cazare ieftina/buna litoral romanesc?
desi pare non-sens ceea ce am scris in titlu sper sa gasesc ceva convenabil.
O prietena are probleme in casnicie si are nevoie mare de o pauza dar nu are din pacate finante .
Ar pleca in august 16.08-23.08 cu fetita de 9 ani si baiatul de 17 ani.
Le-ar placea camere curate , plaja linistita si acces usor de la tren/autobuze.
Oare ma puteti ajuta cu ceva indicatii?
Multumesc
Raspunsuri
anya spune:
Poate gaseste de inchiriat o garsoniera in Mangalia.
Poate sa economiseasca si pregatind cate ceva, macar pt dimineata si seara, plaja din Mangalia e mai linistita ca cea din statiuni si are si acces la tren.
ingridnen spune:
cum am mai scris aici pe forum... recomand garsoniere Monica din Saturn. Pentru noi a fost foarte OK, am fost 2 ani la rand acolo. Camera tripla, bucatarie (mica), magazine aproape, gara din Mangalia la fel, mancare ieftina la impinge-tava, pret convenabil la cazare.
Cauta pe google...
Ingrid si Cristi 9 ani
Ramonika spune:
cel mai convenabil e o camera la o gazda, cu acces la bucatarie. se gasesc destule, chiar si la fata locului.
ingridnen spune:
daca pleci in plin sezon, la plesneala , risti sa nu gasesti nimic. Sau cu conditii deplorabile.
Cel mai sigur e sa rezervi dinainte.
Iar chestia asta cu bucataria si frigiderul la comun, cum ofera multe gazde, nu-i grozava, am avut si noi tot felul de experiente
Ingrid si Crist 9 ani
Raza de soare spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ingridnen cum am mai scris aici pe forum... recomand garsoniere Monica din Saturn. Pentru noi a fost foarte OK, am fost 2 ani la rand acolo. Camera tripla, bucatarie (mica), magazine aproape, gara din Mangalia la fel, mancare ieftina la impinge-tava, pret convenabil la cazare. Cauta pe google... Ingrid si Cristi 9 ani |
Ti-am citit recenzia pe turistinfo. Tu cred ca stii, cu cat timp inainte trebuie sunat?
ingridnen spune:
eu am sunat saptamana trecuta deja pt sfarsit de august.
Asta nu inseamna ca asa trebuie neaparat , dar e bine sa fii prevazator
Ingrid si Cristi 9 ani
Raza de soare spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ingridnen eu am sunat saptamana trecuta deja pt sfarsit de august. Asta nu inseamna ca asa trebuie neaparat , dar e bine sa fii prevazator |
...Bine ca te-am intrebat, noi suntem genul care sunam cu cateva zile inainte. E o idee, insa nu stiu daca va vrea sotul sa schimbam statiunea (de 6 ani mergem numai in Eforie N.).
Multumesc mult!
RO ANA spune:
Cum sunt conditiile la Pensiunea Larisa? Pozele de pe net corespund cu realitatea? Exista si posibilitatea de a lua masa la ei?
Merci