BV Ylari, Uliiasi, Gyan! Mai-iunie '12 (57)
Raspunsuri - Pagina 19
addya_21 spune:
FELICITARI YLARI!!!!
SA TE BUCURI DE PUITUL TAU MIC SI SA VA ADUCA NUMAI BUCURII!!!
SA FITI SANATOSI AMANDOI!
andreea 39+ KARINNA-MARIA
mirela77a spune:
Bun venit bebe lucas de mami Ylari
recuperare rapida pentru mami si rezolvarea rapida a problemei cu vezica si un bebe papacios, nemofturos si necolicos
Chuci, La multi ani!
eu acum ma pregatesc sa ies pe usa, fug la b si maine la ct, iar luni sau marti revin in vs, ca miercuri sa o iau din nou din loc, spre ramnic, unde are sotul un festival
va pup
Mirela, MTHFR C677T homozigot. A1298C normal. sarcina pierduta in 8w4d
--------------------------------------------------------------------------------------------
tratament pregatire: femibion I 1tb/zi, cetebe 2tb/zi, coenzima q10 1tb/zi, vita e 1tb/zi, magne b6 1tb/zi, acid folic 1tb/zi, aspenter 1tb la 2 zile
albinuta83 spune:
Elly si Joana multumesc pt raspunsuri. Folosesc nr 1-new born- momentan- bebe a ajuns la 3.800. Am zis ca termin pachetul abia inceput si apoi sa vad daca il trec pe nr 2.
Eu mai am de dat jos 4 kg din 17. Nu am tinut regim, dar cred ca alaptatul si noptile nedormite isi spun cuvantul. Iau in continuare Elevit si Folowise.
Joana, tu cum ii dadeai calciu puiului? Eu nu am retinut la spital ce mi-a zis neonatologul. Am facut programare la pediatru pt sambata, insa eram curioasa cum si cat tb sa-i dam.
mami implinita de Rares-Iustin
Mutatia MTHFR C677T homozigota- tratament cu Clexane 0.4, Cetebe, Magnerot si Folowise.
BelissimaEva spune:
Felicitary Ylari!!
Bine ai venit bebe Lucas!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mamica super fericita si norocoasa de Dorian Andrei
BelissimaEva spune:
Albinutza, draga mea
Eu am solutia pentru problema ta! Atunci cand ii pui pampersul verifica sa fie putza in jos pentru ca daca este in sus, oricat de strans ii vei pune pampersul, tot va iesi pipi !
Am vrut sa va scriu de mult constatarea mea dar ori am fost prea ocupata ori am uitat cu desavarsire!
Anitta, incearca te rog frumos niste supozitoare de diclofenac! Vor face minuni, crede-ma
BelissimaEva spune:
La Multi Ani draga mea Cuchilici!
joana2672001 spune:
Albinutza eu i am dat calciu 2.5 ml *2/zi (dim si seara) 5 zile. Nu stiu sa zic exact adca a fost sau nu nevoie, in continuare ii mai treura barbitza si manutza, insa astet sa treaca 3 luni sa se maturizeze sistemul nervos si vedem apoi.
Anitta_O spune:
N-am stiut ca e ziua lui Cuchilici, La multi ani! sa ai un an minunat!!!
Andra, uh, nu ma bucur ca te-ai simtit la fel de rau, dar ma bucur ca nu sunt singura si ca nu-s nebuna sau exagerata. Il rog acum pe sot sa mearga la farmacie sa cumpere diclofenac, o sa vad cum e cu diclofenacul si alaptarea. Oricum ar fi, efectiv nu mai pot, am ajuns la pragul de sus al suportabilitatii si al neputintei. Cu burtiera ce sa fac, sa o port sau sa o mai aman? Aseara am scos-o, nu mai puteam, mi-am desprins si pansamentul pt ca aveamm impresia ca ma doare pielea, imi venea sa smulg si ata aia cu totul.
Ylari, spune-i asistentei ca s-a umflat mana, poate merge perfuzia pe langa vena, nu prin vena. Si poti misca mana cu branula, e din plastic.
Albinuta, noua ne-a dat calciu gluconic 2 ml pe zi, 5 zile, asta pt o dermatita alergica cu care s-a pricopsit I. Cred ca daca n-o avea, nu ni se recomanda. Trag intr-o seringa si i-l dau incetisor in gura. il inghite fara probleme. Restul fiolei il beau eu, in ceaiul pt lactatie.