Alergie la lotiunea de plaja

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlinaEmi spune:

Si baietelul meu a facut alergie de la minunata crema Avene.
Dupa ce ne-am prins am inceput sa folosim Klorane pt. copii si ne-a mers f bine tot anul trecut. Anul asta insa o suspectez si pe asta.

Acum am inceput sa-i dau cu Eucerin spf 50 (crema de protectie importiva alergiilor solare) si este excelenta. Am fost si la turci la mare anul asta, copilul nu s-a ars deloc de la soare si n-a facut nici o bubita. Marea problema insa este ca pateaza rau hainele. I-am distrus toate tricourile deschise la culoare si mi-am stricat si mie o rochie pt. ca am folosit-o si eu.

Acum sunt disperata ca nu stiu cu ce sa-l mai dau.... Am cautat pe net o alta crema care sa fie si pt alergii solare si n-am gasit. Stiti voi de vreo alta decat cea de la Eucerin ??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

ia legatura cu un alergolog.

eu folosesc pt strumf toata gama de la La Roche Posay

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

mai puteti incerca cu creme facute in casa pt protectie.sa caut reteta mea , poate nu aveti probleme. e cu ingrediente naturale

Ile , mami de V si A ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza2005 spune:

Multumesc mult pentru raspunsuri. O sa merg cu el la doctor si poate gasesc o solutie ca nu pot sa incerc toate cremele care sunt pe piata.
Ilenuta -de unde stii ca o crema facuta in casa are factor de protectie?

Histamina ai dreptate legat de testare - dar la el reactia a aparut in cateva ore, nu i-am dat nici un medicament pentru alergie deoarece bubitele au trecut singure.
Am fost cu el la alergolog (face alergie la ceva de la tara) - la Malaxa nu a vrut sa-l vada ca nu e de copii , asa ca am ajuns la Gomoiu si am plecat cum am ajuns - ca cica nu poate sa-l testeze pentru orice, si chitul lor de testare contine chestii generale : ou, lapte.... si la astea el nu face alergie , mai exact la tot ce mi-a insirat doctorita. In plus mi-a zis ca tipul de alergie pe care il face el trece cu varsta.
Acum ne-am trezit cu alergia asta la creme , cu varsta
O sa mai incerc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

gabitza, du-te la mediclass la dr Bucur.
e cam aberant ce insira cei de la gomoiu.............cum sa astepti sa treaca cu varsta??????????????alergiile sunt degenerative si progresive...........

Mergi la inceput