Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (9)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Neatza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Neatza si de la noi!
Multumim Delia de cafea :)
Trebuie sa o adorm pe Daria si apoi sa fug ca am multa treaba: de curatata marar, mancare pt pranz (musaca), frecat bodyurile Dariei ca s-au patat de la crema solara.
Apropo, voi ce creme folositi? Acum avem Nivea kids alba 50spf. Nu o recomand: pateaza foarte tare. Anul trecut am avut Chicco. La fel; pata hainele albe, la face galbene :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimi

irinuca noi inca nu am folosit nici o crema chicco am avut la I a fost ca pixu', iar acum nici nu stiou, cred ca nivea avem. vreau sa cumpar pt la mare o crema dermatologica pt plaja.

eu nu am dat niciodata preventiv nimic antitermic dupa vaccin. nu am avut pb niciodata!

Mergi la inceput

nu mai stiu ce sa gatesc....am dezghetat file de peste.....pane parca nu am chef sa fac .....poate cu sos de rosii si mamaliguta....ceva idei??

Mergi la inceput

se vede ca nu a mai intrat mada si ca strumf este in vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ce faceti fetelor?

caldura mare? la noi da, desi dimineata era cam nor. nu credeam ca se face asa frumos. am fost afara de la 10 azi, n-am mai fost asa harnicute ca ieri cand am iesit la 8
am pus de-o ciorbita de curcan pentru tot familionul si am intrat sa vad ce faceti. stau la un ceai de tei cules de noi (ca de obicei culeg ai mei) buburuza doarme.

irinuca nici eu n-am folosit pana acum crema de plaja am una de la Elmiplant. de multi ani iau de la firma asta si sunt multumita de ea. Nivea nu mi-a placut niciodata.
mai optez pentru Dove dar de copii nu stiu daca au. o sa ma uit si daca gasesc de la ei, iau. imi plac cremele lor de corp si lotiunoile.

cami nici noi n-am avut reactii la vaccin. si nici n-am dat vreodata ceva preventiv.
te apuci si tu de copt? hai ca o sa te iei la intrecere cu fetele de aici bucatarese. poate ma apuc si eu

ailed tu numai ai dat cafeaua si ai fugit? ce face Andra? ceva boacane?

spiridusha cum te simti acum ca stii ca esti gravi? usurata, asa-i? ca tare stresata ai mai fost

toate mamicile si fluturasii.

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

irinuk, eu o sa iau crema de plaja 30 spf, mai tb sa-i vada si oarele sa faca si org lor vit D, pb ca Nivea....spray ceva, dar sincer eu la tara nu o dadeam pe Maria cu nik , doar la mare...
yasmy, tocmai a facut jamie pe paprika un file de cod cu un cover de pesmet, rosii deshidratate, usturoi, ansoa si cu sos tartar

Mergi la inceput

uff ce m am mai plicti astazi...

delia am facut deja cu sos de rosii, usturoi si basilica+oregano acusi pun de o mamliguta pt junior....ca are 3 ore si de cand doarme...

Mergi la inceput

roxy, am facut curatenie generala in toata casa(sapatamanala) si am copt niste saleuri... si am intins/strans rufe... acum ma preg sa pleca sa o iau pe maria de la scoala...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

doamne yasmiiiiiiiii
vino si la mine si nu te mai plicyisestiiiiiiiiii
eu bag curatenie la greu
ca am vb cu mama sii vine abia dupa ce se termina cu bacul
si eu credeam ca vine de sapt viitoare
asa ca daca imi va pleca tanti iar
raman singurica
si bag cate pot
mie petra nu-mi doarme mult deloc ziua
maxim 45 min dimineata si maxim 1 ora dupa masa