Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (8)
Raspunsuri - Pagina 4
ailed_dota spune:
fetele, vreau si eu o reteta de aluat de tarta, care chiar sa iasa...am incercat ieri si mi s-a sfarmat rau, nici n-am putut sa o scot din tava, am asamblat-o acolo..., Mada, parca tu stiai...
apropo de madaline... Viss, alehiam ce faceti?
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ailed_dota fetele, vreau si eu o reteta de aluat de tarta, care chiar sa iasa...am incercat ieri si mi s-a sfarmat rau, nici n-am putut sa o scot din tava, am asamblat-o acolo..., Mada, parca tu stiai... apropo de madaline... Viss, alehiam ce faceti? mami de fete frumoase: MARIA si ANDRA si de ingeras Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo) |
delia, da am o suuper reteta de la deea , ti-o trimit acum pe pm
super tare mail-ul, si eu ii mai fac asa sotului cateodata , iar acum a vazut si el cat timp iti ia de ex la pranz, sa bagi copilul in casa, sa-l speli, sa-i pregatesti manacarea, sa-l hranesti, sa-l schimbi si sa-l pui la culcare...
bb_yasmi spune:
hello fete dragi!!
mada, delia, deea Lucas boxeru' va pupa!!!
am fost ieri dupa masa la nasica lui L si am "rupt livada'n doua" am mancat la capsuni, cirese,visine,"pomita" (nu stiu cum se numesc exact ).......urmaream si afinele si specialitatile care le mai are pe cand le pot prada
deea pooop anna nazdravana sa iasa o data dintisorii care o necajesc! delia te-a sfatuit foarte bine eu zic sa gasesti in echilibru in ceva ce te linisteste , ex un somn cand doarme anna, sau o baie cand doarme anna , sau mergeti impreuna si cumparati ceva, oricat de mic, chiar si un sutien sau un rimel, etc ....
mada, superbi copilasii!!! voi in concediu aveti camera tripla/apartament?? sau camera dubla?? luati si un patut pliabil pt cata, nu?? (sau primiti de la hotel).....am si eu o mie de ganduri pt acest concediu in 4
ailed_dota spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi hello fete dragi!! mada, delia, deea Lucas boxeru' va pupa!!! am fost ieri dupa masa la nasica lui L si am "rupt livada'n doua" am mancat la capsuni, cirese,visine,"pomita" (nu stiu cum se numesc exact ).......urmaream si afinele si specialitatile care le mai are pe cand le pot prada mada, superbi copilasii!!! voi in concediu aveti camera tripla/apartament?? sau camera dubla?? luati si un patut pliabil pt cata, nu?? (sau primiti de la hotel).....am si eu o mie de ganduri pt acest concediu in 4 mamica implinita cu 2 comori: printesica si junior !! |
yasmy, buun cred ca a fost
eu iar am fost in piatza si la supermarket si cu Andra in babybjorn, nu vreti sa stiti cum am venit
eu de exemplu am luat acum in Maramures o camera cu pat matrimonial, canapea extensibila si am avut patutul pliant cu noi
mada, ti-am raspuns la pm.... mie mi s-a parut fantastic mailul....
cami_antonia spune:
salutare feteleeeeeeeeeeee
eu mananc capsuni si cirese din gradina
ciresul dupa cum v-am zis l-am pus eu acu 5 ani
iar capsunile mi le-a pus soacra in primavara asta
si au legat ffffffff bineeeee
sunt atat de incantata cand stiu ca sunt super bio
si le culeg eu
nu-mi vine sa cred
si din cate mi-a zis socrela dau in parg toata vara
bb_yasmi spune:
ce liniste... eu am pizza in cuptor si pt ca mai aveam aluat am facut cateva placintute cu cas+telemea de oaie bestiallleeeeee....un fel de langosi
deci cinedoreste?? cine pofteste???