Hotii! Hotii!
A fost careva amendat din cei cativa mii care s-au perindat prin Piata Universitatii timp de vreo luna de zile strigand din toti bojocii vrute si nevrute, inclusiv abjectii si injuraturi?
Daca nu, atunci www.hotnews.ro/stiri-politic-12400886-iasi-persoanele-care-huiduit-victor-ponta-amendate-cate-700-lei-pentru-tulburarea-ordinii-linistii-publice.htm" target="_blank">sa va intre bine la cap pe cine NU trebuie sa huiduiti!
Sa huiduiti bine!
Raspunsuri
desprecopii spune:
Da, incredibil - tocmai am comentat si noi pe tema asta in casa. La 22 de ani dupa revolutie, se intampla asa, incredibil!!!!!
Daca se intampla invers - se facea o sezatoarea cu clerul Antena3, cu Gadea serios, cu ciuvica bocind libertatea de iesprimare, si cu tot soborul lor.
Cred insa ca mai este un pic pana vom vedea adevarata fatza a USLului - dupa alegeri;e din toamna... Nu uitati ce a spus Antonescu la ziaristii de la Evz ... o sa vedeti voi ce o sa fie 'cand o intarca balaia' ...
Sanatate si o zi cu soare va doresc!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
saskia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui desprecopii Da, incredibil - tocmai am comentat si noi pe tema asta in casa. La 22 de ani dupa revolutie, se intampla asa, incredibil!!!!! Daca se intampla invers - se facea o sezatoarea cu clerul Antena3, cu Gadea serios, cu ciuvica bocind libertatea de iesprimare, si cu tot soborul lor. Cred insa ca mai este un pic pana vom vedea adevarata fatza a USLului - dupa alegeri;e din toamna... Nu uitati ce a spus Antonescu la ziaristii de la Evz ... o sa vedeti voi ce o sa fie 'cand o intarca balaia' ... Sanatate si o zi cu soare va doresc! ************** Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook |
Desprecopii pai ce sa mai zicem atunci de olandezi care au hotarat ca un militar care si-a exprimat si el o opinie pe facebook cum ca PVV e partid nazist si acu trebuie sa plateasca vreo 550 de euro. Nu stiu zau in ce directie merge omenirea asta, cica libertate de opinie...jaja!!
glimmer spune:
citat din mesajul lui desprecopii Nu uitati ce a spus Antonescu la ziaristii de la Evz ... o sa vedeti voi ce o sa fie 'cand o intarca balaia' ... |
Cred ca se referea la faptul ca nu vor mai primi bani de la bugete controlate de stat.
glimmer spune:
citat din mesajul lui capcaunul A fost careva amendat din cei cativa mii care s-au perindat prin Piata Universitatii timp de vreo luna de zile strigand din toti bojocii vrute si nevrute, inclusiv abjectii si injuraturi? Daca nu, atunci www.hotnews.ro/stiri-politic-12400886-iasi-persoanele-care-huiduit-victor-ponta-amendate-cate-700-lei-pentru-tulburarea-ordinii-linistii-publice.htm" target="_blank">sa va intre bine la cap pe cine NU trebuie sa huiduiti! Sa huiduiti bine! |
Cei din Piata nu or fi dost amendati, dat au primit ceva cafteala.
Oare mister Ponta s-a plans la politie? Sau au facut ei exces de zel? Asa e cand ajung unii trepadusi in functii de conducere.
b.nica spune:
Ia uitati si cea mai credibila institutie, dupa statistici, cu ce se ocupa:http://www.hotnews.ro/stiri-alegeri_locale_2012-12410839-video-preot-din-cadrul-mtropoliei-moldovei-catre-victor-ponta-muncim-primarul-iasului-iasa-majoritate.htm!
Sa-ti faci cruce sa te apere de necuratu' si nu alta!
Daca nu l-as fi vazut si auzit pe popa la TV, nu as fi crezut o asa nemernicie!Sa te folosesti de sufletul oamenilor in ...scop electoral!
Deceneus spune:
citat din mesajul lui AdiS Asta a fost sentimentul cu care am iesit din era PSD si am intrat in cea PDL. brrr! |
www.mediafax.ro/politic/proiectul-ponta-antonescu-privind-uninominalul-identic-cu-unul-pdl-din-2010-aflat-inca-la-camera-9695665" target="_blank">Proiectul Ponta-Antonescu privind uninominalul, identic cu unul PDL din 2010, aflat īnc#259; la Camera
Proiectul initiat īn aprilie 2012 de Victor Ponta si Crin Antonescu pentru introducerea uninominalului īntr-un tur este identic cu un proiect depus de 35 de parlamentari PDL īn septembrie 2010 si care se afla pe ordinea de zi a plenului Camerei, unii dintre semnatari sustināndu-l si acum. |
b.nica spune:
citat din mesajul lui desprecopii Cred insa ca mai este un pic pana vom vedea adevarata fatza a USLului - dupa alegeri;e din toamna... Nu uitati ce a spus Antonescu la ziaristii de la Evz ... o sa vedeti voi ce o sa fie 'cand o intarca balaia' ... |
Sa ne fereasca Cel de sus sa se aleaga USL-ul in toamna!Sunt chititi sa arate bine pana atunci, dar sa vedeti jaf si teroare dupa ce vor ajunge la guvernare pe bune!
Si asa leul, deja, cu greu se tine pe picioare, economia nu mai exista si se vor spulbera si ultimele resurse, asa ca romanii pot sa spere doar la emigrare pt. ca pe aici ii va bantui foamea, aia rea si "pe bune"!
glimmer spune:
citat din mesajul lui b.nica Sa ne fereasca Cel de sus sa se aleaga USL-ul in toamna!Sunt chititi sa arate bine pana atunci, dar sa vedeti jaf si teroare dupa ce vor ajunge la guvernare pe bune! |
Acum, ca ne-am lamurit o data in plus pe cine nu vrem, mai ramane sa ne hotaram pe cine vrem si problema (de constiinta) este rezolvata.
capcaunul spune:
citat din mesajul lui b.nica Sa ne fereasca Cel de sus sa se aleaga USL-ul in toamna! |
Slabe sperante....
L-am urmarit pe Vanghelie ieri cum se adresa salii arhipline. Gesticulatia, mimica, capul afectat pe spate dupa fiecare fraza, modul cum sorbea aplauzele cu ochii inchisi, retorica revansarda, tonul in crescendo, totul semana izbitor cu Mussolini.