Aspirante optimiste(795) Felicitari dreambaby !!!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deeva73 spune:

emilia analizele tale NU EXCLUD prezenta unor mutatii de trombofilie. Hemoleucograma buna denota faptul ca in prezent esti sanatoasa. Si eu am aceste analize OK.... dar uita-te la semnatura.
Mutatiile pot sa nu iti afecteze organismul in conditii normale, in schimb la aparitia unei sarcini pot genera evenimente trombotice, Faptul ca femeie cu trombofilie nu ramane insarcinata, sau pierde sarcina este de fapt un mecanism de aparare al organismului impotriva riscurilor crescute de AVC, embolie pulmonara, infarct miocardic, riscuri care cresc exponential in sarcina.
In concluzie, daca prezinti infertilitate inexplicabila fa analizele genetice de trombofilie.

dreambaby felicitari si calatorie usoara la odisee.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeva73 spune:

emilia ti-am vazut semnatura... multe femei cu PCOS prezinta mutatiii pe gena PAI. Mutatia pe aceasta gena intervine in mecanismul de implantare a embrionului, practic nu lasa sarcina sa se fixeze pe uter. De asemenea duce la avorturi recurente de sarcina in primul trimestru.
Vestea buna este ca mutantele reactioneaza foarte bine la tratamentul dat de hematolog.
daca mai vrei sa sti ceva da-mi PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

buna dimineata

dreambaby felicitari, sarcina usoara cu un bebe sanatos!

Emilia, gata ai scapat, a fost putin mai complicat la tine, imi pare rau ca ai nevoie si de laparo dar o rezolvi tu si pe asta

deeva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana178081 spune:

Va pup fetelor,am intrat putin sa va salut.
N-am mai vazut nici o liniuta dubla pe aici :(((
Sa va spun ce am mai facut eu de cand n-am mai intrat.Ca multe s-au intamplat.
Pana sa plec in vacanta am avut probleme cu o masea(cazuse a3a plomba,ma durea putin).In ziua plecari in Spania(marti) am fost la dentist.Maseaua era cam paradita,fisurata pe lungime,cadea mereu plomba.ar fii tb scoasa.Si eu viteaza ii zic dentistului:"Ce facem domnu dr?O plombam asa la nesfarsit?Mai bine o scoatem!" eu stiind k n-am voie anestezie k face rau la bebe,am zis k rezist la durere,sa incerce.Mi-a scos doar jumate din ea.Inca din avion ma ia durerea de masea(bine k bebe a stat cuminte).Zis trece,iau ceva paracetamol si gata.Prima zi de vacanta un cosmar.Imi venea sa ma urc pe pereti.Pana la urma hotaram eu si cei cu care am plecat s-o scot.Sun dr gieco si-i spun,imi zice k am voie anestezie(sa fie doar cu xilina).Cautam cabinet,face anestezia,nu mai simteam nimic,era bine,scoate maseaua,platim 100euro si gata.Imi da sa iau antibiotic caci incepusem sa fac infectie,sun iar dr zice k pot lua amoxicilina si scap si eu de durere.
A2a zi mergem in sfarsit la plaja,era innorat cand am ajuns.Zic nu e soare,deci nu ma bronzez prea tare si ma dau ca fraiera cu ulei de plaja(ala nu are protectie),iese soarele,nu simt k ma prajesc,cand ajungem la ap,ma ia o usturime de piele......nu mi-a trecut nici acum.
Cam astea au fost peripetiile mele pana azi.
Mai avem 3zile de vacanta si aoi la treaba.
Va doresc sa aveti toate teste pozitive!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

buna dimineata

emilia,sa fie bine la laparscopie!mie mi-au iesit toate analizele de trombofilie bine si cand asteptam rezultatul ultimelor 2 mutatii,surpriza-pozitive!deci n-are legatura,trebuie facute toate.

o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daena spune:

Buna dimineata!
Dreambaby, felicitari si bebe sanatos!
Emilia, bine ca ai scapat. Acum sigur dupa laparo va veni si bebe!
Velvet, Draguta

http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed

Mergi la inceput

daena,neata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Em imi pare rau ca nu scapi de interventie dar cred ca va fi ok dupa. De obicei se ramane repede dupa laparo
Ai zabovit ceva pe la spital ieri,bine ca nu ai simtit dureri mari.

Dreambaby felicitari,sa lasi reteta de reusita fetelor!

Va pup de molipsire ca tre sa imi pun neuronul la lucru, am examen in curand

Mergi la inceput

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Emilia, sustin ce ti-a spus Deeva. Si la mine analizele astea sunt bune, dar am mutatii cu risc de trombofilie. La un moment, in una din sarcini, am avut INR prost, dar in rest, e OK.
Ana, e bine ca nu ai lasat problemele sa iti strice vacanta. Bine ai revenit!

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput