BULGARASI DE IAN-FEB 2013 (5)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Neata fetele!

Carmen, bine ai venit! Sarcina usoara si la termen!

Zbubu, felicitari pt inimioara!!

Eu nu am greturi, aproape deloc, in schimb ma balonez si de la apa.
Haine de gravida, abia astept Am vazut un costum de baie absolut delicios: negru si un dormind in zona burticii

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikisor spune:

neata fetelor,
Blue, frumos costumul de baie
Campari, multa sanatate!
Pisigri, buna ideea cu rochitele de in
eu am avut o experienta deprimanta sambata... in timp ce faceam cumparaturile la cora, imi zic sa ma uit si de ceva hainute, ca stiam ca au unele destul de ok... si a fost super aiurea abia am gasit vreo 3 rochite sa fie mai ok... si niciuna nu imi era buna la sani... toate imi erau super mici apoi am mers la sectiunea de gravide si am gasit doar 2 modele de rochite: unul era super super scurt (o palma sub fund maxim avea ) si al doilea avea numai marimi super mari stiu ca nu e locul de gasit haine, dar oricum, a fost foarte deprimant pentru mine pana la urma mi-am luat 2 tricouri: unul cu mesajul "baby loading... please wait!", si unul normal cu garfield pe el.. dar saptamana asta trebuie sa ma duc neaparat la cumparaturi ca nu mai suport sa ma stranga toate hainele

vroiam sa va intreb daca voi aveti probleme cu umflatul picioarelor... pentru ca ale mele se umfla intr-un hal fara de hal

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zbubu spune:

pisigri, blue, multumesc!

fetelor eu tot stau cu stres de fiecare data cand ma enervez (o data la ceva timp) ca imi creste f tare pulsul de-mi aud inima in urechi, si apoi ma calmez si incep sa-mi fac o mie de ganduri negre

oare e foarte periculos? ideea e ca pe moment nu ma pot controla, exista riscuri mari pt bebe daca ma enervez puternic chiar si pentru scurt timp?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Citat:
citat din mesajul lui zbubu

pisigri, blue, multumesc!

fetelor eu tot stau cu stres de fiecare data cand ma enervez (o data la ceva timp) ca imi creste f tare pulsul de-mi aud inima in urechi, si apoi ma calmez si incep sa-mi fac o mie de ganduri negre

oare e foarte periculos? ideea e ca pe moment nu ma pot controla, exista riscuri mari pt bebe daca ma enervez puternic chiar si pentru scurt timp?

Eu pateam (si) chestia asta, de m-am dus la cardiolog pina la urma Bine, mai tare ma deranjau aritmiile si extrasistolele. Sa-ti verifici, daca ai cum, tensiunea cind ai puseele astea; daca e crescuta nu e ok; daca e normala, cauza este probabil alta.
Oricum, cardiologul mi-a explicat ca pe linga omica anomalie de valva mitrala congenitala pe care o am, in sarcina se mai produc modificari destul de importante ale aparatului cardiovascular, fapt ce determina si oboseala accentuata pe care o resimtim la eforturi relativ mici, si stari ca cea de care aminteai inainte.

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns majia spune:

Buna fetelor,

Luni, cea mai urata zi din saptamana .

Zbubu, ai cumva probleme cu tensiunea? Ti-ai luat-o de cand esti insarcinata?

viki, eu am vazut si haine de gravida dragutze, nu e motiv sa deprimi. Nu ai cautat tu unde trebuie . Si eu m-am saturat sa ma stranga toate hainele .

Blue, si eu imi caut costum de baie, mergem la mre peste 3 saptamani. Nu stiu daca sa imi iau cu totul ... sa acopere si burti sau sa-l folosesc pe cel vechi ... doua piese.

Campari, nu te lasa lucrata la moral. Nu cred ca ai motive. Sa stii ca e normal sa mai ai dureri dureri de burta in sarcina. Atata timp cat nu sunt foarte puternice... Ai incercat sa iei un No Spa?

Prety, eu abia astept sa ajung la 12s sa scpa de greturi .

O zi si o saptamana buna sa aveti .

8+

Mergi la inceput

Zbubu, stiu ca fluctuatiile astea sunt oarecum normale.
Eu in primele saptamani eram la un PMS continuu.

8+

Mergi la inceput

Majia, noi mergem prin august sept, deci burtica va fi burta
Eu vreau neaparat intreg pt ca nu vreau sa ajunga UV la

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zbubu spune:

am tensiune stabila de 12 cu 3. dr zice ca e normala. problema e ca atunci cand ma enervez mi se accelereaza pulsul si inima imi bate atat de puternic incat o aud in urechi. si daca pun mana pe piept simt inima in palma.

si nu ma enervez des si cand se intampla nu dureaza mult si-mi trece in cateva minute. acu stau cu stres ca nu cumva sa-i cauzez vreun soc cardiac celui mic

Mergi la inceput

Zbubu, eu zic sa nu te mai stresezi
Ca sa fii linistita poti sa il intrebi pe dr daca cauzeaza cumva celui mic.

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubblegum spune:

Wow, Pisigri, sarcina trecuta pana la 20 de saptamani in haine normale?Si eu deja la 8 saptamani nu mai incap....bine eu sunt pusa la menopauza artificiala din ianuarie, iau 5 anticonceptionale pe zi (stiu sunt gravida si iau anticonceptionale dar asta sunt obligata sa iau de doctori pentru fixarea sarcinii). Toate astea au rezultatul ca burta mea e umflata, nu e burtica de gravida dar e umflata ce sa mai....Eu dupa nu mai stiu care Fiv am sarit de la marimea 34 la 38 in 2 saptamani..Din fericire macar m-am mentinut stabila la 38.

Zbubu suna doctorul si intreaba asta e cel mai bine.

Apropo de mersul la mare de la cate saptamani e okey innotul in mare banuiesc ca o fi vreo restrictie in primele 3 luni apoi o fi safe?

8+ cu little bubble

Mergi la inceput