Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (20)
Raspunsuri - Pagina 2
happymumy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina_anto La multi ani Gruia, Eva, Vlad, Adina!!! Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012) |
Si de la noi!!
Ghiulten, mami implinita de printesa-domnisoara Ayla (15.01.2004) si buburuza mica Alara (25.01.2012)
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/
Alexa_G spune:
La multe lunite frumoase!
Gruia Matei bulgaras de catiushor
Eva Nicole bulgaras de danezza
Vlad Stefan bulgaras de suzieq
Adina Sanziana bulgaras de puiutza
mar_ysa_28 spune:
La multe lunite bebelusilor de astazi...!!!
Acum recuperez si eu ultimele 2 zile ca am fost tare prinsa..
Raspund pe rand
Fetelor am vazut ca vb de scaune de masina, va recomand o varianta mai avantajoasa la pret decat inglesina Marco Polo care are acelasi sistem...identic!...doar materialele sunt un pic altele insa eu l-al folosit si sunt foarte incantatata. Leyre il are de la 1 an si un pic si inca il mai foloseste in masina lui B. In masina mea am luat urmatoarea grupa dar ocazional e super bun.
Producatorul e Belelli italienesc cu toate standardele E4 dar la jumatate de pret...noi il avem pe asta http://www.amazon.de/Bellelli-Kindersitz-Leonardo-Gruppe-zebra/dp/B00478OCAK problema e ca noi l-am luat cu 400 ron si acum nu il mai gasesc decat cu 500 si ceva...oricum e de cautat. Eu le-am mai vazut in magazinele Toy plex, sper ca le mai au.
Nu am terminat...fug la gradi...revin pe seara!
aerlilian spune:
Ghiulten, eu am fost cu copilul la un medic oftalmolog renumit pt copii, fetele pe aici spuneau ca au auzit de dumneaei. Mi-a vazut copilul, mi-a explicat cum sa fac masajul, mi-a zis ce picaturi sa iau si in 5 zile copilul nu a mai avut nimic. Insa am retinut un lucru pe care mi l-a subliniat: sub nicio forma nu lasati pe nimeni sa umble acolo pana la un an.. Se referea la interventia de dezobstructie a canalului. Insisita sa ti-l mai lase putin.
gabrielarusu spune:
mady, si mandra mea a avut o iritatie urata la fundulet, violetul de gentiana il gasesti la farmacie, pui pe un betisor de ureche si dai decat pe zonele afectate si poti sa cumperi sapun avene si o spelei o lasi sa se usuce dai cu violetul de gentiana lasi sa se usece si dai cu dermocare noi am mai avut o crema preparata in farmacie si in cateva zile nu mai avea nk. pasarica ,dc te intreseaza preparatul cremei sa-mi spui ca sa caut reteta.
mamica de Maria Elisa
dr_anca spune:
Stand cu aia mica in pat m-a lovit scuze ADC ca te-am botezat Dari sunt datoare cu un miel.
Alina ei e mult mai simplu daca e asa aproape si au mai multa grija de ei la particulara. Mult succes la adaptare!
mady_19 spune:
multumesc mult Gabriela...uite..deocamdata iau violetul asta de gentiana...si vad cum se manifesta....si ii preg si apa cu tarate...mai dau si crema de galbenele...cu sudocrem....si eventual o sa-ti cer si reteta cremei...daca e chiar te rog sa o postezi sa o notez sa o am in orice caz....in orice moment cand vad ca nu da rezultate cremele astea