Piscina mica mica pt. copii cu apa calduta in Buc.
Buna,
Tocmai ce ne-am intors din Antalya unde baietelul de 2 ani jumate a descoperit in sfarsit bucuria de a se juca in piscina. El e mai fricos de fel, dar am reusit totusi sa-l facem sa-i placa in piscina mica mica (cred ca 30 cm avea apa) si era calduta (cam 26 grade). Oricum nu a vrut sa stea decat in picioare si s-a jucat cu masinutele facandu-le sa merga pe marginea piscinei.
Este vorba de piscinele alea mici de copii rotunde pe care le au multe resorturi in Antalya....
Ei.. acum eu as vrea sa stiu daca pot gasi o astfel de piscina undeva in Bucuresti sa-l mai duc din cand in cand la balaceala..... in aer liber, o piscina mica, rotunda, calduta stiti la vreun club undeva ???
Nu radeti ca pun atatea conditii dar in alt gen de piscine nu a vrut sa intre, nici in brate la cele mai adanci, nici in cele gonflabile, in mare nici atat.....
Mersi mult.
Raspunsuri
mari78 spune:
Buna,
In Bucuresti nu stiu o piscina mica, mica, mai ales outdoor, dar in Corbeanca, da . Inainte de intrarea in Paradisul Verde, imediat dupa un supermarket este un restaurat cochet cu piscina de adulti si piscina separata pt copii.
Noi chiar ieri am fost acolo, iar fetele s-au balacit intr-una (cea mica are 1,9 ani), de nu mai puteam sa le scot din apa. Apa in piscina mica era foarte calda, in cea mare mai rece, dar ok pentru inceput de iunie. Mai multe poze si info gasesti aici, sper sa nu se considere reclama, mai ales ca este si un local child friendly : http://www.restaurantsunrise.ro/galerie-foto?album=1&gallery=4
Acum, pot sa te intreb si eu ceva ? Cum a fost vremea in Antalya ? Noi plecam in aprox o saptamana, in Side. Apa in piscinele mari cum era ? Dar apa marii ? Multumesc !
www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca
AlinaEmi spune:
Mersi mult pt idee. Pare sa fie dragut, cred ca o sa tragem o fuga in weekend. Era aglomerat la piscina mica / restaurant ? Apa in piscina mica cat de adanca era (pana unde ii ajungea fetei mici ?)
La turci marea era recisoara, nu cred ca avea mai mult de 21 grade. Apa din piscine era la 26 grade, super ok dar depinde de la hotel la hotel, unde am stat anult trecut era super rece copilul nu a vrut sa intre, l-am fortat si s-a imbolnavit. Nu poti face comparatie intre hoteluri.
Daca mai stie cineva si piscine mici in Bucuresti, va astept pt. ca in Corbeanca nu-l putem duce decat noi dar mai aproape l-ar putea duce si bunicii spre exemplu
mari78 spune:
Apa in piscina mica ii venea un pic mai sus de genunchi Ancai. Ieri nu era aglomerat, noi am stat de la ora 14 pana la ora 19.30. In piscina intra cei care vin sa serveasca masa acolo, adica nu vin oameni doar pentru piscina. Multi dintre ei nici nu intra in piscina, doar mananca. Cred ca e bine sa dai un telefon inainte sa mergi, pentru ca acolo de obicei se mai organizeaza petreceri.
Multumesc pentru informatiile legate de Turcia, noi vom merge in Side la Silence Beach Resort.
www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca
AlinaEmi spune:
Buna,
Am fost la piscina din Corbeanca. Nu e rea dar cred ca am avut noi ghinion si a fost cam aglomerat, erau copii marisori (6-7 ani) care sareau in apa si tipau pe acolo si al meu bebe s-a cam speriat asa ca l-am convins destul de greu sa intre in apa... a intrat in cele din urma cand s-au mai potolit spiritele asa ca n-a fost chiar ratata deplasarea..
Mai rog totusi mamicile care stiu in Bucuresti o piscina cu apa mica, dedicata cu predilectie copiilor mici, sa-mi se si mie idei. Poate sa fie si in cadrul unui strand mai curatel, nu conteaza doar sa fie apa mica.
mersi.