Fiv Turcia
Raspunsuri - Pagina 7
vreau_bebel spune:
Pai si daca fac o rezervare initiala de 15 zile si dupa o saptamana in care am beneficiat de cazare renunt la restul de zile, primesc banii inapoi sau cum?
-------------------------------------------
Un copil exprima parerea lui Dumnezeu ca lumea ar trebui sa continue (Carl Sandburg)
DOAMNE AJUTA-NE!
lorelei78 spune:
Da,primesti banii inapoi(sau mai bine spus platesti doar cat ai stat) daca te incadrezi in termenul de anulare impus.Poti anula cam cu 2-3 zile inainte o cazare de obicei,inainte cu cele 2-3 zile de a se termina saptamana,anulezi si platesti doar cat ai stat.Acesta este doar un exemplu,nu e obligatoriu sa fie 2-3 zile,dar ca sa iti dai seama cum functioneaza.E de recomandat cat mai din timp sa ai o rezervare facuta,iar daca nu o onorezi,o anulezi tu in timp util.
Hatice spune:
LA MULTI ANI!, sa avem un an mai bun si mai norocos.Sa intilnim doctori luminati, iscusiti, care sa ne ajute sa ne implinim visul.
vreau_bebel spune:
La multi ani doamnelor!
Care e planul de bataie? Eu astept azi maine menstra, dupa care la urmatoare vom incepe procedura, déjà caut cazare pe booking.
Va pup pe toate!
Un copil exprima parerea lui Dumnezeu ca lumea ar trebui sa continue (Carl Sandburg)
DOAMNE AJUTA-NE!
vreau_bebel spune:
Mai fetelor voi deja oti fi pe plai otoman de nu dati nici un semn ))
Mie nu mi-au venit rusii, desi dau semne de navala.
DOAMNE AJUTA-NE!
Nelay_star spune:
As vrea eu
Noi o sa mergem la sf lui feb- sau sf lui martie.
Vreau bebel la voi care este problema ?
vreau_bebel spune:
Sotul meu are OATS severa, la majoritatea spermogramelor are azoo, iar la cele norocoase cativa spermatozoizi. Cauze este lipsa vaselor deferente pe o parte si malformatie severa pe cealalata.
DOAMNE AJUTA-NE!
gabriela_tutuianu spune:
anul asta sa fie anul tuturor mamicilor . imi doresc sa va vad pe toate mutate la odisee si curand cu bebicii vostri in brate . fericitelor !
LA MULTI ANI !
Nelay_star spune:
Vreau bebel - Ohhh, deci aceeasi prob ca si noi ... Sotul are azoo. Tot din cauza ductelor
Tu esti ok?
O sa fie bine la punctie/biopsie . O sa vezi
Gabi- Acelasi lucru iti doresc si tie tu stii ca eu iti tin pumnii
vreau_bebel spune:
Nelay sotul meu a facut o punctie testiculara dar dignostica, deci nu a putut congela, s-au gasit 2 sau 3 spermatozoizi.
La cateva spermograme s-au gasit 5-5 spermatozoizi in ejaculat, deci trebuie sa dea mai multe probe, caci sotul meu nu vrea sub nicio forma sa auda de biopsie. Cred ca a cam ramas cu traume de la punctie, a cam facut pe viu.
Acum sper ca IMSI se poate face si pe un nr. atat de mic de spermatozoizi.
Mie nu mi-au venit uratii nici azi, parca ma simt ciudat ca "abia ii astept".
CU ciclul asta asa naravas (3-4 zile intarziere) ma da peste cap si cu rezervarea hotelului, nu-mi prea convine sa platesc 3-4 nopti degeaba, dar asta e
DOAMNE AJUTA-NE!