Aspirante optimiste (794)!!!
Raspunsuri - Pagina 19
Katy82 spune:
Multumesc Anca! Am auzit ca are o problema cu greutatea pacientelor. La care Albu te referi, ca am inteles ca sunt 2.
Imi doresc sa fiu mamica!
ancadragoman spune:
Albu de la Medlife
anca
de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
dana0000 spune:
Anca in locul tau il scuipam!
Katy si M.Bechir are o problema cu greutatea,si eu sunt supraponderala dar am reusit.Sunt mai multi dr care recomanda sa fii slaba sa poti concepe dar o legatura clara nu am vazut.
Daca e vb de dr Dragos Albu de la Medlife e un profesionist,nasa mea a nascut cu el acum 4,5ani si a fost super multumita.Ea nu a avut probleme de fertilitate,dar a comunicat cu el foarte bine.
Statea cate 1ora la fiecare eco sa vada ca totul e ok,si a fost.Fetita ei e perfect sanatoasa!
Em mai ia cate un pupic pt fiecare obraz
,poate faci gemeni![]()
Mony La multi ani pt sot,sa fiti sanatosi si sa concepeti un bebeloi marca inregistrata cat mai curand!
Maria faza asta cu sa astepti 1 an e fix pt prosti,din moment ce sunt constienta de faptul ca infertilitatea e la moda si eu fac parte din generatia greu incercata nu as mai astepta 1an.Eu asa am facut,am ascultat de medici ca dupa 1 an facem investigatii mai amanuntite...asadar abia dupa 2ani jumate de incercari am vazut dublu. Nu mai sta,mergi la cele din Z3 si Z21.
ancadragoman spune:
Dana eu atunci nu prea aveam probleme cu greutatea,de la tratamentul de sustinere am adunat cele mai multe kg dar atitudinea mi s-a parut oribila si nici flecma mea nu o merita.![]()
Albu in schimb este f bun profesionist,bun ecografist si OM.
anca
de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
tanamera spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mrenescu Pentru ca nebunul are idei putine si fixe ( desi toata lumea imi zice sa stau potolita ca nu incercam nici macar de un an), mie mi s-a pus pata sa fac analizele de z3, z14 si z21. Voi le-ati facut la recomandarea medicilor sau pentru ca asa ati vrut? |
Eu le-am facut de capul meu in ianuarie 2010, in februarie urma sa fac HSG, dar nu a mai fost cazul pentru ca am ramas insarcinata.
mrenescu spune:
Multumesc de raspunsuri fetele
Asa ma gandeam si eu. Sa nu mai stau si sa le fac direct fara sa mi le dea neaparat.
Datorita costurilor insa ( la synevo am calculat bro 378 de ROn pentru toate ), ma gandeam sa fac progesteronul eventual luna asta ( ca pe asta il suspectez eu ca fiind problematic) si sa le impart pe 3 luni. O fi ok asa?
emilia.m spune:
Maria, cred ca ar fi ok pe 3 luni avand in vedere ca nu iei medicamente care sa impacteze rezultatele.
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto
Katy82 spune:
Mrenescu eu te sfatuiesc sa nu mai astepti, fa-ti analizele mai bine. Eu zic ca e de preferat sa le faci pe toate in aceeasi luna, pe acelasi CM.
Mai fetelor, desi doctorul la care am fost a zis ca chiar daca gigeii sotului sunt cam obositi, nu e problema la el, eu cred ca s-ar putea sa cam fie. Spermograma si-a facut-o la Dr Mioara Matei iar rezultatul a fost Asternoteratozoospermie moderata. Adica nu e ala raul atat de negru dar nici bine nu e. Iar eu nu mai stiu ce fel de ceaiuri sa iau si problema s-ar putea sa fie la el. Cred ca o iau pe aratura.

Imi doresc sa fiu mamica!