Reusind sa trec cat de cat peste nenorocirea care s-a abatut asupra familiei mele cu ceva timp in urma,iata ca acum dupa multi ani, reusesc sa ma intorc in mijlocul dumneavoastra, si sper ca am gasit pe toata lumea sanatoasa si dornica de a trai fericita in pace si voie buna.
Intai un sarut mana tuturor domnisoarelor si doamnelor si un salut pentru toti domnii de pe acest forum.
Sunt cel care semneaza mesajele cu " Liviujuristul ", cel care am deschis subiectul " romani despre romani ", un subiect apreciat de dumneavoastra.
Multumesc voua care mi-ati citit mesajele si le-ati primit atat cu critici dar si cu aprecieri, si nu in ultimul rand multumesc frumos pentru toate mesajele de incurajare si speranta, venite din partea dumneavoastra.
Rog foarte mult pe realizatorii si moderatorii prezentului Forum, sa mi se redeschida subiectul ' romani despre romani ".
Sper sa gasesc intelegere la dumneavoastra si sa ne reintalnim pe " romani despre romani '.
Doamne ajuta pe toata lumea.
Bine ai venit!
Am sa te rog sa initiezi un topic nou.
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa