Aspirante optimiste(795) Felicitari dreambaby !!!
Raspunsuri - Pagina 2
draguta spune:
'neata
velvet multumim de cafeluta
Kmy
Emilia, bafta, sa fie bun rezultatul, mergi fara frica, fara anestezie doare cat o injectie, asa ca tu esti acoperita cu anestezia si nu vei simti nimic, te asteptam dupa, sa ai un tampon la tine
ancadragoman spune:
si supozitoare cu endometacin ![]()
anca
de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
velvet spune:
kmy
neata
emilia
succes!
draguta neata 
eu n-am luat nimic,mi-a facut fara anestezie,mi-a pus dr radiolog un tampon si mi-a curs f putin sange.nu am luat medicament nimic.dr mea ginecolog imi scrisese sa iau un antibiotic,dar dr radiolog mi-a zis sa nu iau nimic.in 20 min am si plecat.dar acum fiecare corp reactioneaza in felul lui.
miky82 spune:
Neatza fetele!
Multumesc pentru gandurile bune!
Emilia bafta multa sa fie rezultatul super bun, te asteptam cu vesti.
irmaria spune:
Nu v-am mai scris de mult, si mi-am facut in sfarsit curaj sa va scriu azi pentru ca mi-a luat aproape 5 luni sa ma hotarasc sa fac histerosalpingografia.
Am tot sperat in fiecare luna ca poate nu va fi nevoie, insa asta e pasul firesc urmator.
Am programarea miercurea viitoare si imi e frica.
Bob_Pixel spune:
Hello, girls !
| Citat: |
| citat din mesajul lui irmaria Nu v-am mai scris de mult, si mi-am facut in sfarsit curaj sa va scriu azi pentru ca mi-a luat aproape 5 luni sa ma hotarasc sa fac histerosalpingografia. Am tot sperat in fiecare luna ca poate nu va fi nevoie, insa asta e pasul firesc urmator. Am programarea miercurea viitoare si imi e frica. |
Buna, Maria !
Nu-ti fie frica de HSG, va trece numaidecat, chiar sa fie si dureros pentru scurt timp. Unele fete au spus ca s-au speriat degeaba de interventie, ca a fost chiar usoara. Sper sa fie cazul si la tine si apoi sa dea rezultate !
dana0000 spune:
Irmaria imi pare bine sa te vad.
HSG nu e dureroasa,am avut menstruatii mai naspa de atat.Asa ca stai linistita ca va fi bine.
I-am zis si Emiliei,fara emotii ca o sa fie bine!
Hai Em cu vesti bune,luna asta mai faci stimulare ca am uitat
Am un sg neuron si il tin pt zile negre

xdidi spune:
hey fetelor,
declar z1....a venit la fix 28 zile deci cand am ovulatie vine bine![]()
weekned fain...eu ma duc sa iau un aulin si apoi la medicul de fam ca nu-mi trece infectia in gat...va puuup

Katy82 spune:
Buna fetele! Legat de varice - am asa ceva in familie, chiar eu am, destul de inestetice pe picior. Cred ca ar tb sa ma duc sa fac astfel de analize, dar sunt atat de scumpe
.
Imi doresc sa fiu mamica!