CONCURS: poze si povesti de la soare
Raspunsuri - Pagina 3
Anda08 spune:
Dupa cum am mai spus, castigatorii trebuie intai validati de cei de la Nivea, iar din cauza zilelor de vacanta, data initiala este putin prelungita - va rugam sa mai aveti putin rabdare si va multumim pentru intelegere!
Castigatorii vor fi anuntat si pe mail - asa ca nu va ingrijorati - veti fi anuntati!
O zi frumoasa tuturor!
Cea mai mare avere a omului e saracia deoarece nimeni nu va incerca vreodata sa ti-o ia , nimeni nu te invidiaza pentru ea si creste pe masura trecerii timpului ... Socrates
Anda08 spune:
Felicitari castigatorilor:
jackelina
irinaolt
mayateodora@...
andra_bianca
liliana_cdinu@...
codite2
MARI34
stratmirela
magdalena.gheorghe2009@...
mary_b5283@...
Astept pe PM sau mail andraf@desprecopii.com datele voastre personale cat mai curand posibil - in maxim 7 zile - in caz contrar riscati sa pierdeti premiul, iar un alt castigator va fi ales prin tragere la sorti.
Datele cerute: nume/prenume , adresa/cod postal, nr telefon, user desprecopii sau adresa de mail pt cei care nu sunt inregistrati
FELICITARI!
O zi frumoasa tuturor!
Cea mai mare avere a omului e saracia deoarece nimeni nu va incerca vreodata sa ti-o ia , nimeni nu te invidiaza pentru ea si creste pe masura trecerii timpului ... Socrates
MARI34 spune:
FELICITARI TUTUROR,SPER SA MAI AVETI CONCURSURI,IMI FACE MARE PLACERE SA PARTICIP,CAND PRIMESC PREMIUL VA ANUNT
Anda08 spune:
Dragi castigatori,
Va rugam sa ne confirmati la acest topic daca ati primit sau nu premiul - va multumim !
O zi frumoasa tuturor!
andra_bianca spune:
buna seara, sunt ffffffff fericita pt ca astazi am primit premiul, palarioara ne este numai buna, sa speram ca va dura toamna mai mult sa o purtam mult,mult :), dar din cele doua creme de protectie solara am primit doar una, va multumesc