Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (8)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ailed de ce ma intreb cam cat mananc? mult, parca n-ai stii in fiecare dimi am mic dejun satios si consistent, pranzul din 2 feluri, fructe zilnic, lactate nu mai spun... foarte multe mai ales ca fac eu iaurtul. imi pun ba fructe in el, ba cereale, ba mai mananc de la buburuza ce-i ramane, ba orez si gris cu lapte. deci chiar mananc.
din cauza la ce-am patit intrebai? eu ma gandesc ca poate si oboseala...calciul eu dintotdeauna nu prea il asimilam cu toate ca mancam de rupeam alimente bogate in calciu, mereu eram cam la limita cu el.
dar sigur si caldura care a fost duminica, zapuseala de n-aveai aer, am stat si la soare desi nu trebuia, am baut si cafea, si mai ales oboseala acumulata, mai ales ca in ultima vreme ne trezim in fiecare noapte o data, dar este de ajuns sa-mi strice somnul. si plus alaptatul care te vlaguieste putin.
ii ies si buburuzei maselutele, azi am vazut inca una

madutza oaa ce pret la rochie...35 mil. eu parca n-as da chiar atata ca la cate evenimente merg cu ea....maxim 2 pe an (anul asta de exemplu, n-am nici o nunta sau eveniment) si n-o port nici de 10 de ori.
eu am o groaza de rochii de ocazie nepurtate de nu stiu cand. noroc ca sunt mai clasice asa, nu ceva iesit din comun sa zici ca trece moda si nu mai merg, deci merg oricand....un spate gol, o crapatura de picior....

intr-adevar, rochiile lungi cu spatele gol, pe gat, umerii goi...sunt super elegante sunt cele mai elegante rochii si te fac o lady sexy chiar daca sunt lungi poti opta pentru o crapatura, sa fi mai misterioasa
eu inainte eram cu rochiile scurteeee, de sa mi se vada fundul dar deloc nu-mi mai plac la evenimente, mi se par de pitipoance acum. exact asa le vad pe alea care se afiseaza la un asa eveniment cu rochii pana-n fund. si asa am si auzit comentarii din jur, deci sigur si de mine ziceau altii asa

eee...la 8 martie am mers cu una scurtaaaa dar acolo mergea ca erau numai femei, era un eveniment mai asa...nu cine stie ce erau si pitipoance, erau si serioase....

ce m-oi fi lalait atata cu vorbaria? parca intereseaza pe cineva, vorba strumphitzei na, sa nu mai zici ca numai tu vorbesti singura

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

pishko asteptam poze cu puiutii tai frumosi super ca v-ati plimbarit

catank scrie si tu cum poti. trimite mesajele scurte. nu mai scrie unul lung si sa-l pierzi pe drum. scrie 3 randuri trimiti,iar mai scrii 3, iar trimiti

irinuca asa-i cu rochiile. de cele mai multe ori arata cu totul altfel in realitate decat in catalog, am vazut si eu asta. dar pretul este exact ala si clar conteaza cum se aseaza pe corp, fiecare este altfel, nu pe toata lumea sta la fel o rochie.

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

mada da cand e nunta?
de ce nu iti faci aici la mine
3 probe ai nevoie
daca tot esti hotarata sa dai niste bani
si ti-o face cum vrei tu
iti da idei
fara probleme
nu te mai face gri
sau culoare inchisa
tu esti frumoasa
iti sta bine in culori deschise
mie sincera nu mi-a pplacut f tare bien savy
da au si modele ok

Mergi la inceput

viss ma gandesc la voi
sa dea DD sa fie totul bine

yasmi arata f bine vila - baia e cam micuta da nu e f imp
da nu am citit nimic despre pozitionare
si sa intrebati daca fac deratizare cu ceva pe iarba contra capusilor
ca e periculos
nu e de gluma
la atata verdeata

Mergi la inceput

irinuka am deocamdata cirese destule
da voi nu veniti la mare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

cami pozitionarea este ok. am analizat deja situatia , baia chiar nu ma deranjeaza ce dimensiuni are iar despre deratizarea impotriva capsuelor asta chiar nu ma intereseaza.....ce aici la noi este deratizata iarba pe unde mergem la plaja/gratare???,,,,,,
ne vedem in curand!! dar cred ca o sa trebuiasca sa vi tu la noi (daca poti) in statiune ca nu stiu daca al meu sot o sa vrea sa mearga la cineva "pe care am cunoscut pe forum"

Mergi la inceput

stie cineva echipa neatza cu razvan si dani in ce statiune vor fi pe litoral??

Mergi la inceput

cami, daca as avea un eveniment de mers as profita de concediu pt a mi face o rochie olallaaa la nasica ta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Gata, am reusit sa pun pozele la semnatura!

poze uriasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

PISKO am ramas impresionata de poze, ce frumos e sa vezi asa ceva si ce munca au facut olandezi, oau bravo! Dar piscoasa ta nu a fost prea impresionata a fost cam maraici!

YASMI lui A i-a dar tratament cu antitermice pt temperatura si tantum verde spray pt gat,in rest pentru muci nazomer si mult aspirat. MAMI harnicuta mai esti, vream sa te intreb cum faci tu ciorna de salata, eu nu am facut niciodata si am la salata in gradina moama, pt tot orasul!
STRUMPHY ce patrioata esti ti-ai decorat toata asa cu stegulete, frumos, cred ca au facut astia la bani cu atatea suveniruri!

Mergi la inceput