Colectia de toamna-iarna 2005 (37)
Raspunsuri - Pagina 12
ioana_77 spune:
Mihaela, din ce-am citit eu fugitiv pe net, intoleranta la gluten poate aparea oricand, nu se stie ce o declanseaza. Dr mi-a spus ca nu are niciun semn ca ar fi asa ceva, dar sa facem analiza, sa excludem aceasta cauza. Minunata poveste a nasterii, ai fost o viteaza!
Lavi, sa-ti traiasca noua nepotica:)
Meems
Bine-ti revenit din concediu celor care au beneficiat de asa ceva pana acum si vacanta placuta celor care urmeaza sa plece!
lavi02 spune:
Noki, las' ca ramane pe data viitoare cu tortul!
Da, de azi intr-o saptamana plecam in tabara, yeah!
Anda, ce mai faci?
Cora bine v-ati intors din vacanta! Sa va fie de bine si astept o cronicuta, mica-mare cum s-o putea! Dar daca eu nu ies din tara in vara asta astept cu nerabdare cronicutele voastre!
Camelia, asijderea!
Ile, urmatoare luna plina tocmai a fost, aseara la ora 21 zice vremea.com, oricum e luna " cam plina" cateva zile la rand. Urmatoarea va fi peste 28 de zile daca nu ma insel.
Cadou din partea Amaliei n-am luat, fetele sunt prea mari ca sa mai tina asa ceva.
Maaai vad in parc amarati de bebelusi cu caciulite, pantaloni lungi, bluze cu maneca lunga, nu stiu cum rezista ca am inteles ca sindromul de moarte subita al bebelusului - ii creste riscul in caz de supraincalzire a copilului. Totusi bbii sunt mai rezistenti decat par. Altii sunt inveliti in paturici, in carpite, sau bagati in landou cu acoperamantul de picioare tras... Groaznic saracii. Noi iesim toate 4 in rochite cu bretele sau maaaxim cu manecuta scurta si tot ne e cald.
lavi02 spune:
Ile, eu am un singur biberon tomy tepee primit gratis de la spital, in pachetele alea promotionale pe care le primesti. E din plastic fara BPA, e de firma ca sa zis asa. L-am folosit o singura data pentru apa cand am trimis fetele in parc cu Virgil fara mine, sa aiba sa-i dea daca plange si i-o fi sete. In rest eu merg pe san 100% fara apa, fara ceai, fara completare, sanul e bun si de foame si de sete si de consolare. Circul tot timpul cu sutien de alaptat + rochita cu bretele sau tricou de alaptat cand e mai racoare sau camasa cu nasturi. Gasesc locuri cat de cat mai retrase si o mufez discret zic eu. Mi se pare mai important sa alaptez fata decat ce zic unii si altii.
Sutien f misto de alaptat am gasit la h&m, are semicerc din ala de sarma in rest e bumbac 100%. semicercul ala da o forma frumoasa sanilor, arata ok prin haine. Celelalte sutiene ii mai turtesc si raspandesc pe orizontala, nu stiu cum sa zic. Din pacate doar alb am gasit cu semicerc de sarma. Oricum eu in casa nu port sutien, doar la iesiri. Sanii n-au ramas dezastru dupa primele 2, acum ce-o fi dupa a 3-a om vedea.
Lapte praf n-am cumparat, am zis ca in caz de nevoie cumpar atunci, neonatoloaga sceptica a insistat sa cumpar ca sa am in casa eu am insistat sa nu, ca doar am farmacie non stop la colt in caz de urgenta. Eu am avut mare incrdedere ca pot alapta suta la suta daca pe Nati am putut sa o alaptez si uite ca am avut dreptate.
corap spune:
pregatesc acu' o cronicuta cu pozute :)
una mica-mica
ce mi-a placut cel mai mult in italia:
1. slovenia
2. vicenza
3. udine
4. nisipu' fin si plaja aproape
5. lopatele, caldaruse & colaci lasati pe plaja peste noapte
ce nu mi-a placut:
1. tantarii
2. tantarii
3. tantarii
4. verona
5. venetia
6. sistemul de cazare & cazarea propriu-zisa
7. costul autostrazilor
ilenutza spune:
Wow, plecati la munte in gashca!Super!
Lavi, tu mergi singura cu fetele?Cu tren, masina, cum faci?
Deci am scapat de luna plina, yuhuu
Si eu am alaptat in public fara probleme, mi separe o tampenie sa nu o faci!
