Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (8)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

madaaaaaaaaaaaaaam intrat pt tine special
am vb cu nasica care face rochii
si mi-a zis asa
ea comercializeaza cateva rochii si in bucuresti
in magazinul COCOR
si cica daca vrei sa le vezi
sunt pe amicamia.ro
colectia stil
sa vezi daca iti place ceva
e la etajul 1
galeria artistilor romani sau ceva de genul
si intrebi de colectia otilia brailoiu

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si PETRA ADRIANA(05.04.2011)

super daca are cate ceva si in Bucuresti. Am intrat pe FB si mi-a placut mult genul de rochii pe care le face. Maine chiar vroiam sa trag o tura prin Cocor, deci sigur voi ajunge si la magazinul cu rochiile ei Cam la ce preturi sunt?...da' oricum vad maine. Pt la toamna imi trebuie o rochie spectaculoasa. nunta va fi in stil venetian. Fina intentioneaza sa ia masti pentru toti invitatii pe post de marturii, ma gandeam la o rochie pe verde smarald, cu ceva dantela neagra...sa-mi iau si un evantai tot din dantela neagra...dar nici eu nu stiu exact cum vreau sa fie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Mai fetelor, Roxy, Delia, Lavi eu nici nu mai citesc ce gatiti ca mor de inima rea

Ma duc sa rontai un mar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

yasmi, nu e gata gradi, dar fac serbarea acum. Nu stiu de ce asa devreme..probabil ca de acum nu vor mai veni toti copilasii, poate incep sa plece in vacante cu parintii si atunci au facut mai devreme ca sa fie toti prezenti.
Miercurea viitoare, pe 13, mergem in excursie cu gradi ...cam toata gradinita merge..vor fi in jur de 4 autocare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

ailed hai la fidea, ca te astept am pus si un praf de scortisoara si este si mai buna. dar vino cu bunataturile din frigider. facem troc

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

oki,

Mergi la inceput

mada, eu stiu o tipa care a fost la Venetia la carnaval si si-a luat fusta cu tul de la rochia de mireasa si si-a luat un corset negru

Mergi la inceput

mada deci eu ti-as sugera pt nasa sa-ti faci o rochie cu crinolina ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

mada mi s-a facut pielea de gaina
gandindu-ma ce frumos ti=ar sta intr-o rochita superba
si de culoarea care ai zis
pai eu nu am inteles bine?
voi nu veniti la bulgari?
de ce nu luati o noapte aici
vii la alegerea materialului si la intoarcere la o prima proba
apoi mai trebuie o venire si poate ti-o termina
e super tipa
e si buna la suflet si buna in ceea ce face
nu e ea croitoreasa
ea e doar creatoarea
care sta cu tine te ajuta sa alegi materialul si forma in functie de nunta sau de eveniment
dar si in functie de ceea ce iti place tie
pt modele da si tu pe elie saab
2012
si vei vedea superbe modele din colectia de anul asta sau din anii trecuti
siu te inspiri
mai ales ca pana in octombrie sigur are timp sa ti-o faca asa cum viseziiiiiiiiiiiii
vreau sa te vad intr-o culoare vesela si cred ca verde te va prinde f bineeeeeeeeeeee
mai la capitolul preturi nu stiu ce sa zic
ca eu fiind fina
achit doar materialul luat din magazin
deci nu mai platesc si manopera
dar iti pot spune ca te poti incadra intre 250-1500 ron
cam asa
rochia de mireasa
a finutei mele
care a fost facuta cu voal natural
ca al meu
care e f scump
si cu dantela cusuta la mana de ea
care e f scumpa
a ajuns la 1800 ron
ceeace nu e mult deloc
dantela ca si material e f scumpa
300-400 ron metrul
voalul natural e mai putin 80-100 ron
iar cel sintetic
care e si mai urat
e 30-50ron
matasurile
nu prea le stiu ca nu mi-am facut

Mergi la inceput

delia cu treaba prin casa nu stau bine
am bagat un aspirator
si am facut putin din camara
offffffffffff
da merge greu
acu lenevesc ca doarme petra
si am dat-o pe antonia la nisip in curte
si se joaca f frumos
ahahahhaa

