sunt insarcinata
Iata cateva idei pentru mesajul de prezentare:
- Spune-ne dace esti mamica, in asteptare, sau care incearca
- Daca esti mamica/tatic, cati anisori are/au copilul/copiii
- Ce job ai daca nu vrei sa pastrezi secret
- De unde esti si unde locuiesti, daca nu vrei sa pastrezi secret
- Hobiuri, alte informatii interesante, etc.
Sterge textul de mai sus si spune-ne ce doresti despre tine.
Nu uita sa adaugi un titlu la mesaj (in campul Subiect de mai sus). Ceva de genul: Bine v-am gasit de la [numele tau]
Raspunsuri
raulina spune:
buna . sunt noua pe acest forum .vreau sa va zic ca sunt insarcinata si putin ingrijorata . am facut ultrasonografie la aprox 3 saptamani de sarcina si mi-au zis ca e o minune ca am ramas insarcinata deoarece am hidrosalpigita pe stanga (e blocata trompa uterina stanga )si nu se stie daca baby va supravetui deoarece se poate intoxica cu lichidul care curge din acea trompa blocata. + ca nu am nici un simptom de sarcina inafara de sanii care ma dor si crampe abdominale cateodata .trebuie sa merg la usg repetat pe 20 iunie ca sa vedem daca bate inima baby-lui .sunt atat de stresata ca nu mai stiu ,poate nu se dezvolta normal sau deja s-a intoxicat ... nu stiu . va rog sa-mi spune-ti poate cnv a mai trecut prin asa o experienta . ms
Laura25 spune:
Bun venit pe forum! Sanatate si sarcina usoara! Aici: http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=60&nm=Odiseea-sarcinii-in-40-de-saptamani este subforumul unde discuta viitoarele mamici. Bafta si tinem pumnii sa ai parte numai de vesti bune!
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
raulina spune:
nu stiu cum sa postez intrebarea ?? cine ma ajuta ? am intrat acolo unde mi-ai zis Laura , dar nu pot :(
marius spune:
Ce anume nu poti?
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
valicris2005 spune:
Buna,
Ma numesc Cristina si sunt in 37 saptamani. Sfatul meu este sa mergi sa mai ceri parerea unui doctor. Ti-o recomand cu incredere pe d-na Munteanu Daniela de la Polizu-Bucuresti. E greu ca cineva sa-ti dea un sfat pentru ca fiecare organism reactioneaza in felul lui. Cel mai bine mergi te internezi si afli de la doctori ce trebuie sa faci ca sa fie totul bine pentru tine si bebelusul tau. Cat am fost internata (ca si eu am avut probleme cu sarcina) pot spune ca in acel spital am apreciat ca doctorii isi cer parerea unul altuia , se consulta, nu i-au decizii asa pe .... ca sa dea un diagnostic. Am cunoscut fete care aveau o trompa blocata sau chiar lipsa, si sarcina decurgea ok.
Multa sanatate si sa-ti ajute D-zeu sa-ti gasesti un doctor in care sa ai incredere si care sa-ti fie de ajutor pana la nastere. Nu sta tensionata se transmite la copil si nu este bine, spuneti in gand ca totul o sa fie asa cum visezi tu.
Cris