Ref la cadou, parca nu imi vine sa ma intorc acasa cu mana goala ( ca bambina nu se pune ).Baietii sunt muuult mai diferiti decat fetele, am citit o gramada pe tema asta , eu nefiind baiat, sunt mai sensibili, ii poti rani f usor pt ca nu comunica asa deschis ca noi.
Eventual saracii copii si cu manusi in manadar sa sa stii ca am auzit si varianta inversa, tinut copilul dezbracat la 24 de grade ca sa nu moara subit de cald
Tot de la HM am si eu sutien de alaptat, mie stiu ca mi-au revenit pe la vreun an de la terminarea alaptatului.
sa vedem acum, vorba ta.
Corap, hai cu pozeeee
Ile , mami de V si A ,
lavi02 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui corap pregatesc acu' o cronicuta cu pozute :) una mica-mica ce mi-a placut cel mai mult in italia: 1. slovenia |
ahaaa, deci ne intelegi de ce am mers de 2 ori in concediu in asa tarisoara mica
V-ati si oprit prin slo sau doar ar tranzitat-o?
Ile la dus merg cu noki cu masina, la intors vine Virgil si ne ia. Merg doar cu cele 2 fete mai mici, Silvi merge in tabara in perioada aia
Mie mi se pare simplu si logic sa imbrac copilul cam cum ma imbrac si eu cu mentiunea ca el n-are par pe cap cat am eu si cand e mai frig el sta in carut pe cand eu merg si ma incalzesc cu mersul.
De manusi nu i-am analizat, nu m-am apropiat asa tare.
corap spune:
doar tranzit cu o mica deviere de pe autostrada. dar planuim o mini-evadare la toamna (fara copii, ca nu stam mult si e relativ departe). deja mi-am gasit hotel
corap spune:
hotel pe la bled;
devierea a fost din cauza de burti flamande - ne-am gandit sa nu intram in liubliana, ca fiind "convoi" de doua masini exista posibilitatea sa pierdem mult timp cu stabilitu', hotaratu samd.
in primul sat in care am deviat nu aveau carciuma, am urcat pe niste dealuri pana am ajuns in garajul unui nevinovat (ce sa le fac daca n-aveau garduri la case)
in al doilea a fost frumos si am mancat bine si am baut bere de casa si ne-am plimbat putin (ca dup-aia a tb sa o luam la picior)
lavi02 spune:
Cora, buna idee ca n-ati intrat in oras, cam asa e cand e grup mai mare.
Cu garajul omului te inteleg, amarati rau slovenii astia, n-au garduri la curti! :)
Cele mai bune mese si noi le-am mancat prin diverse sate pe la cate o gostlina. Fetele mele si acum viseaza la strukli, ar trebui sa caut reteta si sa fac dar zero timp acum cu Ami. Frumoooos la Bled. E chiar mai frumos acolo decat in poze.
---------
Daca e cineva dornic de o activitate interesanta pentru copii: : In parcul Tineretului s-a construit o "naveta spatiala" unde copiii peste 6 ani pot intra si face o "calatorie" de 45 de minute. E ceva interactiv pe teme de ecologie, poluare, distrugerea/pastrarea planetelor. E gratuit, "costa" doar datele personale ca sa primesti apoi reclame de la sponsori: Mega Image si Coca Cola. fetele mele au fost ieri Nati si azi Silvia si Nati din nou ca au fost cei de acolo amabili.
Pentru informatii si programare pe www.green-bee.ro
Intri pe site, iti introduci datele personale (trebuie si cnp-ul copilului) si alegi ziua si ora cand vrei sa participi din ce e disponibil pe site. Ultima ora de intrare e 19. Daca sunt cei de acolo amabili si copilul curajos primesc si copii de 5 ani. Azi au primit un baietel dar a renuntat el dupa ce a intrat si i-au spus cei de acolo ca pleaca cu naveta :) . Cei de 6 ani au iesit incantati.
In naveta este aer conditionat dar nu au voie cu apa si mancare si nici nu au unde face pishu, deci trebuie rezolvate toate astea dinainte.
Tot ca distractii am mai fost recent la acvariile recent deschise in Herastrau. Eu n-am intrat pt ca n-aveam destui bani la mine si nu acceptau card. Dar fetele au fost f incantate. Astea sunt scumpicele, 27 ron de adult si nu mai stiu cat de copil, vreo 20 cred.