RETETE
Buna ziua mamici,
Baietelul meu de un si 3 luni dupa lungi lupte i/a revenit pofta de mancare.
Mananca bine iaurt,cereale,supele cu legume si carne totul frulat,dar am ramas in pana de retete.
Fructe-banana,mar.le mananca.
as avea nevoie de cateva retete pt varsta lui ,mai ales ca in sfarsit strigam glorie,ca accepta ligurita si mananca binisor.
multumesc
Raspunsuri
ilenutza spune:
Vezi la sect bucatarie, cartea lui capraru, am si o carte cu retete pdf, plus infernetul care e plin de idei...
Succes
Ile , mami de V si A ,
mami_stefi spune:
In primul rand ma bucur foarte mult ca a inceput sa manance mititelul!
Pff.. despre retete care sa le frulezi .. habar nu am in afara de ceea ce ai zis.Pentru ca Stefan nu a mancat asa decat cateva luni si in mare parte e cam ceea ce ai scris si tu .. ceea ce mi se pare firesc!
In schimb.. te sfatuiesc sa ii dai din cand in cand ceva in manuta sa pape el singurel,sa invete sa mestece,sa muste,sa roada!
Stefi cam la varsta copilului tau mi-a "sutit" un morcov in timp ce faceam mancare.Mi s-a parut mie dubios ca parca stiam ca am curatat mai multi morcovi dar na,am lasat-o asa. Cand am observat ca Stefan sta prea cumintel,prea nu se mai desfasoara si am tras cu ochiul la el-micutul meu statea in fotoliu rozand morcovul.Am tacut si l-am lasat sa vad ce face.L-a papat pe tot! Vine la mine : Mamiiii ,mocov dai?
Oricum,e un bun inceput faptul ca a inceput iar sa manance!! Incet-incet insa incearca sa ii frulezi tot mai putin mancarea!
Va pup!
laurenta spune:
multumim mami-stefi,
Noi fiind pe aici mi incurca retetele in cap.........una imi spune pediatra de aici,ceea ce mai stiam si noi romanesti se cam bat cap in cap.........asa ca as fii nevoie de niste retete.
am strabatut interenetul dar sincer as fii vrut de la mamici sa mi spuna ce si cum au facut ,iaurturile ,ciorbitee,fructele ,ce combinatii au mai facut bune si in primul rand sanatoase.