Scoala 193 step-by-step
Buna.
Am un baiat de 7 ani care termina clasa I in sistem traditional si as vrea sa-l mut din clasa a doua la sistemul step-by-step la scoala 193. Are cineva idee despre aceasta clasa? Cum sunt invatatorii care au acum clasa I?
Multumesc mult de ajutor!
Raspunsuri
Alemam spune:
Draga Mami de Andi & Vlad,
Stiu ca la clasa I (an scolar 2011-2012) este un invatator foarte bun: Pintilie Catalin... Si eu am fost tentata sa imi inscriu copilul la o clasa sbs, insa am renuntat intre timp. Anul trecut ma tot interesam de o invatatoare la clasa sbs, in scoala 193, asa am adunat foarte multe pareri despre acest invatator: toate foarte bune. Ba chiar am discutat cu o mamica a carei fetita mergea la liceu anul acesta si care il avusese invatator pe acest domn. Era foarte multumita!
PS:La ce scoala merge copilul tau? De ce esti nemultumita?
Bafta!
busymummy spune:
Buna.
Da, l-am mutat, dar la 172, nu la 193, deoarece nu mi-a placut atmosfera din 193, plus ca deja clasa era hiper aglomerata: 27 copii in conditiile in care sistemul SBS recomanda maxim 25.
ralu_t spune:
salutare!
ma intereseaza si pe mine clasa de step by step, atat la scoala 193 cat si la Sfantul Andrei. Invatatoarea care va lua la anul clasa de step de la 193 e foarte laudata si foarte tentanta...insa piticul meu va avea doar 5 ani si 4 luni in toamna iar eu n-as vrea sa-l iau de la gradi asa de repede. Despre invatatoarea care preia clasa de step din 2014 n-am reusit sa gasesc nimic: Florina Sanda se numeste. Stie cineva ceva despre dumneaei? De asemenea nu cunosc niciun fel de informatii referitoare la invatatorii de SBS de la 172, nici despre cat e de usor sa te inscrii la aceasta clasa, la niciuna din scoli. Are cineva info de ultima ora? Ma intereseaza atat anul scolar 2013-2014, cat si 2014-2015. Aveti copii in clasele a 3 a si a 4 in sist. SBS a la aceste scoli? Puteti impartasi pareri?
Va multumesc
crissteo spune:
Si eu sunt interesata sa aflu numele invatatorilor care vor fi la clasa pregatitoare la step by step-scoala 172. Multumesc mult.