** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (77)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Azi am fost la servici sa ma interesez care sunt pasii cu reintoarcerea mea la servic, concediile ce urmeaza...daca e convenabil sa ma intorc la munca macar o luna poate imi mai creste putin indemnizatia...
Sincer as vrea sa ma duc incepand cu 1 iulie (nu voi sta 8 ore ci 3-4 ore ca oricum eu m-am tot dus pe la colege si chiar le-am ajutat cu ceva treaba in astia 2 ani) si apoi sa intru in pre si post natal cat mai aproape de data nasterii....
Eu pe Tudor il dau la cresa de pe 25 iunie dar...daca nu ii place?...Oricum ziua vine mama si sta cu el pana pe la 13-14 asa ca nu imi fac griji dar....O sa ma hotarasc maine

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
30+ Mara Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Fetele, lui Raul i s-au uscat bubitele. Si acum pe manute si pe picioare i se duce jos pielea( mai ales pe degete). Arata f rau, nu pare sa-l deranjeze, dar e horror, cum arata. Efectiv, parca naparleste. Ii tai cu forfecuta portiuni intregi de piele, care atarna. Nu stiu daca e normal...acolo avea bubita langa bubita si s-au uscat si se duc cu tot cu piele. Ati mai auzit de asa ceva? As putea sa-l dau cu ceva, sa se regenereze mai repede pielea?

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

MI 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Paula, n-ai o crema foarte grasa? Sau de galbenele??

Mergi la inceput

Alice, cu galbenele l-am tot dat. Nici un efect. Cu crema grasa, l-am dat ieri si azi. Nu vad imbunatatiri notabile. Copii ce fac? Tu esti ok? Nu ai mai scris la fel ca altadata...

Am implinit un anisor!!!

MI 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Paula sa nu razi dar stiu de crema cu extract de melc ca e f. buna pentru regenerarea tesuturilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Da, suntem bine :) copiii fac dracii. MAra adica radu vrea si el sa mearga, sa se joace cu ea, e ca un vierme. A cazut din pat intr-o dimineata, acum o saptamana, da n-am mai zis ca ma certai
N-am mai scris ca n-am avut nici ce, nici cand. Am mai avut musafiri, am tot fost pe afara( cand nu sunt 35 grade. Azi la 10 dimineata erau 30 grade in bucuresti).
Vreau sa merg la cta si nu stiu cand si cum ca marius nu isi poate lua liber toata ziua bunaziua. Vreau sa va vad si pe voi da nu cred ca ajung..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

BUna fete,eu iar la ore din astea. Stau acum sa veghez copilul de febra. Da,acum e si Mateo virusat,numai bine ce a trecut Carla de virus. Asa ca fac noapte alba,ca mergem pe remediu exclusiv. Sa va spun ce a spus dr mea. Am intrebat-o de cocktailurile homeopate pt febra ,ca si coryzalia,homeogene,stodal,etc...A zis ca sunt total aiurea pt ca sunt combinatii de mai multe remedii intr-unul singur si pot crea in timp patogenie. Ca decat sa dam homeogene de ex,mai bine nu dam nimic daca nu avem la indemana. Homeopatia clasica se bazeaza pt pe o anamneza riguroasa urmand a se trata afectiunea cu remediu specific pt boala si pt persoana respectiva. Un ex va dau.Picii mei acum 1 an au avut acelasi virus(ceva viroza respiratorie).Aceleasi simptome aprox,dar au primit remedii diferite!!!si ma refer doar la bobitele acelea homeopate,caci Vit C,imunorezistant,coacazul negru asta raman la amandoi. Un dr bun stie sa faca diferenta.

OANA nu stiu ce faceam in locul tau,probabil acelasi lucru.Dar asigurarea storno trebuie sa va dea banii inapoi. Prietenii nostri buni au patit acelasi lucru acum 2 ani,si au primit banii inapoi.

Crispro dar ce cucui am vazuuuuut!il pupam pe Vladut.

Alina mama offf.pupam sa treaca repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

eu acum am terminat de pragatit pentru maine pachetele ca, de parca asta imi mai lipsea, n-am avut curent de la 20 pana la miezul noptii, timp in care tot veneau si plecau electricieni de la noi . mai erau 2 care nu aveau curent si un bloc pe strada vecina, asa ca s-au tot plimbat masinile de la electricitate . eu am stat cu fetele afara ca Isei nu-i place la lumina de lumanari si pe Maria o feresc eu sa nu-si oboseasca ochii (si-asa abia i-am schimbat ochelarii ca acum vedea doar in proportie de 65% cu ei...). am desenat cu creta, am dansat pe muzica de la telefon, am fugit dupa copii... si uite-asa, am hotarat sa chem toti copiii de pe strada la ziua fetelor (care anul asta o tinem de 3 ori : a Isei de ziua ei in 19, a Mariei de ziua ei in 26 si una comuna cand poate veni si restul lumii sa petreaca -nasi, colegi, vecini- sambata dintre ele )

noapte buna, delfinariu

Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Alice, cu galbenele l-am tot dat. Nici un efect. Cu crema grasa, l-am dat ieri si azi. Nu vad imbunatatiri notabile. Copii ce fac? Tu esti ok? Nu ai mai scris la fel ca altadata...

Am implinit un anisor!!!

MI 2

Neata

ai nevoie de o crema care ajuta la regenerarea pielii si un gel de dus, eu am folosit TRACTOPON dupa dus si un Dermalex repaire!

Sa aveti o zi racoroasa!

Mergi la inceput

Anca, Dermalex e crema? Si e pt copii, da? Mie mi-e teama sa nu-si bage mainile in gura. Multumesc mult

Am implinit un anisor!!!

MI 2

Mergi la inceput