Mergi la inceput

strumphuleeeeeeeeeeeesa-ti iei niste bani la tine
sa iti iei ceva din cristalul de boemia din praga
ca e mare pacat daca nu iei
eu nu am luat ca a fost prima oprire
dintr-o excursie de 2 saptamani
si nu stiam cum ma incadrez cu banii
da tare rau imi pare acum
sunt cam scumpe
dar vitrinele alea arata demential
cu tot ce au expus acolo
voi cauta niste poze
sa pun pe picasa pt fete
sa vada si ele cat de frumoase sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

va era dor de mine? trancan acum ca o sa imi duceti dorul cand oi fi plecata

am fost pe afara o ora jumate si nu va spun cate spume am facut nimic nu o multumeste pe "mica printesa" ... intinde mainile peste tot, trage de pe rafturi, se intoarce in carut, am pus-o in centuri, urla, tipa ... plange cu suspine mi-a facut capul patrat off cred ca e pe drum un canin si de asta se da in spectacol mandrulita mea... acum doarme de o ora, eu intre timp mi-am terminat cafeluta de o incepusem cand am iesit afara, a 2 a pe azi sper sa nu imi sara sigurantele de la atata espresso ...dar imi trebuie ca sunt foarte obosita si de la atata nervi pe moatze pusi de donsoara imi tot vine sa beau cafea, sa mananc, sa nu mai spun ca as baga o pipa dar nu ma apuc eu acum iar de tigari ca nu stric eu 2 ani curati, smoke free, pentru niste nervi

uff am spalat 2 masini, una deja uscata si am pus hainutele la loc, alta acum se usuca si mai am una si apoi sa ma apuc sa calc... si am o stare numa buna de stat in picioare la calcat, oricum nu am nici o sansa sa calc pana nu vine Nick sa stea cu piscoata ca nici nu ma apuc ca stiu ca vine si trage de toate si nu pot face nici o treaba nimic

Cami mi-a placut aia cu berea si banii pentru cristale pai eu ti-am spus ca beau sampanie si tu vrei bere ? glumesc, stiu eu ca cehii fac cea mai buna bere, o sa servim si de aia, sa o testam sa nu spunem ca am fost si nu am gustat macar ... cat despre cristale, da frumoase, stiu... dar nu am avem noi vitrine pe unde sa le punem

Roxy, ce te razi mai mami de prostiile mele? ... hai ca scapi vreo 2 zile de mine si sa te vad eu atunci cum ma strigi la cafea deci nu faci calcule de bb, vrei sa iei pulsul situatiei eh ?

Mada ai gasit sandalute ? gata de serbare? a invatat poezia, acum vrea sa o spuna sau isi gaseste de facut cate ceva numai sa nu o spuna? tre` sa fie tare scump, imi aduc aminte si eu cand eram la gradi si scoala in generala cand ma asculta mama la poezii si nu voiam sa o spun Distractie faina si sa vii cu multe pozici

Alehiam vazut pozici cu margelata si imi place ca tine si palariutele pe cap, Sophia le scoate de cum incerci sa i le pui, de cum simte ca ii atentezi la coafura, cum o trage si o arunca cat colo pozicile din ploaie sunt tare faineeee

Yvyana, voiam s ate intreb ceva in ultimele zile i-am mai dat cate 2-3 ml de paracetamol la urlatoarea mea si azi noapte i-am dat 3 ml de ibuprofen ca numa nu se linistea rara ii dau ibuprofen, dar cica sotul imi zice ca mai nociv e paracetamolul decat ibuprofen... ma lamuresti te rog frumos? Eu nu vreau sa abuzez, nu i-am dat mai mult de 2-3 ml de paracetamol pe zi, o singura data seara la culcare sau noaptea daca se trezeste si urla... ibuprofen cred ca azi noapte a fost a 4 oara de cand e ea de i-am dat, mai mult i-am dat paracetamol cand e maraita, dar nu stiu care-i raul cel mai mic? I-am mai dat homeopate dar vad ca am cam uitat de ele in ultima vreme de cand cu maselutele, au fost ok cand i-au iesit incisivii dar de cand cu maselutele, jale mare... si i-am dat paracetamol, o sa incerc sa vad daca homeopatele merg si acum la durerile de masele

Yasmi, ti-e dor de mine? eu sunt fotograful mereu si precum piscoata cand suntem pe afara e mereu in rucsac in spatele lui Nick nu prea imi vine sa imi fac poze ... poate in concediu, ca o sa luam si carutul cu noi si poate de ziua mea am sa facs i eu cateva poze sa am amintire de cand "am mai adaugat un an la buchetul vietii" asta imi place, suna intr-un mare fel... ca pe timpurile vechi

Ma duc sa bag ceva sub nas, mi-e foame si sete... dupa 2 cafele

Mergi la inceput