Oare de ce?

Oare de ce? | Autor: korinna

Link direct la acest mesaj

Oare de ce cand citesc articolele de la prima pagina plang involuntar de fiecare data??O fi un semn ca am imbatranit??Ca..stii ca e o vorba:"Cand o sa fiu batran si o sa plang usor...."
Asa am plans si la articolul lui Ange cand a povestit cum a nascut ea pe Maia,pe Robi....asa am plans si acum cand am citit articolul lui Oblio....
Ma gandesc ca asta o fi un semn de neimplinire..sa plangi la povestile altora...sau oi fi instabila psihic...sau..ce o fi cu mine??
...E sambata ,sunt acasa doar cu Stefu(6 luni)....sotul meu e plecat prin tara...si stau in fata unui monitor si plang..ce oi fi avand???
oi fi pe cale de disparitie????
Cert e ca las de cele mai multe ori treaba care o am prin casa si stau aici pe Dc..si parca asta imi alina suferinta.
...dar da..ma simt uneori batrana...obosita..si simt nevoia sa plang.Oi fi normala???
Nu astept nici un raspuns la acest mesaj al meu catre voi....nici nu stiu de ce l-am scris..oare sa-l sterg???.....dar simteam nevoia sa vorbesc cu cineva..si sunt singura acasa...iar Stefu doarme!
...Inca mai plang.............
Oi fi depresiva???

KORINNA mamika x 2

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Stiu ca ai zis ca nu astepti raspuns dar...
Si eu plang cand citesc anumite povesti.Si plang la cele in care gasesc ceva care mi s-a intamplat si mie.Plang atunci cand recunosc stari prin care am trecut.Si mai plang si de bucurie cand vad ca problemele s-au rezolvat si ca totul e bine.
Eu vad plansul ca o eliberare..si desi nu-s plangacioasa, daca o fac, o fac bine.
Asa ca daca iti vine sa plangi..plangi; macar asa te linistesti.

Pupici multi ( si la bebe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns furni spune:

Cand am sufletul amarat, neimplinit si citesc articole de genul asta plang. Cred ca-mi plang mie de mila. Oricum, ma usureaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

si eu plang..daca ai sufletul deschis spre ceilalti,cand vezi atata suferinta sau din contra,sentimente atat de pure ..e imposibil sa nu.ti dea o lacrima in coltul ochilor..eu sunt fericita ca am aceasta calitate,nu ma simt pe cale de disparitie,din contra,ma bucur ca pot trai alaturi de ceilalti.
cand am sa fiu indiferenta..atunci o sa am motive de plans..
si ,in plus,cand citesti ceva ce aparent nu are legatura cu tine,in mintea ta,se fac anumite corelatii pe care poate ca nici nu le realizezi,poti sa stai o saptamana sa te gadesti de ce...si..te eliberezi..
si sa indrazneasca careva sa.ti zica ca esti plangacioasa,ca

cu prietenie,anca

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=mamica%20dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Master Draciel spune:

daca simti nevoia sa plingi, fa-o.....asa te mai descarci.Poate ai doar o pasa mai proasta dar miine va fi mai bine, sint sigura!Incearca sa iesi la o plimbare sau vino pe chat!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Si eu plang atunci cand citesc povestile triste ale altora sau despre durerile lor. Stai linistita pt ca esti doar sensibila. Nu ai altfel de probleme.

Luminita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Si eu plang mai mereu si mai ales plang ca de cativa ani ma chinuii sa am un bebelush si inca nu s-a intamplat!

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

multam ca sunteti langa mine

KORINNA mamika x 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Parca mi-am facut program dimineatza cind ma duc la serviciu sa pling in masina. Cum pun astia la radio vreun cintec de jale si despartire ma si gindesc la familie, cum a albit ala, cum a slabit ala, daca au ce le trebuie.. etc. Na ca incep din nou :(((
Uf,
Andrada

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iris spune:

dragelor, zau va fi rau abia atunci cind nu vom mai plinge...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danv spune:

Korinna, bine ca poti sa plangi, ca nu ti-au secat lacrimile, ca inca te mai ating lucruri care pe altii ii lasa indiferenti...
Lacrima e dovada trairii interioare... Ca se vede, sau nu se vede pe obraz...
E semn ca ceva continua sa se intample inauntrul fiintei tale...
E semn ca ti-ai pastrat tineretea, ca nu ai obosit sa traiesti, ca nu ai murit...
Asa ca, da-i inainte !

alina v.

http://www.omfs-ct.ro/ioana/pagina_ioanei.htm

Mergi la inceput