baietelul meu e alergic la acarieni - asta avem dovada, la altceva nu stiu...
Acum totul e ok si nu mai face reactii puternice (primavara si toamna are o usoara dermatita) dar cand era bolnavior rau - acum 2 ani - si faceam deja terapie+tratament, am mers la mare si m-a socat reactia lui: cand s-a pus pe nisip (in costinesti, la malul marii) i s-au umflat urechile (edem) pana i-au disparut complet pliurile, erau ca doua discuri mari si rosii.
Fiind prea devreme si duminica - n-am sunat medicul; intr-o ora s-au desumflat de la sine si si-a revenit complet - datorita tratamentului care deja avea efecte vizibile; cazul asta a fost inca o confirmare.
Acum, nu stiu ce anume l-a deranjat acolo - erau catzei care alergau si-si faceau nevoile in nisip, dar in rest... nisip de la mare... original
A doua zi a facut edem puternic la degetelele de la ambele maini - i-a trecut tot asa de la sine in maxim 30 de min, ideea e ca edem nu a mai facut cu alte ocazii, deci clar ceva a fost alergen pt el in nisipul acela de pe plaja.
Poate informatiile astea te ajuta
na, am uitat puiul meu n-a stranutat, nu i-a curs nasul, doar a facut edem (umflarea aceea brusca) puternic.