Ce se pune pe tava la taiatul motului?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Citat:
citat din mesajul lui roli25

Poti sa-i pui orice. Nu e nici o regula....decat de bun simt...nu pui obiecte cu care se poate rani (ex. ac cu ata, foarfeca, cum am mai auzit)
Da asta cu cheile de la masina spusa asa serios, ma face sa rad tare...vai de copiii ai caror parinti n-au masina...clar ca au pornirea mai lenta in viata .

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)


nu e musai sa fie cheile masinii parinilor...s-o gasi in toata adunarea sa fie unu cu masina...chei de masina fie...:))...

sunt cateva chestiuni ce tin de traditie ele au si simboluri diferite decat sensul lor...foarfeca poate fi vazuta ca simbolizand o calitate a caracterului...obiectele alea nu e musai sa simbolizeze meserii sau nivelul material

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ch_dana spune:

Uitasem de subiect...asadar a luat (in ordine): mouse-ul , un inel, carte ("Capital : 33 de metode sa-ti pui angajatii in cap" - o fi premonitoriu ?!) si simultan cheile de masina si un strugurel Nivea.

Intr-adevar, a fost distractiv, mai ales cand a incercat sa intoarca tortul cu fundu-n sus sa vada ce e dedesubt.

Mergi la inceput