Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (9)
Raspunsuri - Pagina 15
bb_yasmi spune:
sa imi laud si eu juniorul ca azi m a facut taree mandra ... spune cum il cheama il intreb: cum te cheama?? iar el initial imi raspunde "unu" si arata cu degetul 1... apoi ii spun da' mami ai 1 an si cum te cheama?? la care el :"uca"
si mai nou se intreaba: "ude-i tata??ni tata!" unde-i tata...nu este tata...in traducere
si mai nou dupa ce a facut kk sau cand face striga "kk!" si incepe sa traga de pantalonii si pampersul de pe el....
bb_yasmi spune:
daa delia vaiiii daca continui asa intru in iarna ca o purcica m-am abonat si la lapte+branza dulce+smantana+oua de casa si plus ca am luat=o razna cu coptul
roxy, e o scumpete anastasia...o sa fie o gagica ooollaaalllaa
ailed_dota spune:
si noi aratam ca avem un an cu degetul, evident cand avem chef , si cu kk azi a venit la mine si zicea haidi ca... si eu o intrebam ai facut kk? si ea facea din cap ca nu, dar zicea imh...
bb_yasmi spune:
stai ca am uitat sa spun tot :) daca merg sa il ajut isi ia olita si fugeee :)) o data l am lasat sa faca cum vrea el..... nu cred ca vrei sa stii finalul : p . se smechereste pe zi ce trece...... si imi pune rabdarea la incercare :). si asta il amuza
ailed_dota spune:
am fost in piatza sa iau fructe cu andra in babybjorn.... si ne-a prins o ploaie ...din blugii mei de la genunchi in jos storci apa, n-a mai ajuns umbrela...
ailed_dota spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi stai ca am uitat sa spun tot :) daca merg sa il ajut isi ia olita si fugeee :)) o data l am lasat sa faca cum vrea el..... nu cred ca vrei sa stii finalul : p . se smechereste pe zi ce trece...... si imi pune rabdarea la incercare :). si asta il amuza mamica implinita cu 2 comori: printesica si junior !! |
bb_yasmi spune:
uff delia bine ca a fost andra protejata!!!
eu tre sa plec dupa mina la gradi si juniorul sforaie
daca tot te-am prins, am incercat sa tai "toarta" dar de crocanta ce este nu se poate taia, se "crapa" singura...asa trebuie???
ailed_dota spune:
citat din mesajul lui bb_yasmi uff delia bine ca a fost andra protejata!!! eu tre sa plec dupa mina la gradi si juniorul sforaie daca tot te-am prins, am incercat sa tai "toarta" dar de crocanta ce este nu se poate taia, se "crapa" singura...asa trebuie??? mamica implinita cu 2 comori: printesica si junior !! |
pai, nici eu nu-s experta la taiat.. ai incercat cu rotita pt pizza...hai sa-ti mai spun o chestie pe care am invatat-o... cand coca e aproape coapta se scoate si se da cu albus pe deasupra si dupa se mai baga 5-10 min la cuptor...
bb_yasmi spune:
delia mersi de pont.....data viitoare acum este crocanta ca si biscuitii... ufff iarasi ma descurajez si numai fac
merg sa trag de junior sa se trezeasca....uwoow cat este ceasul deja!!
ailed_dota spune:
citat din mesajul lui bb_yasmi delia mersi de pont.....data viitoare acum este crocanta ca si biscuitii... ufff iarasi ma descurajez si numai fac merg sa trag de junior sa se trezeasca....uwoow cat este ceasul deja!! mamica implinita cu 2 comori: printesica si junior !! |
tb sa o coci 5 min la temp mare, si pe urma la temp de 180 de grade , tb sa o tii doar pana se ingalbeneste pe margini si inainte sa o coci sa o intepi cu furculita si sa pui pe deasupra o hartie de copt si niste boabe de fasole uscata sau paste crude, ca sa o tina sa nu se duca in sus