Bebe care a cazut si varsa

Bebe care a cazut si varsa | Autor: Simonika1989

Link direct la acest mesaj

Buna! Am un bebe de 8 luni care a cazut din pat mar#539;i seara, pe parchet. A inceput sa planga si imd ce l-am ridicat a si varsat, apoi am mers la urgente, m-au internat la neurologie, mi-a facut tomografie si radiografie si totul e ok, dar la EEG a spus Dr ca apare un usor edem...faza cea mai urata e ca el varsa de atunci, miercuri destul de des, dar ieri si azi o data de 2 ori maxim. La spital iau administrat doar manitol perfuzabil, acum nici nu prea vrea sa pape Titi :( sunt terminat#259; psihic!!! El e ok, rade, se joaca, m#259; urm#259;re#537;te cu privirea...a mai trecut cineva prin ASA cv?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buli spune:

doctorii ce spun totusi de asta?
imi pare tare rau, sa se faca bine repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonika1989 spune:

De Edem spun ca e unul usor, dar nu stiu de ce varsa... :( miercuri am programare la alt dr, la particular, vreau sa ii faca inca o data EEG-ul sa vad si parerea lui. Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Intr-o iarna cand aveam 2 - 3 ani o vecina m-a luat in brate si s-a invartit cu mine pe gheata. M-a scapat si m-am lovit si mi-am spart capul. Mama a fost cu mine la urgente, m-au pansat si m-au trimis acasa. Am vomitat si eu de cateva ori imediat dupa incident dar nimic mai grav de atat. Cred ca agitatia creata si spaima m-au agitat de fapt. Ai grija sa nu apara si alte simptome si la primul semn nelalocul lui (agitatie psihomotorie, anxietate, tulburari mnezice, hiperemotivitate, stare de somnolenta nejustificata, apatie, obnubilare, confuzie) fugi la medic din nou caci e mai bine sa fi precauta decat sa regreti apoi ca nu ai fost.

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

La un copil atat de mic este greu sa iti dai seama de ce enumeri tu, Emilia . Este f corect, dar greu de pus in practica.
Faptul ca varsa in continuare se poate datora faptul ca in zilele de agitatie i s-au schimbat obiceiurile alimentare si a reactionat . Pana atunci nu varsa ?

Trebuie urmarit in timp si dus lunile urmatoare la neurolog, ca sa fii sigura ca nu raman urmari . Nu cred insa ca vor fi probleme.
Sanatate puiului !

Mergi la inceput

Multumesc frumos! Mi-au zis azi la spital ca la analizele de sānge apare o valoare prea mare la cv de la ficat, nu stiu exact ce anume ca nu au vrut sa-mi dea sa xeroxez fisa...maine merg la eco, sper sa fie ok...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Nu are legatura cu patania asta. Ramane de vazut concret. Este ceva relativ ceea ce au spus.

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Partea buna e ca la copilasi cutia craniana e inca elastica.Partea poasta ca voma dupa lovituri la cap nu e ok.Trebuie supravegheat multe luni dupa si monioizat cu atentie.Daca apar si frisoanele sau convulsiile...fii pe faza si curaj...si io am cazut din pat direct in cap cand aveam 6 luni....

Am vazut totusi ca ai fost la medici...in principiu va fi ok dar trebuie supravegheat multe luni de-acu` incolo.

Mergi la inceput

Da, am fost la medici si sunt disperata...eu m#259; gandesc ca daca voma era din cauza loviturii, trebuia sa treaca un timp pana sa vomite, dar el a vomitat imd ce l-am ridicat de jos... :((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

aici mi s-a spus sa nu vomite sau sa adoarma in urm. 15 min. de la cazatura. Atunci nu e bine. deci, nu trebuie sa treaza mult timp de la cazatura.

Bafta si numai bine!!

Mergi la inceput