Ghiocei de Martie-Aprilie2009**430**
Raspunsuri - Pagina 5
denisamada spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui novus
Ma gandesc ca v-ati apucat de bagaje Pisik, voi cum sunteti, sper ca v-a venit cheful de vacanta !! |
Ne-am luat ieri sandalutze de plaja, iar pt mine un costum de baie. In rest mi-e cam neclar ce o sa pun in bagaj... ca abia a venit caldura... Adela are destule, iar eu.. ce m-o mai incapea...
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
anamariame spune:
Chato, multa sanatate si refacere rapida! Monn, pupacim injineru'. da' de la distanta, sa nu i se faca si mai rau!
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui denisamada Dodo, ai mail cu linkul. |
Saru'mana am salvat
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
novus spune:
Chatonel, ma bucur ca esti bine si pune-te rapid in miscare !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
anamariame spune:
Petrecerea a fost super, Chato! Am primit o multime de cadouri si flori frumoase, am cantat, am dansat...etc (=baut)Astept sa te refaci, poate ma ajuti cu albumele de numismatica! Nu-i graba, doar sa ma iei in calcul, ca daca-i zis, nu mai scapi de mine!
denisamada spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dodo-pui
Saru'mana am salvat |
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
chatonel spune:
citat din mesajul lui novus Chatonel, ma bucur ca esti bine si pune-te rapid in miscare !! www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
am inteles, sa traiti
chatonel spune:
citat din mesajul lui anamariame Petrecerea a fost super, Chato! Am primit o multime de cadouri si flori frumoase, am cantat, am dansat...etc (=baut) Astept sa te refaci, poate ma ajuti cu albumele de numismatica! Nu-i graba, doar sa ma iei in calcul, ca daca-i zis, nu mai scapi de mine! |
pai baga un PM cu ce-ti trebuie, sa vad de unde le pescuiesc.
Pozele de la kef sint pe undeva?
simplyana_m spune:
Chato, recuperare rapida! Si eu am "monturi" de-alea...
http://www.lucamic.blogspot.com/