanteaza infinit mai frumos realitatea.
cu uimire am vazut si in povestea de pe blog senzatii amestecate - ma asteptam la mai mult extaz.

cu siguranta era poseta prada incrustata cu pietre pretioase

Mergi la inceput

aia, aia era, manca-o-ar mama de fashionista ce e! acu' si la tenis se duce cu rochite

ei, da, senzatiile-s amestecate, dar am prins si locuri frumoase
udine - acre-i un oras hiper-mega linistit si cu oameni misto - la muzeu aveau o sectiune de printuri si foto si a stat curatoarea de-acolo la povesti cu noi vreo jumatate de ora despre fotografie si despre zona. si localuri de loc turistice si mancare buna si deosebita de vesnicele pizzapaste. si am prins si-un festival de jazz. si parcare ieftina - 50 de centi ora. si apa la bar - cu pahar, gheata si servetele, servita la masa - 1 euro.
si vicenza - orasul cu cele mai multe librarii (cam in proportia in care sunt farmacii in bucuresti) si preocupari intelectuale pe care l-am vazut in viata mea. si cu un pret mai mult decat decent la apa (sticla de jumate la automat in centru : 50 de centi) si cea mai buna inghetata ever (si scumpa, desigur, 3,5 - 4,5 euro cupa, dar meritati).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Azi la 3am am nascut o fetita de 3600, 53 cm, Irinuca, travaliu lung si nastere grea, natural fara anestezie.
Pup

Ile , mami de V si A ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

felicitari Ilenuta, bravo pentru nastere!!!
Sa va traiasca Irinuca, sa fie sanatoasa si sa fiti o familie fericita!

Am gresit predictia cu doar 3 ore, eu am zis ca nasti la 39s 5z, asta daca nu ma insel era ieri.

Ma bucur tare mult ca ai reusit sa nasti natural, imi pare rau ca ai avut travaliu lung si greu, ai fost o viteaza ca ai reusit fara anestezie! De acum ce a fost greu a trecut, refacere rapida si usoara si alaptat placut iti doresc, fara ragade si alte amuzamente de gen.

Cum e Irina, ce fatuca are? A fost mare la 3600g.

miri nu stiu deloc ce sa zic cu radiografiile. Prof Jianu, ortoped pediatru, care am inteles ca e f bun ne-a zis ca nu are incredere in eco de sold si ca radiografia e sfanta, sa o facem daca la consult clinic la 4 luni inca sunt suspiciuni si ca radiografia e un mizilic, radiatia e f putina, samd. Pediatra, care si ea e f buna a zis ca nu vrea sa faca Ami radiografie si ca are mare incredere in ochiul dr Stamate la eco. Concluzie : dar eu cu cine votez, dupa care ne luam?
Am vorbit cu V ca ne luam dupa ambii, am facut acum eco, la 4 luni mergem la dr Jianu la control si daca ne recomanda radiografie o facem.
Nu stiu ce sa zic in cazul vostru, nu stiu cat de des au voie radiografii la varsta asta, cert e ca pentru ortopezi radiografia e cea mai clara investigatie, se pare ca o prefera. Si cred ca si aparatele au mai evoluat in ultimii ani. Daca as fi in locul vostru m-asaxa pe un dr bun si as face ce zice el, asa cred.

Mergi la inceput

bravo, ile, sa fie sanatoasa Irinuca si sa va bucurati cu ea! si integrare usoara intre frati!
Chiar ma uitam ieri la tine la odisee sa vad vreun semnal, ca mi se paruse ca ai depasit orice termen.

Mergi la inceput

Felicitari, Ilenuta! Sa fiti sanatosi si bucurosi cu totii!
Refacere rapida si buna tie, iar Irinuca voastra sa creasca mare, frumoasa si norocoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Ilenuta ti-am trimis mesaj. In cazul in care nu mai ai acelasi nr de tel te felicit ptr Irinuca. Sa fie cuminte , sa creasca mare si sa semene cu tine ptr ca ai cu ce te lauda!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_80 spune:

Felicitari, Ile, sa fie Irinuca sanatoasa, mancacioasa si sa va aduca numai bucurii! poate sa se ia de mana cu emilia: intai ne-au dat emotii ca se nasc prematur si apoi cresc pana la 3.600 :)

La multi ani, Ilinca!

poze de la Maria si Cora n-am vazut, alerg cu niste acte. sa va fie de bine concediile :)

poze de la Danes unde pot vedea si eu, cand ma apuc de uitat?

la noi totul bine, mai putin birocratia. cea din romania e mic copil, va spun eu.

Mergi la inceput