Concluzii dupa alegerile locale

Concluzii dupa alegerile locale | Autor: Deceneus

Link direct la acest mesaj

Cateva concluzii la cald!

Votul politic si negativ a functionat si la alegerile actuale, mai dramatic decat la alte alegeri. Nu a contat numele candidatului, a contat formatiunea care l-a sustinut.
Oamenii nu au avut posibilitatea sa voteze negativ impotriva tuturor. Votul negativ se contorizeaza la adversar.
De aici scorul disproportionat.
Daca exista posibilitatea votului impotriva tuturor ar fi fost sanctionate toate partidele politice si diferentele ar fi fost mai mici, mai apropiate de situatia din teren.

De remarcat la Sibiu Johanis castiga zdrobitor cu 82%, si FDGR castiga si presedentia consiliului judetean.
Asta demonstreaza ca o forta politica, cu masuri credibile, ar putea provoca un tzunami politic.

Scorul zdrobitor posibil sa fie toxic pentru USL.
Daca ar castiga cu acest scor in toamna opozitia in 2013-2014 va fi in strada.

Eu raman la opinia ca este cacealma si ca lupta politica este de fatada. Nu cred ca la varf este o lupta politica reala.
In 2009 PSD-ul a iesit de la guvernare sa dea posibilitatea PDL-lului sa gestioneze alegerile, iar in 2012 au revenit la putere cu acordul Presedintelui ca sa gestioneze ei alegerile si sa le castige.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

concluzia mea "la cald"

eu sunt usor speriata de perspectiva

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)

clip party 1 iunie

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deceneus spune:

Asta-i bine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalia05 spune:

"Eu raman la opinia ca este cacealma si ca lupta politica este de fatada. Nu cred ca la varf este o lupta politica reala.
In 2009 PSD-ul a iesit de la guvernare sa dea posibilitatea PDL-lului sa gestioneze alegerile, iar in 2012 au revenit la putere cu acordul Presedintelui ca sa gestioneze ei alegerile si sa le castige."

Deceneus, asta miroase a scenarita. Ti-am admirat comentariile politice dar din ce zici tu mai lipsesc masonii...sau templierii...sau rosecruceenii .

Imi miroase a restauratie, dar sper ca prezenta FMI si UE in coasta USL sa nu permita derapajele. Asta in cazul in care nu se destrama UE.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

concluzia mea e ca lumea se uita prea mult la tv. si gandeste prea putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Nu inteleg si pace...cum sa se lase omul influentat de ce vede la teveu si sa voteze o persoana cu dosare penale in defavoarea cuiva care le-a schimbat in bine locul in care traiesc (sit sect 3 din Bucuresti)!?

Maine presupun ca vom avea o harta a Romaniei roshie
.. culoarea psdului

Eu nu imi amintesc de un Bucuresti castigat pe toate liniile de stanga

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)

clip party 1 iunie

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Rezultatul alegerilor la Cluj, e o surpriza? Se astepta oare Boc sa piarda?

mie mi-e clar ca PDL-ul deocamdata e in cadere libera (liderii - de ex. Sulfina Barbu sau Boc- au pierdut alegerile pe unde au candidat, la consilieri USL-ul are scor categoric mai mare). Ce credeti ca se va intampla pana la alegerile parlamentare? Vine Ungureanu ca 'alba ca zapada' si face un partid ce se vrea de dreapta pt a mai salva ceva?

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Acum ca toata harta tarii e rosie din sipca in sipca, singura reduta ramasa este Cotroceniul.
Va este clar ce va urma la toate posturile de televiziune si-n toate ziarele: un atac concertat si permanent la Basescu.
El va fi scos zi de zi singurul vinovat pentru marile esecuri care vor urma in urmatoarele luni: inflatia, caderea leului, scaderea puterii de cumparare, pierderea fondurilor ue samd.

Iar daca uslasii isi pun in cap si cucerirea presedintiei BNR ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Ghinion....poate nu capcaune,ca mie mi-a iesit pasenta.Si nu-s cu PSD-ul....da` a fost cel putin super.....sunt deocamdata in barca care trebuie....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinuk

Nu inteleg si pace...cum sa se lase omul influentat de ce vede la teveu si sa voteze o persoana cu dosare penale in defavoarea cuiva care le-a schimbat in bine locul in care traiesc (sit sect 3 din Bucuresti)!?

Eu sunt convinsa ca a iesit asa si pentru ca pe candidati i-a chemat la fel.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Boc inca nu a pierdut la Cluj . Si se pare ca nici nu va pierde. Exit pollurile mai joaca si feste. Intrebarea din Cluj de aseara: oare pe sotia lui Nicoara o cheama tot Mihaela?

Mergi la inceput