FIV in Ungaria 164
Raspunsuri - Pagina 23

Lara27 spune:
floryma
si eu mi-am facut cariotipul dupa 2 fiv-uri nereusite..
scrie-i in email ca vrei sa-l faci neaparat, astfel incat sa te programeze pana la ora 13 (ca sa poti face recoltarea).. motiveaza ca, nu vrei sa mai faci un alt drum, doar pt cariotip..sigur va intelege, e super rezonabil
bafta multa
p.s: analiza e una genetica, deci nu se face a jeune (poti manca, bea cafea, etc. linistita)
Imi, ce faci, te-ai ascuns in tufis? du-te linistita, cu sau fara "zana" ta (conteaza oricum prea putin..) si hai apoi cu impresii la cald..he, he, abia astept sa-mi spui, cum ti se pare PK
..si cate si mai cate o sa-ti spuna
to be continued..

floryma spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ImiMS Floryma...bafta in ceea ce ti-ai propus ![]() PK pleaca in CO...stiu asta ca eu am programare la el in 11.07 si am vrut sa decalez putin avand in vedere ca am toate sansele sa vina si zana cu mine acolo...dar mi-a zis ca m-ar mai putea primi doar dupa 15.08...ceea ce e prea tarziu ptr mine, eu in iulie vreau sa ma decid unde si cand fac urmatorul FIV. Si m-a invitata sa merg pe 11 cu sau fara zana,ca el nu are nici o treaba cu asta ( dar eu am ![]() Eu as vrea FIV 2 undeva prin oct-noi...poate ne intersectam pe acolo ![]() --------------------------------------------- "Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka AJUTA-MA DOAMNE!!! FIV1 Szeged,aprilie 2012, dr.Zadori...nereusit! FIV2...urmeaza in toamna mutatie Factor II heterozigot |
Imi....o placere sa te revad virtual

deci sa ma grabesc k email-ul pana nu pleaca in co. eu oricum as vrea o programare in august eventual pana la sf lui oct sa finalizam si fiv-ul dc totul este ok....asa k sanse sunt sa ne vedem

Acum eu zic k k sau fara zana consultatia o sa decurga f bine si asteptam impresii....poate dc nu este prea mult sa iti cer intrucat vb aceeasi lb poate intrebi de cariotip, pret actualizat, timp max de recoltare (dimi, dupa-amiaza etc)....

FIV1 Szeged-Iulie 2011_nereusit
FIV2 Szeged-Octombrie 2011_nereusit
FIV3 Budapesta_va urma 2012
PAI 675 4G/5G homozigot

floryma spune:
citat din mesajul lui Lara27 floryma ![]() si eu mi-am facut cariotipul dupa 2 fiv-uri nereusite ![]() scrie-i in email ca vrei sa-l faci neaparat, astfel incat sa te programeze pana la ora 13 (ca sa poti face recoltarea).. motiveaza ca, nu vrei sa mai faci un alt drum, doar pt cariotip..sigur va intelege, e super rezonabil ![]() bafta multa ![]() p.s: analiza e una genetica, deci nu se face a jeune (poti manca, bea cafea, etc, linistita) to be continued.. |
Lara ....multumesc pentru detalii...

PAI 675 4G/5G homozigot

Lara27 spune:
floryma, intreaba-l direct pe PK, iti raspunde fara probleme..si scrie-i repede, ca o sa lipseasca si in perioada 30.06-05.07, fara acces la email (sau, ma rog, cu acces greoi)
to be continued..

floryma spune:
citat din mesajul lui Lara27 floryma, intreaba-l direct pe PK, iti raspunde fara probleme..si scrie-i repede, ca o sa lipseasca si in perioada 30.06-05.07, fara acces la email (sau, ma rog, cu acces greoi) ![]() to be continued.. |
Lara...scriu, scriu saptamana viitoare...de trebuie concentrare maxima

PAI 675 4G/5G homozigot

ImiMS spune:
Lara...nuuuu,nu m-am ascuns...cetesc si eu pe aici,pe la babutze,pe la Europa...mai PM-uiesc...Intre timp am aflat ca am mutatia Factor II heterozigot...acum astept rezultatele si de la restul analizelor propuse de dr Avram...si tot asa...
Astept sa merg si la Buda...sper sa se nasca o chimie ceva acolo,sa ma conving ca acolo trebuie sa incerc ( chiar nu as merge inca in Turcia...dar cine stie )
In rest te urmaresc si pe tine...printre alte fete...si tin pumii sa nu mai fi nevoita nici tu sa pleci la tucaletzi
Floryma...e o placere si ptr mine...ma bucur ca te vad mai hotarata. Daca nu-ti raspunde PK pana merg eu la el,promit sa intreb ( desi ma indoiesc ca nu ti-ar raspunde, el e fff OK din acest punct de vedere...in rest nici eu nu am avut placerea sa-l cunosc inca )
Soroc...ce faci mami? Pe cand ziua cea mare??????
---------------------------------------------
"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka
AJUTA-MA DOAMNE!!!
FIV1 Szeged,aprilie 2012, dr.Zadori...nereusit!
FIV2...urmeaza in toamna
mutatie Factor II heterozigot

Lara27 spune:
Imi, aha, deci te-ai procopsit cu protrombinica, care va sa zica? (cred ca te asteapta clexane, la urmatorul fiv..sa nu uiti sa-i zici)..eu zic ca o sa-ti placa PK
exceleaza la multe capitole, comunicarea e doar unul dintre ele
..(o sa vb ungureste?
pai, va fi o comunicare excelenta din ambele directii..hm, maghiara locala cu cea din BP, difera in vreun fel? ma refer la accent, pronuntie? köszönöm szépen
)
floryma, fara grija o sa vezi ca te descurci..PK e ultra rabdator & profi (saptamana viitoare, doar de vineri e in BP, la office
)
to be continued..