Cine a introdus legea care permitea etnobotanice?
Stie cineva cine a introdus legea care permitea etnobotanice? Am cautat un pic dar nu am gasit, sunt atat de multe subiectele cu interzicerea lor in 2011 si efectele lor nocive.
Raspunsuri
capcaunul spune:
www.mondeco.ro/LEGE339.2005.pdf" target="_blank">Legea 339/2005
EBA a sprijinit-o, Nicolaescu a avizat-o, Tariceanu a semnat-o, Alianta DA a votat-o, iar Basescu a promulgat-o.
Nu stiu cine a venit cu ideea.
nadaflorilor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui capcaunul www.mondeco.ro/LEGE339.2005.pdf" target="_blank">Legea 339/2005 EBA a sprijinit-o, Nicolaescu a avizat-o, Tariceanu a semnat-o, Alianta DA a votat-o, iar Basescu a promulgat-o. Nu stiu cine a venit cu ideea. |
ideea, s-a insinuat...
viviana spune:
Aceasta lege a fost adoptata de Parlamentul Romaniei, cu respectarea prevederilor art. 75 si
ale art. 76 alin. (2) din Constitutia Romaniei, republicata.
PRESEDINTELE CAMEREI DEPUTATILOR
ADRIAN NASTASE
PRESEDINTELE SENATULUI
NICOLAE VACAROIU
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
viviana spune:
Cred ca in 2005 EBA abia terminase facultatea si era cu nu stiu ce casa de moda.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
sirimie spune:
citat din mesajul lui viviana Aceasta lege a fost adoptata de Parlamentul Romaniei, cu respectarea prevederilor art. 75 si ale art. 76 alin. (2) din Constitutia Romaniei, republicata. PRESEDINTELE CAMEREI DEPUTATILOR ADRIAN NASTASE PRESEDINTELE SENATULUI NICOLAE VACAROIU -------------------------------------------------------------------------------------------------- Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit vivi |
De unde ai luat asta? Nu e legea mentionata mai sus de capcaunul?
Edit Am gasit. Asta e legea, fragmentul de mai sus e in lege.
Ca un sumar: a fost facuta de parlament in 2005 pe vremea cand Nastase si Vacaroiu erau presedinti, guvernul a aprobat normele metodologice si presedintele a promulgat legea.
Cine avea majoritatea in Parlament in decembrie 2005?
viviana spune:
Exact aia e. Am luat asta din linkul pus de Capcaun
E tot una.
Insa am vrut sa subliniez ca toti au partcipat.
vivi
sirimie spune:
Am gasit structura parlamentului dupa alegerile in 2004:
Senat
Uniunea Nationala PSD + PUR : 37.16% (3.760.560)
Aliana Dreptate si Adevar PNL - PD : 31.71% (3.209.073)
Partidul Romānia Mare : 13.63% (1.379.789)
Uniunea Democrata Maghiara din Romānia : 6.26% (633.735)
Partidul Noua Generatie : 2.36% (239.106)
Partidul National taranesc Crestin Democrat : 1.91% (193.318)
Camera Deputatilor
Uniunea Nationala PSD + PUR : 36.64% (3.692.608)
Alianta Dreptate si Adevar PNL - PD: 31.26% (3.150.301)
Partidul Romania Mare : 12.93% (1.302.724)
Uniunea Democrata Maghiara din Romānia : 6.20% (624.717)
Partidul Noua Generatie : 2.23% (225.171)
Partidul National taranesc Crestin Democrat : 1.84% (185.501)
Ulterior PUR s-a mutat la alianta DA si PNL+PD+PUR au ajuns la putere.
Concluzia e una singura: toti au pus umarul la adoptarea unei asemenea legi.
Pe cine reprezentau parlamentarii cand au adoptat-o?
sirimie spune:
citat din mesajul lui viviana Exact aia e. Am luat asta din linkul pus de Capcaun E tot una. Insa am vrut sa subliniez ca toti au partcipat. -------------------------------------------------------------------------------------------------- Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit vivi |
Asa este.
b.nica spune:
Asta ca sa fie clar de ce nu face nimeni nimic ca sa se desfiinteze aceasta criminala afacere!Ies bani multi din ea si la stanga si la dreapta!