Ce lotiune SPF veti folosi pt copii?
Raspunsuri - Pagina 2
My_Lady0091 spune:
Ina-citeste si acest articol.e de pe un blog ce il citesc frecvent si consider ca informatiile sunt verificate, reale si clare:
http://criticomamica.blogspot.ro/2011/05/protectia-solara-pentru-copii-comercial.html
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
pearl84 spune:
Folosesc pt baietelul meu de 1 an lotiune solara de la DM, SPF 50, scrie ca e si pt copiii cu neurodermita (al meu are eczema atopica).
Ii spune Sun Dance Kids, fara emulgatori si conservanti (cel putin asa scrie pe eticheta). Prte bun, 17 lei 200 ml, in sticla cu pompitza.
Pearl
Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.
Elena + bb Stefan
Lali spune:
Eu folosesc pentru baiatul meu de 7 ani jumate un lapte cu factor 30 de la Alverde din DM. Este bio, fara parabeni, conservanti, etc.
Si pentru noi la fel, varianta pentru adulti.
Consider ca produsele cosmetice pline de chimicale nu sunt o varianta de zi de zi pentru noi. Poate ocazional, dar la cele zilnice prefer variantele mai "prietenoase".
oanap85 spune:
Mustela SPF50+ f buna ,si acum folosim folosim eucerin tot SPF 50+
Mami de ingerasi :David(25.10.2006)Paul (15.05.2009)si Anastasia(25.02.2011).
ingridnen spune:
Nivea cu SPF 50, pt copii.
Am avut anul trecut si Bioderma, acum doi ani Vichy.... totusi cu Nivea ne-am impacat cel mai bine.
Ingrid si Cristi 9 ani
delilu spune:
Eu imi dau fetita cu factor de protectie 50. Nu cred ca sunt diferente mari intre firme, decat ca pret.
Delia
www.worldoftoys.ro - magazin online de jucarii