AJUTOR! Va rog sfaturi pentru durere de cap la cop

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bursucelu spune:

acum s-a trezit tot cu durere de cap,i-am pus comprese reci pe frunte sa o mai linistesc,dar degeaba...,da stiu ca eu sunt de vina si i-mi vine sa-mi dau palme ca am lasat-o la piscina.A plecat ieri cu tati si cu nasi la casa lor de vacanta iar eu nu i-am putut insoti,am ajuns seara si intradevar era rosie la fata,dar nu avea nimic.niciodata nu am trecut prin asa ceva si sunt disperata ca sunt singura aici,ea plange de durere de cap iar eu nu pot sa o ajut cu nimic.

Mergi la inceput

acum o doare rau burta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Nu poti suna macar pediatrul sau asistenta sa-i spui telefonic ce problema ai ?
Poate iti mai da ceva indicatii si te linistesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Pune mana si suna salvarea sau mergi la cel mai apropiat spital. Nu stiu unde esti, dar ma gandesc ca daca ai net, e o zona civilizata. Daca nu ai masina, opreste una si roaga soferul sa te duca la spital.
Fa CEVA, nu cere sfaturi pe net, fetita e mica, nu stii exact ce are, iar noi nu suntem medici!

Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

Suna la medic sau 112.

Alexandra Maria
14.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Suna sau du-te la un doctor, repet si eu. Daca fetita plange de durere de cap de cateva ore e mai bine sa fie vazuta si sa fii sigura ca-i faci tratamentul corect. Sanatate multa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Si eu m-as duce la medic. E prea mica pentru a asta asa... poate e insolatie, poate ca a luat un microb din apa (sa fie o enterocolita)... dar poate s-a lovit la cap in piscina, poate... poate... Cea mai buna solutie este sa te duci la un spital si sa-i faca niste investigatii.

Cornelia

Ce n'est pas en regardant la lumière qu'on devient lumineux, mais en plongeant dans son obscurité.
Mais ce travail est souvent désagréable, donc impopulaire. (Carl Gustav Jung)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

bursucel, cum se mai simte fetita?

Mergi la inceput

buna fetelor,am ajuns la spital unde a fost consultata si mi-a spus ca are putin rosu in gat,am facut exudat,hemograma si urina iar maine dimineata ne ies analizele.Deocamdata o tin pe antitermice pana maine,durerea de cap continua dar nu asa de agresiv ca azi dimineata.Oricum sunt asa de disperata si toata viata o sa-mi reprosez ca am lasat-o sa plece fara mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Nu-ti mai reprosa atatea. O sa-si revina. Fiecare zi va fi mai buna.

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput