Viza wx 1 canada confuzie
Buna, am o nedumerire, am aplicat pentru o viza turistica pentru canada ca sa imi pot insotii partenerul care lucreaza pe un vas de croaziera si am primit in loc de v 1 cum am solicitat wx 1 care e visa business. Si eu lucrez pe vapor dar nu intru in canada ca lucrator c ca turist. Oare trebuie sa imi schimb viza sau merge si asa. A contactat ambasada pe mail dar pana atunci astept si parea voastra . Multumesc
Raspunsuri
cristoiu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui michelle7 Buna, am o nedumerire, am aplicat pentru o viza turistica pentru canada ca sa imi pot insotii partenerul care lucreaza pe un vas de croaziera si am primit in loc de v 1 cum am solicitat wx 1 care e visa business. Si eu lucrez pe vapor dar nu intru in canada ca lucrator c ca turist. Oare trebuie sa imi schimb viza sau merge si asa. A contactat ambasada pe mail dar pana atunci astept si parea voastra . Multumesc Michelle |
Suna-i si spune-le ca au facut o greseala, astia sunt in stare sa Iti faca probleme la granita. Depinde intotdeauna peste cine dai, sunt cam idioti la granita. Desi daca lucrezi pe vaporul cu care intri, atunci e ok visa business. In general te intreaba ce business ai in canada.
michelle7 spune:
Nu lucrez deloc vizita asta. Sunt strict turist. Mi se are incredibila greseala lor. Cata lipsa de neprofesionalism !
mianna spune:
citat din mesajul lui michelle7 Cata lipsa de neprofesionalism ! |
dac-ar lipsi neprofesionalismul, ar fi bine, ca ar insemna ca-s plini de profesionalism, ceea ce nu pare cazul aici
Victoria_mami spune:
citat din mesajul lui michelle7 Nu lucrez deloc vizita asta. Sunt strict turist. Mi se are incredibila greseala lor. Cata lipsa de neprofesionalism ! Michelle |
Michelle, sotul tau in ce scop vine in Canada? lui ii trebuie viza? ca daca el are viza de bussiness si tu vii ca si insotitor, atunci cred ca e ok. Intra pe www.cic.gc.ca si cauta acolo.
_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia
michelle7 spune:
El e american nu intra cu nici o viza iar pentru lucru nu ne trebuie viza canadiana. Hm nu inteleg de ce le ia atata timp sa imi raspunda la email :(
Victoria_mami spune:
citat din mesajul lui michelle7 El e american nu intra cu nici o viza iar pentru lucru nu ne trebuie viza canadiana. Hm nu inteleg de ce le ia atata timp sa imi raspunda la email :( Michelle |
Michelle, nu am inteles; ok, el e american si vine in Ca cu contract de munca? Sau? E doar o escala a vasului de croaziera undeva in Canada?
_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia
Victoria_mami spune:
Ambasada nu are un nr. de tel listat? Daca vrei, eu pot suna aici la Citizenship and Immigration Canada (am un nr. dar numai din Canada se poate suna), dar am nevoie de mai multe detalii (eventual pe PM).
_
VICTORIA