FIV in Ungaria 164

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

buna dimineata

sa aveti o saptamana minunata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DaniellaSM spune:

Buna dimi fetele,

o saptamina cit mai frumoasa va doresc!

Ioana 55, multumesc mult! Nu cauta semne ,simptome, ca mai tare te necajesti gindeste te ca mai ai un pic de asteptat , si pozitivul e ce ti trebuie!
Incearca sa ti umpli timpul cu orice altceva , in fine e usor de zis!

avem soare doar azi ca maine ploua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorenaflore spune:

ioana3110, renovarile continua .... din pacate va dura inca 2 saptamani, suntem incurcati si de schimbarea termopanului (la sfarsitul saptamanii) si pe urma urmeaza zugraveala si parchetul (operatiunile de curatare a peretilor pana la beton, placarea cu polistiren sunt gata, pana vine termopanul pune Mihai plasa peste placile de polistiren). Iar pe urma, incepe show-ul: curatenie in toata casa si cumpararea mobilei .....
cu alte cuvinte, cel putin o luna de zile mai dureaza taraboiul......

Ioana 55, tin pumnii, sa fie cu ochisori!

jaguar, pup!

olimp, nu te panica si supara, pot fi lunii si fara ovulatie, asa nu inseamna ca nu mai ovulezi! Pup

floryma, eu am facut Clexane si am luat Aspenter toata sarcina... in functie de evolutia ecografica a lui bebe, in functie de IR (rezistentele uterine= un indicator al faptului cum circula sangele la bebe, daca bebe este hranit cum trebuie).

DaniellaSM, nu te da batuta! Stiu ca e usor de zis, dar trebuie sa avem incredere!

LORI 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mona19 spune:

Sakutari!
Olimp - Sunt mega ocupata!!! Saptamana asta va fi alba pentru mine. Ce sa fac daca toti vor dosare depuse pe ultima suta de metri! Nu am timp nici sa ma duc sa fac analizele care mi le-am propus pentru saptamana asta. Sunt o intoxicata cu cafea, ciocolata si alte energizante ca sa rezist 24 din 24.
Of! Nici nu am reusit sa citesc toate postarile, dar oricum va doresc o saptamana plina de realizari!
Va pup pe toate!!!

Mergi la inceput

lorenaflore multumesc de incurajari , sper sa fie bine in final , oricum am de gand sa merg la gine sa vedem cum stam.
La inceputul lunii iulie se implinesc 3 luni de la operatie si merg la control , si de atunci propriuzis pot incerca bebe....

fetelor daca doresc sa fac progesteronul pot sa il fac cu 2-3 zile inainte de a veni menstruatia sa vad daca am insuficiente de progesteron ? si poate din cauza asta nu ovulez ?

mona
iti tin pumnii sa ai putere sa treci peste perioada aceasta stresanta cu bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorenaflore spune:

olimp,
dozarea progesteronului se face in ziua 21 pentru a vedea daca a avut loc ovulatia sau nu. Progesteronul este secretat de corpul galben rezultat in urma ovulatiei.

LORI 31+

Mergi la inceput

lorenaflore
multumesc lorena , atunci sa vad cand cade ziua 21 si sa merg sa fac analiza . Este joi acum , am sa ma duc sa vedem ce este cu el .

am mai tot citit pe la trombofilie si se pare ca mutatia pacatoasa pentru care am pierdut sarcina este PAI-1 , cred ca va trebui sa trec si eu pe claxane , sa vedem ce spune doctorita ginecoloaga , martia viitoare am programare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

buna fetelor,

Olimp, hai ca nu e chiar asa..prg nu se dozeaza doar asa, in ziua 21, standard, pt ca nu toata lumea are ciclu de fix 28 de zile, cu ovulatie in ziua 14, in fiecare luna..prg se dozeaza la exact 7 zile DPO (momentul ovulatiei), atunci cand in mod natural are loc nidarea..altfel il faci degeaba, nu e relevant..trebuie sa monitorizezi ovulatia (eco, teste ovulatie, temperatura bazala, cel mai sigur fiind desigur-eco)..
bafta!

le: huh, si intre timp am mai citit o grozavie..prg nu se face pt a verifica daca a avut loc ovulatia..jeeezzz, lorena, mai filtreaza te rog mult, info-urile inainte de a le posta asa, cu drept de lema (din aceiasi categorie cu "evaluarea" cunostintelor lui PK in in materie de trombo (si asta dupa o sg intalnire cu el, la un fiv!) sau tratamentul clexane pt MTHFR, etc..) -> prg este un hormon esential in sarcina, testarea lui se face pt a verifica si asigura ca este in cantitate suficienta pt a sustine o sarcina..(altfel-> deficit de faza luteala, suplimentare cu prg vaginal/oral/injectabil)..prg nu se testeaza intr-un ciclu anovulator, motiv pt care, se si monitorizeaza ovulatia inainte de analiza propriu-zisa

to be continued..

Mergi la inceput

lara multam de lamuriri , eu inca sunt novice incele ale infertilitatii de aceea intreb in stanga si-n dreapta. Cam intotdeauna am avut ciclul regulat la 28 de zile , de aceea luna aceasta am facut teste de sarcina care au fost negative toate , am facut vreo sase , zilnic .

La eco nu am fost , eu inca sunt in luna interzisa ( a treia luna de la operatie de fibrom ) si doar de luna viitoare pot incerca pentru bebe , acum stau in dubiu eu martea viitoare adica prin ziua 26 am control la ginecolog , oare dansa la eco poate vedea daca corpul galben s-a format deci in consecinta a avut loc ovulatia sau mai reprezentativ ar fi o dozare de progesteron ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

olimp, cu mare drag
stiu ca sunt si multi dr. care nu-si mai bat capul si zic simplu prg "de ziua 21", dar, precum am zis, e corect doar in caz de ciclu de 28 zile cu ovulatie fix in ziua 14, altfel, apa de ploaie, bani aruncati

sigur ca poate sa-ti spuna daca ai ovulat, la eco, in ziua 26 (tre' sa fie super incompetent dr sa rateze corpul galben format in ovar si structura specifica a endo)..nu, nu faci prg sa vezi daca ai ovulat, mai degraba e invers..daca ai ovulat, la 7 zile de la ovulatie, poti testa prg sa te asiguri ca e in limite normale si nu ai deficit..acum, te suspectezi de deficit de prg, sau de ce iti fac probleme? prg insuficient, duce la un imbalance hormonal, respectiv in timp, poate duce la endometru hiperplazic (endometru ingrosat)

daca incerci natural de luna urmatoare si nu vrei sa tot fugi la medic pt monitorizare ecografica, cumpara-ti un set de teste de ovulatie (ex de la Oview) si monitorizezi acasa..apoi lots of love si... bafta multa

le: acum am citit ca faci oricum teste de ovulatie..

to be continued..

Mergi la inceput