BULGARASI DE IAN-FEB 2013 (5)
Raspunsuri - Pagina 11
majia spune:
zbubu, ce groaznic .
Simt eu ca bulgarasii nostri sunt norocosi si o sa se nasca toti sanatosi .
8+
prettysunshine spune:
Zbubu,imi pare tare rau,eu stiu cum te simti.a trecut multa vreme de atunci?
Fetele,doctorul habar n-are ce am,va trebui sa merg la dermatolog.M-a speriat cu herpes zoster,dar nu-i sigur.Asa ca tot speriata sunt.
Majia,sa te auda Dzeu!
Mami de Cosmin (03.07.1997) si de ingeras Lucas (15.02.2011-17.04.2011)
6+
Blue_sea spune:
Neata, burtici!
Pretty, zoster arata ca niste basicute (ca varicela, caci e produsa de acelasi virus) si e f dureroasa. Dupa parerea mea nu e zoster, deci stai linistita. Poate ai facut o intoxicatie alimentara Sa fie bine!
Zbubu, groaznic! nici nu-mi pot imagina prin ce ai trecut. De data asta sigur va fi bine. Pt toti bulgarasii de aici.
M-am cantarit si se pare ca de 1 saptamana sunt constanta ceea ce ma bucura
8+
pisigri spune:
Zbubu, imi pare tare rau !
Pretty, eu zic ca poate-s muscaturi de tintar sau poate o micoza, n-are cum sa fie ceva grav daca e localizat, nu se extinde... a, si sa porti sanatoasa noile achizitii
Fetelor, sa-mi spuneti si mie ce info primiti pe tema apei de mare si a plajei ca mi-e un dor de maaareeeeee
...si desigur, buna dimineata ! si-o cafea, cafea decaf, cicoare cu lapte, inka, frappeuri si ce mai vreti voi pt..trezire
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Blue_sea spune:
Si eu merg azi la dr. Merg la cardiologie. Am un defect din nastere si vreau sa ma asigur ca e totul ok. Sper sa nu-mi recomande cezariana.
8+
vikisor spune:
neata fetelor
Zbubu, ingrozitor acum sigur o sa fie bine pentru toata lumea
Pretty, multa bafta la dermato.. sigur nu e nimic grav sa nu fie o alergie la soare... si felicitari pentru noile achizitii
Blue, bafta la cardiolog
fetelor, eu azi ma duc la un pic de shopping in locul potrivit am vazut acum vreo 2 saptamani la LC Waikiki multe haine atat pentru gravidute cat si haine normale de vara, dar din alea vaporoase si cu elastic in talie si spre uimirea mea, spre deosebire de alte magazine, preturile nu erau mari la colectia de gravide fata de cele pentru haine normale am mai auzit eu de magazine unde o pereche de pantaloni, numai pentru ca sunt de gravide, sunt cu 50 ron minim mai mult decat cei normali
10+
zbubu spune:
sunshine, majia, blue, pisigri, viki multumesc pt gandurile bune, sunt sigura ca va fi bine acum pentru toata lumea!
sunshine, a trecut aproape un an de atunci, chiar daca e greu e foarte important e sa ramanem pozitive! cele care au trecut printr-o pierdere stiu ca e dificil sa nu te lasi coplesita de teama. dar aici suntem un grup de mamici frumoase si unite, asa ca va fi mult mai usor sa ramanem linistite.
pisigri spune:
Mai, voi cam trageti chiulul azi
Rochitele cu elastic in talie sunt cumva ok daca talia e de-aia inalta (sub sini) si daca elasticul e f moale
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Bubblegum spune:
Zbubu, , ingrozitor. Iti admir insa puterea de lupta. Si asa este bulgarasii nostrii o sa se vada sanatosi si la timp cu noi.Trebuie sa ne promitem ca vom avea incredere in ei pana ne vom vedea cu bine!
Cat despre o situatie stresanta, enervanta care ar putea afecta bebelul, eu cred o situatie, doua stresante nu au ce rau face, stressul e la urma urmei parte din viata noastra cred ca noi ca specie ne-am obisnuit cat de cat cu el si ne-am adaptat. Un stress continuu (dau un ex ai o casa esti in proces nu stii pierzi nu pierzi casa)asta poate afecta intre-adevar dar si aici sunt o groaza de cazuri in care mamica a fost stressata si bebelul grasutz si la termen.
Pretty adica nu te menajeaza Cosmin?Adevarl e ca adolescentii astia sunt o specie mai aparte si trebuiesc tratati cu manusi. Vine in romania cu tine sau vrea vacanta de vara aici?Cand te duci la dermatolog?
Majia mda, 5 anticonceptionale pe zi...sunt in asa hal de fertila ca mie tre sa-mi dea din astea contraceptive si cand sunt insarcinata :))de fapt sunt pentru mentinerea unui endometru la un nivel optim si pentru echilibrarea hormonala. Cum mai esti, mai ai greturi?
Vikisor bafta la shopping! Sa ai spor ;)
Mie copilul asta al meu mi-a facut'o ieri, de pe la 3 m-a apucat greata m-am dus in pat, peste o ora m'a apucat ca oops stau in pat nu are uterul circulatie m-am apucat sa ma plimb 5 minute apoi m-a apucat durerea de cap, iar am dat vina pe tensiunea scazuta.. Mi-a facut barbate-miu cafea (asta pe la 7 seara) am baut 5-6 guri mi-a trecut durerea de cap si greata imediat...nu mai inteleg nimic ....
By the way, mie ginecoloaga mi-a dat pastile contra greturilor(se cheama Postafene), recunosc mie mi-e cam frica sa iau medicamente acum, dar cred ca am sa le cumpar sa le am la mine in caz de forta majora.
Gata ma duc sa incep curatenia generala (in ritmul 10 minute curatenie generala 30 minute in pat, asta la sfatul strict al domnului sotz )
Pus pus
8+ cu little bubble
CampariSoda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pisigri Mai, voi cam trageti chiulul azi Rochitele cu elastic in talie sunt cumva ok daca talia e de-aia inalta (sub sini) si daca elasticul e f moale http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/ http://pisigri.blogspot.com/ Buna dimiziua de-acum Zbubu ma alatur si io fetelor si zic ca imi parr rau de. ce s a intamplat! dar ma bucur ca esti optimista si asa cum spui, suntem aici sa ne sustinem reciproc. Eu am fost la doc azi care e de parere ca sunt dureri de crestere (ale " copilashului") si mi a mai dat o tona de magneziu, ca aici nu s a inventat nospa inca ( nici spasfon, nici altceva similar). Pisigri, doctoru meu o zis ca nu e nici o problema cu mare, soare, piscina, ce vrei tu:d. Singurul lucru interzis sunt scufundarile cu oxigen (ma rog, si alea fara, la mare adancime, dar nu cred ca e cazul tau :p. Pretty - petele alea zic si io, daca nu cresc - probabil sunt benigne...mie mi au mai iesit cate odata bube ciudate cand mai schimbam detergentul, nu stiu daca si asta poate fi o cauza. BlueSea felicitari pentru greutate. Eu tocmai am terminat o felie de tort cu cioco, asa ca nu mai am nici un drept za ma plang daca ma ingrash :). Eu suny pe drumuri azi, asa ca va doresc o zi faina, CS PS: Aschiutza pe unde esto, ocupata cu musafirii? Mami de Ilinca (5.03.2009) |