BULGARASI DE IAN-FEB 2013 (5)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns majia spune:

zbubu, bravo pentru optimism . Asa trebuie sa fie o graviduta ca sa-i fie bine bebelului!

Noi o sa mergem la sfarsitul lunii iunie la mare la mamaia, abia astept .

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubblegum spune:

Spiridusha bine ai venit!!!

Blue_sea fix problema asta o am si eu, alegerea destinatii;or de vacanta in functie de catzei;)Si cand nu ii puteam lua cu noi venea mama sa stea cu ei;) Anul asta din pacate nu ii putem lua si nici mama nu poate veni asa ca pensiune de catei scrie pe ei. Si mi se rupe sufletul mai ales ca fetita mea este foarte sensibila....

Campari exact magneziul e sfant pentru prevenirea contractiilor. eu stiu mamici de gemeni care au ajuns la termen si fara contractii si toate binecuvantau curele de magneziu:)

Si la noi e tot ploaie si tot vreo 17 grade (bine la noi asa e cam toata vara)...si vleau si eu la male in Lomania

8+ cu little bubble

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Bubble, noi mergem destul de mult la munte cu cortul si asa se rezolva partea cu cateii. Am murit de ras anul trecut cand cautam in disperare cazare la mare care sa ne primesca cu bestiile si ajunsesem sa sun si la vilele de juma' de stea. Si un nene imi spune ca putem veni. Eu, patita, ii zic ca nu sunt catei mici ci de talie mare. Iar el ma da pe spate cu "Aaa, pai asa nu. Ca eu inteleg ca un bishon nu poate sa stea singur acasa, dar asa...." Adica cum? labradorul e mai destept si merge singur la alimentara?
Scuze de off topic

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

buna fetelor

va rog sa ma iertati ca nu prea am intrat dar ma simt destul de nasol cu greturile astea

am fost ieri la eco
bebe creste, e totul bine
d-na dr e foarte multumita de noi
are 1,35 cm si corespunde cam la 8 saptamani
hematomul a disparut ceea ce ma bucura mult
e totul bine

zbubu imi pare foarte rau
spiridusha bine ai venit

blue si eu voiam natural inainte sa aflu de trombofilie si apoi de miopia mea dar sa fie bebe bine si apoi si eu ca sa pot sa-l cresc ca nu mai conteaza metoda
sa nu-ti agraveze problema durerile din timpul travaliului

va pup

8+

Mergi la inceput

mai voiam sa scriu ceva dar neuronul meu obosit de atatea greturi nu mai tine minte

of fetelor ca nu stiu ce mananc toata ziua
ciugulesc din ce prind si ma apuca greata

si de fructe am oroare acum

va pup

8+

Mergi la inceput

Lorena, ma bucur ca bebe e bine . Nasol ca ai asa greturi, ajungem in trimestrul doi si scapam si de greturi.

8+

Mergi la inceput

majia bebe sa fie bine ca eu suport starile astea si toata sarcina

te pup

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Buna,fetele,eu am chiulit azi fiindca am fost la spital la dermatolog.Mi s-a luat o pata de pe inima,e doar o eczema,dra mi-a dat o crema cu cortizon si acum mauit la ea si nu-mi vine s-o folosesc,desi si dermatologul si farmacista au zis ca e ok.Dar eu nu stiu ce sa fac.
Spiridusha,bine ai venit si sarcina usoara!
Lorena,imi pare bine ca bebe e bine si creste,dar imi pare rau ca te chinuie greturile asa rau.Eu tot nu am greturi propriu-zise,am avut doar doua episoade scurte si atat.Oare scap de data asta?Dar tot mi-ar place sa le am fiindca as fi mai linistita.Pur si simplu nu ma simt insarcinata.De cand mi-au trecut durerile ma simt ca inainte,si bineinteles absenta simptomelor ma face sa-mi fie teama.
Bubble,si eu am luat Postafene la sarcina trecuta,si eu ca si tine am zis ca nu-l iau,dar mi-era asa de rau ca am inceput la un moment dat sa-l iau in fiecare zi,asa ca poti sa-l iei linistita,e testat

Mami de Cosmin (03.07.1997) si de ingeras Lucas (15.02.2011-17.04.2011)

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Pretty, eu nu am greturi deloc! doar daca nu mananc dimineata. Singurul meu simptom sunt sanii explodati din cauza carora imi e greu sa dorm (pozitia mea preferata e pe burta ).

Fetelor, voi va balonati? eu cred ca va trebui sa anunt la birou mai devreme decat imi planificasem (12 sapt) pt ca e suficient sa beau apa si burta mea devine enorma! deja s-au batut apopouri si s-au facut glume. Eu o mai bag pe aia cu "tocmai ce mi-a venit"

8+

Mergi la inceput

Blue, eu si fara sa ma balonez am burta destul de evidenta. Din cate am vorbit cu prietenele e frecvent ca si burta sa se vada mai repede la un al doilea/treilea copil pentru ca muschii nu mai sunt asa tonici dupa o sarcina. Eu tot la 12s o sa anunt, dar daca ma intreaba cineva direct innainte o sa le spun . Deocamdata nu s-a batut nici un apropo.

Pretty, ma bucur ca e doar o eczema. Nu stiu ce sa zic de crema cu cortizon, dar daca doctorul a zis ca e ok cred ca o poti folosi...

Lorena, esti curajoasa .

8+

Mergi la inceput