Copilasi iubiti de sept-oct (12)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicopic spune:

Buna!

Raspund si eu cu intarziere mesajelor

Alina, sanatate baietilor tai! Maria e ok? ref la rasfat si L se mai face crizute, insa o mai certam, o ignoram..nu prea-i convine..de ex daca o cearta ta'su vine si ma cauta plangand prin casa.. si invers..
Cameluska, gata Ioana e domnisorica, bv! deja ma simt cam prost ca n-am insistat mai demult cu asta, caci constientizeaza cand face..mai greu cu asezatul pe olita, caci vrea singura si pana reuseste sa se aseze, face pe langa (olita e mai maricica)..in schimb daca o duc in cada face daca-i cer, insa din picioare..mai insistam..
Mari, sanatate lui Vladut cu piciorusul; sigur se poate rezolva, bine ca ai sesizat la timp; distractie placuta la nunta si neaparat sa-i faci poze si sa ni-l arati la costum (avem si noi niste poze la tol festiv, doar ca trebuie sa le descarc..)
Justme, pt iritatie aia incearca si baneocin pudra..cat despre invatat, recuperezi tu in alte zile si sigur o sa faci o figura buna ca si celelalte fete
Andreea, ai un weekend plin in evenimente, distractie placuta! o iei si pe Elenys?
Cami, felicitari pt statul la gradi; platesti ceva pt perioada asta de acomodare? wow, va pregatiti pt vacanta, ce frumos! si drum lung...
Ana, pupam juliturile Maiei sa treaca cat mai repede da-i cu crema de arnica; test de sarcina zici

L e o haioasa, a inceput sa ma strige mai mult pe nume, Icoo
Ii place la joaca, intre copii, sa alerge, sa chiuie...

si o zi frumoasa!

Nico, mami Larisa 15/09/10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicopic spune:

Doina, sa va fie de bine iesirea! in ce zona ati fost?

Nico, mami Larisa 15/09/10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna dimineata. Cafeaua e gata (desi eu am baut-o de la 6 jumate, apoi m-am apucat-si am terminat- de calcat o tona de rufe).
Am avut o noapte groaznica...ai mei baieti nu au putut dormi decat cu picioarele si mainile pe mine...m-am hinuit sa ii dau la o parte sa pot ,,respira'' si eu, dar de unde! tinea minunea maxim 5 minute apoi ma trezeam iar cu cate un genunchi in burta, o talpita pe frunte, coate in coaste si alte de-astea...
Am de facut mancare, ca se termina ciorbita si astfel Vlad va fi flamand, si trebuie sa trag tare sa ternim manecile la bolero, ca altfel nu am echipamentul complet pentru duminica...abia astept sa dansez, sa ,,topai'' pe muzica de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Buna
MARI multumim de .abia astept sa vad boleroul daca-mi place dau comanda
Raportam primul pipi la olita nu a vrut ea pe olita dar macar a facut unde trebuie mai insistam....

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Buna!

Mari, multumim de cafelutza
Nicopic, am fost la Moieciu de Jos, la 2 km de Bran.

Bravo, Maia! S-o tineti tot asa!

M este la prima tura de somn si eu ma relaxez putin pe net. Am niste cirese si as face o prajitura, dar nu stiu nicio reteta

Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/PozeMobil?authkey=Gv1sRgCNvyz7PBhLXoag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

salutare,
raportam o anemie eritrocitara plus anemie hipocroma feripriva.feirul e fff mic.
e de la gradul mare de prematuritate.dr a spus ca va recupera pana la 5 ani.

altfel e o minune de strumf.e f imperativ,dar greseste forma verbului:ou dau, in loc de da-mi ou!papa bine, binisor.
azi noapte concert de muci si tuse.

maine vream sa-l scoatem la iarba verde,ca mami si tati fac 10 ani impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Salutare,

Afara bate un vant si-i f. cald, cred ca vine ploaia. Aseara nevoit si imbracat, astazi voit si dezbracat, T. a facut baie sub jetul de apa de la furtun. Am pus sa udam iarba si avem un aspresor ca o panza fina, copilul s-a bagat sub ea si a fost f. fericit in apa rece ca gheata. Astazi i l-am pus intentionat ca era soare afara, spre bucuria lui. Sper sa nu raceasca, dar n-a stat mult ... deci ne calim pentru apa rece de la mare.

Mari, spor la crosetat, eu v-am mai spus cat va admir. Vrem poze cu Vlad la tzol festiv ... sa nu uiti
Bravo Maia pentru pisu la olita, acum ne anunta mama ca nu mai vreiu pampers
Doina, asa tarziu doarme prima tura? Eu m-am obisnuit cu o tura buna ... ca satzi de 3 ore
Nico, ce bine ca-i place printre copii, al meu este cam salbatic.
Histamina, multa sanatate lui Sebi! Nu ma prea pricep, dar cred ca asta se poate remedia, bine ca n-a ramas cu altele de la prematuritate.

Gata, copilul isi revendica mama, mousul etc

Camelia,mami de Tudor (10/9/10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

salutare,
eu astept caldura sa-l las pe Pit in cucu gol , a inceput sa se irite, ma trage de mana si ma duce la plita, ori o aduce la mine si zice ca face AA, dar doar sta pe oala si tot in pampers face , sper in curand sa se invete...cat despre vorbit, tot malgasa, cu sens spune apa, ou, baba, mami, tati,shase, ete...insa imi spune culorile si numelere foarte stalcit, pe Ema o striga AMA ori MAMA , si-mi povestste despre mesini si.mi arata la roti si la stopuri...
in parcare stie care e masina lui taica-su, nu o greseste niciodata chiar daca mai e una la fel...dupa ce s-o ghida el stie, ca doar n-o citi nr de la masina
nu ma mai lasa pe pc si stau doar cand doarme, de luni am o fata la mine pt 4 ore/zi ca nu mai fac fata...o sa ies ciu copiii afara si ma ajuta la curatenie, va mai sta cu ei cand mai am cate o treaba...o sa-mi fac timp de dentist ca mi s-a rupt o masea...of
va pup si va doresc un we minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Buna!

O cafelutza cu lapte?

Camisv, M a inceput sa se trezeasca la 9-9.30 si primul somn il are la 12.30-13, iar al doilea la 5-6, fiecare de o ora - o ora si putin.

O zi minunata!

Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/PozeMobil?authkey=Gv1sRgCNvyz7PBhLXoag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea88 spune:

buna fetele!Va servesc si eu cu o limonada cu menta

Doina multumim de cafea...
Numai retin cine m-a intrebat daca imi deschhid vreo afaceere..raspunsul e nu...

Elenys doarme...eu astept sa vina mama...in seara asta mergem la o nunta...Nicopic nu o luam pe Elenys ramane cu mama mea...

Va pup va doresc un weekend excelent!

https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/ElenysCristiana

Mergi la inceput